Отговори
# 75
Още снимки от новата серия. Пише, че са допълнителни.

Боран се умълча. Разбираемо е. И ако от сектора наистина ги подкрепят- и него, и Ай, и Фуркан, и другите,  реалната подкрепа ще е ако ги поканят в нови проекти.

# 76
Бирсен съобщава, че "Ако кралят загуби" и "Бездомните" ще имат втори сезон - Sahipsizler ve Kral Kaybederse dizilerinin ikinci sezonlarını da çekecek olan.

Oт Star TV питат "На чие позвъняване бихте отговорили?" Sunglasses

https://www.instagram.com/startv/reel/DIbmXNNokt6/

"Голяма изненада очаква Фади!"

https://www.instagram.com/kralkaybederseresmi/reel/DIbf089N7uc/

Още снимки от еп. 9

Зад кадър - "Кенан Баран е и плеймейкър зад камера! ♠️♣️"

Мюжде Узман вече е на сета

Tримата братя поздравяват майка си Зекийе - майка ми Анкара, за рождения ѝ ден.

От Есра

Онче, Боран се появи, рекламира "Дом без адрес". Сигурно ще го видим и покрай фестивала и премиерата на филма.

Няма да остане без роля. Сега турците имат нови вълнения. Вчера гледах, че масово споделят този плакат, но не успях да разбера текста и най - вече защо футболисти го издигат - за какво нормално раждане се борят Rolling Eyes

Днес е ясно

Репост от Гизем Къзъл - "Вчера, по време на футболен мач между Сивасспор и Фенербахче, отбор излезе на терена, държейки транспарант с надпис: "Нормалното раждане е естественият начин за раждане“. 😂
Като обикновен човек казвам: Вашето мнение няма значение.
🌸 НЯМА МАТКА, НЯМА МНЕНИЕ."🌸

"Какво значение има мнението ти, посредствен човек?" е отговорът към анадолските ислямисти.

Коментират в телевизии - всяко раждане е нормално, някакъв министър се изказа, че и жени ходели на футболни мачове Rolling Eyes, колажи се появиха.

"Няма такова нещо като нормално раждане. 83 студенти все още са в затвора" - пише на колажа, а коментарът от Али Билгин е: "Още един срамен ден, ти си опозорен и безсрамен"

# 77
Честно казано, не знам дали да се радвам на втория сезон на Краля. Много съм щастлива да гледам Халит на екран, но притесненията ми от това, което става в Турция са големи. И за света като цяло, но в конкретния случай- за демократично мислещите наши любимци в Турция. Та ще съм спокойна като си отидат в Лондон- поне до по-добри времена в Родината им.

Хумористична снимка зад кадър. Доколкото разбрах- по темата за вагиналното раждане е.

Интересен рекламен подход имат от официалния акаунт: "Двойката Йозлем- Кенан е на обложката, ако искате да узнаете повече- в серията". Grinning

Лу, благодаря за снимката със Зухал и синовете и! Flowers Tulip Толкова мило ми стана! И пак ми залипсва сериала.

Боран пусна снимки от филма "Дом без адрес", чиято премиера в Турция е съвсем скоро. Започвам да публикувам, ще оставя и за утре.

# 78
Фрагман 1 за еп. 10, превод утре

"— Ловът е твърде общ термин. Дойдох там лично заради вас."

https://www.instagram.com/kralkaybederseresmi/reel/DIewuRyN2pg/

Джансу вече влиза в играта.

Изненадата за Йозлем Grin

Joy

Суетата си има име - Кенан Баран Sunglasses

Очаквано Кенан ще спаси Фади от гадния ѝ баща.

Първата отлита - Бану

Фикрет е грабнал поръчката,

а каква е ролята на Джансу - ще чакаме превода.

И на мен корицата ми харесва

1. "Йозлем е много притеснена за Кенан, когото не може да намери никъде..." 2. "Съжалява ли Хандан, че е наранила Кенан?"

1. "Среща ли Фади най-накрая своя таен обожател Булут?" 2. "Този път Хандан наистина ли е приключена за Кенан Баран?"

"Студени ветрове духат между Хандан и Кенан..."

"– Кенан, там ли си?"

https://www.instagram.com/startv/reel/DIehPpvMYCQ/

"— Не си направила нищо, за което да се извиниш."
Фади казва за баща си, че не го познава Wink

https://www.instagram.com/startv/reel/DIetnn-OguB/

"Това е моята стая, тази сграда е моята сграда; Затова съм тук"

https://www.instagram.com/startv/reel/DIewuKevWM5/

Гюлбин се разплака след тъжния разказ на Кенан.

