Mounjaro (Тирзепатид) – някой ползва ли го? Споделете опит и резултати!

• 69 871
  • 752
  •   1
Отговори
# 750
  • София
т.е. трябва да се насили врътката и тя ще "захапе", така ли?

# 751
т.е. трябва да се насили врътката и тя ще "захапе", така ли?
да точно така, насилва се превърта и си кара до края до 1 без никакъв проблем,спусъка също работи съвсем нормално и се връща до 0 като през това лекарството си излиза през иглата. Не знам как да прикача линк тук към видеото в тик ток … за да го видите и Вие ..

# 752
Здравейте , от 2 месеца съм на мунджаро и между другото следя тази тема от самото начало . Като цяло много ми помогна тази тема ,каквато и чуденка да имах влизах да чета тук . Да разкажа и аз малко вече и дано съм полезна . Първи месец бях на 2,5 супер подтиснат апетит никакви странични ефекти с изключение на леки киселини понякога . Следващия месец на 5 след първата доза два дена не можех да стана от леглото отпадналост , киселини втрисане . След втората доза от 5 само първи ден ми беше по отпаднало и за киселините предвидих и пих Пулсет също се подготвих с електролити които пих непосредствено преди поставяне на инжекцията и на следващата сутрин . За сега продължавам на 5 мг и видях това с електролитите и Пулсета ми влияе добре и си продължавам преди инжекция да си ги пия . Също така имам изписан вит Д3 още от самото начало на терапията и него си го пия . От това което чета в американската група а и тук също мога да кажа че съм средно положение от към страничните ефекти и сваляне на кг . До тук са 8 кг . Успех на всички дами в свалянето или вече задържането на кг .

Общи условия

Активация на акаунт