От коментарите: "ОТНЕХ САМ ЖИВОТА СИ НА 10 ГОДИНИ🔥😢🤍 Халит Ергенч играе много добре"
"Това беше страхотен епизод тази вечер. Халит Ергенч играе страхотно. Имах сълзи в очите си по време на тази сцена.👏👏🥲"
"Играта на този човек е наистина страхотна.🔥"
"Беше страхотен епизод Kenan Baran 👏👏👏👏"
"Тази сцена беше толкова добра, че всички научихме за миналото му😢"
Бурак Аванаш: "Този човек е паметник на таланта. Сред обикновените актьори, които са недоволни, нещастни и никога няма да намерят желаното място; Какво може да се каже за този необикновен човек, който има високо ниво на умения и се различава със своята енергия, възприятие и интелигентност!?"
"Най-добрият актьор на Türkiye👏, човекът е жив. Маша Аллах, нека неговият успех е вечен."

"Mюжде Узман в "Ако кралят загуби"

След като животът й се срива за една нощ, Джансу Айдън стъпва в света на Кенан Баран.
Всяко негово движение е планирано, всяка негова дума е премерена… Но ще успее ли той да контролира сърцето й?"

OGM Pictures пита "Кой е любимият ви персонаж"

Oт Мюжде

На колажа - "Естественото нещо е обрязването с бръснач" Joy Joy

И на мен ми липсва "Майка ми Анкара", още повече Берг Cry След две седмици е рожденият ден на Халит, но освен изненада на сета, друго не очаквам. После е делото. Без да имам каквито и да са претенции - не мисля, че ще заминат отново за Лондон. Ще продължат да работят - ако ердогановите слуги им позволят. Ако са решили да осъдят Халит, никой не може да ги спре. Rage

Сега RTÜK е започнал разследване на предаването на Есра Ерол. Поводът е банален - ислямистите не са харесали темата за отношенията между зет и тъща - 21-годишният Джума Доган и майката на годеницата му, 47-годишната Гюлдане.

https://www.instagram.com/esraerolda_atv/reel/DIeRCDPBsgO/

От Бирсен - "Стана ясно защо беше отменен спектакълът "Чаплин" с участието на Айбюке Пусат

📌Беше разкрито, че пиесата "Чаплин", която ще бъде представена в Maximum Uniq на 19 април, е отложена поради скъсана предна кръстна връзка на Йозгюр Даниел Фостер в лявото му коляно.
📌Продуцентът на пиесата Мерт Силив каза: "Нашата пиеса продължава. Ще продължим пиесата още три сезона. Айбюке Пусат е в нашия отбор... Тъй като нямахме заместващ играч, отложихме нашата пиеса поради здравословния проблем на Йозгюр Даниел Фостър. Няма друга причина.“

Последна редакция: ср, 16 апр 2025, 02:27 от LU4IQ

# 79
Новата серия на Краля излезе вече с руски превод. Нямам търпение да я започна довечера.

"Дом без адрес" ще има премиера в Източна Азия на фестивала Golden Horse в Тайван.

Още снимки от "Дом без адрес".

# 80
Eп. 9, бг суб.

https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/04/9-neron-angelov-nov_16.html

Фрагманът с рус. суб.

https://vk.com/halit_berguzar_ergenc?w=wall-132834594_83967

"Кенан Баран побърза да сплаши Фикрет - "Не мога да споделя моето с никого."

Халит с узбекистанската блогърка Сабина Шакирова - 8 април 2025 г.

# 81
Снощи само успях да започна епизода.

Нилпери - зад кадър.

Тук не мога да позная дали е тя, но снимката е много сладурска.

Неприятности за Джем Йигит Узюмоглу. Frowning1 Възражението му срещу забраната да излиза от страната е отхвърлено. Не може да играе в пиесата си в Гърция.

Боран за изданието CURATED.

# 82
Изгледах го, нямах търпение и не исках да свършва.

"Кралят раздава правосъдие..."

https://www.instagram.com/kralkaybederseresmi/reel/DIisfUPNvIy/

Отново изигра всички, само Гюлбин го разкри /засега, а Хандан още вярва, че Фикрет е помогнал за благотворителната изложба/, но Кенан не се смути. Сцената със Сами във ВИП залата подсказва, че и Фикрет и Невзат ще останат с пръст в устата.

"Мислите ли, че Фикрет може да победи Кенан?"
"Кралят не прощава предателството"

https://www.instagram.com/kralkaybederseresmi/reel/DIjHqWvtAW6/

От коментарите: "Хареса ми малката игра на Кенан, усмивката му е уникална, браво Халит, направи страхотно представяне"

"Вече има такова нещо като смях на Кенан Баран😂"

"Вярно е, че гледаме сериала за смях на Кенан 😂"

"Мога да гледам тази сцена сто пъти😅"

Предполагах, че Кенан ще ремонтира сградата на детската болница, но се оказа, че сега ще я купува. Дали ще я превърне в дом за възрастни хора и в него ще преживее последните си дни. Във фрагмана - Джансу също отива в сградата, може на нея да възложи проекта.

Мислих си го през цялото време докато гледах двете сцени там и вероятно има връзка с новината от Бирсен.

"Халит Ергенч и Айтен Унджуоолу се срещнаха след 20 години в "Ако кралят загуби“

📌Халит Ергенч и Айтен Унджуоолу, които изиграха майка и син в незабравимия сериал Aliye, се събраха след 20 години в сериала "Ако кралят загуби".
📌 “Ако кралят загуби” е сред проектите, които Star TV планира да продължи и през новия сезон. Един много ценен актьор гостува в сериала, в който Халит Ергенч изигра главната роля като Кенан Баран.
📌Айтен Унджуоолу, която изигра майката на Синан (Халит Ергенч) Икбал в Aliye, който беше излъчен по ATV между 2004-2006 г., се събра отново с успешния актьор в телевизионния сериал "Ако кралят загуби“ след 20-годишна пауза.

В РОЛЯТА СИ НА МУКАДДЕР ТЯ ЩЕ Е ГОСТ

Айтен Унджуоолу ще бъде гост в 10-ти епизод на "Ако кралят загуби". Героинята ѝ Мукаддер е прикована на легло и изпитва дълбока любов към Хандан (Аслъхан Гюрбюз) и Кенан."

На 24 май Айтен ще навърши 79 г., родена е в Ескишехир, завършила е театралния отдел на университета в Анкара.

Скандалът, който Хандан вдигна, думите, които му каза, извадиха Кенан от равновесие, но само вътрешно, лицето му стана каменно. И дума не отрони. А погледът му - стомана.

Болните деца, които умират в ръцете на близките си и изоставения Кенан, плачещ и самотен, трогнаха Гюлбин, а Кенан си напомни защо е оживял. Победил е смъртта и оттогава само побеждава, никога не се предава. И никого не обича, защото докато се е борил с болестта, никой не го е прегръщал.

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 12:33 от LU4IQ

# 83
И на мен много ми хареса серията, много силна.
Лу, аз останах с впечатление, че на финала, в болницата разказът на Кенан пред Хандан бе в мислите му. Нали накрая той като че ли се освести, а тя попита отново защо са тук. А Кенан отговори, че иска да купи болницата. Невероятна сцена беше, и аз до последно мислех, че и е разказвал, а той е говорил със себе си.
Темата за детската болница е много важна, преживяванията там до голяма степен могат да обяснят поведението му по-нататък.
Много ми хареса и сцената с Фади, баща и и Кенан. То всичко ми харесва, но тези да ги откроя.

Боран от миналата седмица с моделиер- дизайнер.

Мирай с колега от сериала, много боен образ.

# 84
Фрагман 2 за еп. 10, рус. суб.

"Дойдох да взема това, което ми се полага по право!"

https://vk.com/halit_berguzar_ergenc?w=wall-158123700_147328

Снощи писах поста си преди появата на фрагмана, после уж чаках превод, но заспах.

Цитат
Лу, аз останах с впечатление, че на финала, в болницата разказът на Кенан пред Хандан бе в мислите му.

Онче, пред Гюлбин. Когато си тръгна от Хандан край брега, за първи път отиде в изоставената болница. За останалото си права - мислено е разказал на Гюлбин, даже се зачудих как се озоваха изведнъж отвън - вероятно заради рекламата. Гледах сцената вътре няколко пъти и се заредиха онези по пет секунди. Даже сега разбирам един от турските коментари - всички разбраха миналото на Кенан, само Гюлбин не успя.
/От фрагмана е ясно, че Гюлбин е проучила и вече знае защо сградата е важна за Кенан./

Изниква още по - интересен въпрос - защо в представата на Кенан Гюлбин се разплака? Според него това е единствено възможната реакция на пребиваването му в болницата, променило го завинаги - него и целия му живот. И след 30 г. все още чува гласовете на децата, помни имената на починалите. Отпечатъкът на ръката му в земята е и отпечатък в душата му - неизтриваем, само покрит с тънък слой пръст в двора на болницата, а на лицето му пред света - маска. Зад нея е скрита силно наранена детска душа.
Сетих се отново за сцената, когато излезе от бижутерийния магазин - нали Фади отиде и не успя да вземе поръчката.... Докато Кенан чакаше Исмаил, видя жена с дете и картината стана черно-бяла, като спомен

Малкият Кенан с майка си  - от фрагмана

Кенан и Фади

https://video.twimg.com/amplify_video/1912954070098145280/vid/av … eebnZF.mp4?tag=14

Не пропусна да отбележи пред Гюлбин, че обувките са страхотни Wink

Появата на Мемдух

https://video.twimg.com/amplify_video/1912954070110789632/vid/av … EOMQE0.mp4?tag=14

"Най-рядката творба от изложбата"

"Въпреки че Хандан крещи на Кенан, Кенан просто не отговаря... нали?"
"Това не е ли любов, а негодувание?"

https://www.instagram.com/kralkaybederseresmi/reel/DIlX8MbtYCQ/

Хандан подозира, че е бременна, а Йозлем се кани да забременее Sunglasses

Зад кадър от "Майка ми Анкара"

# 85
Да, Лу, правилно - Гюлбин. Мислела съм за Хандан нещо и съм написала името и. Blush
Темата за детството на Кенан, заболяването му, майка му ще е много важна занапред. И е много интересна. Ще ни обясни много неща.
Браво, че се сети за сцената с майката и детето пред магазина за бижута! Hands Clap

От Берг- зад кадър на Анкара.

Промо снимки към новата 10 серия на Краля.

Още малко Боран за CURATED.

Ще ме уморят с тези къси панталони! Grinning

# 86
Берг най - после се появи, Hands Pray Песента към снимката в сторито ѝ е That's Life на Франк Синатра.

Petit Coral - "Нека комфортът и меката материя на лилавия анцуг придружават нашите малки, докато изследват света този уикенд! 💜🌟"

След като явно удариха на камък в разследването за монопола и за Гези, сега ердогановите копои пуснаха поредната партенка - в "Сабах".

"Нов акт по делото Айше Баръм! Тайна къща хвана за разследване: Жандармерия направи обиск!
Друго забележително развитие се случи в разследването, водено от Главната прокуратура в Истанбул срещу известната мениджърка Айше Баръм. Според специалния доклад на Атакан Ърмак, прокуратурата е проверила отношенията с недвижимите имоти и финансовите ресурси на Баръм. Докато екипи на жандармерията проучваха информация за наеми на имоти в квартал Айваджък в Чанаккале, високите суми, направени в брой, привлякоха вниманието. Тези сделки, които не са отразени в официалните регистри, могат да променят хода на разследването.
Главната прокуратура на Истанбул е проверила луксозната вила на мениджъра Айше Баръм в планината Каз.
Установено е, че Баръм е наела земята, където се намира луксозната вила, известна като "Къщата, облегната на скалите“, за 1,2 милиона лири за 6 години преди 4 години и е доставил парите в брой, без да сключва никакъв договор.
Прокуратурата поиска пълният адрес на Айше Баръм да бъде определен въз основа на наличната информация и да бъде проведено подробно разследване относно въпросните недвижими имоти.
В съответствие с това предписание екипи на жандармерията започнаха да събират информация за собствеността и наемните отношения в съответните парцели.
Тази ситуация повдигна въпроси дали транзакциите за наем не са били извършени незаконно и дали финансовите средства на лицето трябва да бъдат разследвани.
РАЗСЛЕДВАНЕТО ПРОДЪЛЖАВА
Стана ясно, че съдебният процес по инцидента продължава и в следващите дни към преписката може да бъдат добавени нови доказателства и изявления. Очаква се финансовите движения на Айше Баръм да бъдат разгледани подробно."

https://www.sabah.com.tr/galeri/magazin/ayse-barim-dosyasinda-ye … darma-arama-yapti

И заради това немощната ердоганова прокуратура я държи в затвора вече три месеца. Rage
Дано и с делото на Халит и Ръза са толкова безпомощни, да се провалят с гръм и трясък! Hands Pray

Да, за майката на Кенан още нищо не са показали - може сега да започне и нейната история.

Резюме и още снимки от еп. 10

Когато Кенан посещава вече изоставената болница, където се е лекувал като дете, той си спомня тежките дни, които е преживял в миналото. Тази болница има специално място за него. За сметка на това той хладнокръвно и решително продължава да играе играта срещу Фикрет. Когато помага на нуждаещо се дете, което среща пред клуба, Кенан разкрива своя страна, която не сме виждали досега. Йозлем намира начин да се отърве от съмненията си, като прави хитър план. Хандан, която преживява труден момент, е потресена, когато научава, че един от близките й се е разболял. Здравословните проблеми също измъчват Фади, но Кашиф е решен да скрие прогресиращата си болест от семейството.

Ще продължи ли да я изнудва за пари Rage

И двамата спят в клуба, но сцената в кухнята е много интересна - има домати в сандвича и не са обелени, но на Кенан му хареса Sunglasses

Фикрет, големият губещ - без търг, без Джансу, а Хандан е повече от готова да се върне при Кенан, особено ако е бременна.

"Не знаеш как да обичаш или да бъдеш обичан."

https://www.instagram.com/p/DIoTDZnhUHJ/

https://www.instagram.com/kralkaybederseresmi/reel/DIoQGOaNTX3/

Най - обсъжданите персонажи в социалните мрежи 9-15 април

Последна новина за Айше - припаднала е в килията и е отведена в болница. Преди ареста е имала планирана сърдечна операция.

Адвокатът ѝ е подал молба за освобождаване от затвора.
Актьорите от агенцията я подкрепят

https://vk.com/halit_berguzar_ergenc?w=wall-158123700_147509

Езги Мола - "Искате да я убиете ли? Защо! Защо! Да правите това на някой, който има много сериозни здравословни проблеми!!!“

https://www.instagram.com/1birsenaltuntas/reel/DIoyxiPARF1/

Последна редакция: сб, 19 апр 2025, 23:18 от LU4IQ

# 87
.....

# 88
Светъл и благословен Великден! Nature Sunny
Светлината ще победи тъмнината!

Режисьорът Дурул Тайлан на сета.

Зад кадър.

Мирай в подкрепа на Айше Баръм.

Последна редакция: нд, 20 апр 2025, 17:30 от oncee

# 89
Воистину воскресе! Heart

В спойлера - статия от проф. д-р Айше Наз Буламур /тя имаше подобна рецензия в предаване в ютуб за "Анонимни любовници"/

"Когато кралят губи: Как започва падането на един нарцистичен мъж? Кой е истинският губещ?"

Скрит текст:
Ако кралят загуби, любовта залага на клуба

Въпреки че отмъщението и динамиката на властта присъстват в почти всяка серия, "Ако кралят загуби", където влюбените се превръщат в покер играчи, го прави различен с клубната си обстановка и основни музикални фрагменти.

В сериала, в който се срещаме с богатия и привлекателен Кенан Баран (Халит Ергенч) в старчески дом, от самото начало е ясно, че кралят ще загуби. Той ще се грижи за студентката Фадиме (Мерве Диздар), която някога е била сервитьорка в клуба. Този, който ни кара да гледаме сериала, в който малко или много знаем дестинацията на героите; Пътуването на сценария, написан от Ертан Куртулан, Ейлем Акън и Седеф Байбуртлуоолу.

Театралната атмосфера на сериала променя традиционната тема за любовния триъгълник. Въпреки че черно-белите ретроспекции, изобразяващи романтичните спомени на разведените Кенан и Хандан (Аслъхан Гюрбюз), ни напомнят за филмите на Yeşilçam, любовта не е легендарна. В история, в която главният герой постоянно сменя любовници, чувствата са временни. Връзките са изкуствени, както и готините пози, които героите заемат в надписите. Въпреки че Кенан се обажда на бившата си съпруга и пуска по телефона песента на Селами Шахин „Seninle Başım Dertte“, няма любов, която да не може да "изкорени“ от сърцето си. Звуковата хармония в имената Кенан и Хандан не се отразява в отношенията им.

Със своята театрална атмосфера, клубът е успешен избор за място. Сцена, която вдъхва живот на 90-те години със своя богато украсен кристален полилей, дървен бар, стилни маси и цветни стъкла. Въпреки че виненочервената, розова и кафява декорация на заведението изглежда приятелска, редовните комарджии са фалшиви. Покер културата не се ограничава само до клуба. Животът е хазарт в поредицата, където всеки си прави номера, независимо от класа или пола.

Претърпяла домашно насилие и бедност, Фадиме продължава да учи бизнес администрация и да работи като сервитьорка, защото за разлика от сестрите си може да изиграе добре картите си. Тя има интелигентността да се разбира със своя скъперник баща, безмилостната майка, жестокия шеф и мистериозния зет. В клуба тя е лицето на покера, чиито мисли не са ясни зад усмивката ѝ.

Музиката е мостът между ниската и висшата класа на града. Кенан, приятелката му и съпругата му изпълниха на концерт песента на Миркелам “Her Gece - Всяка нощ” (1995); Фадиме слуша със слушалки, докато работи на полето. С думите "Ето защо всяка вечер/Всяка нощ аз съм тъжен“, борбата на Фади да свърже двата края и мъките на любовта на две жени, влюбени в един и същи мъж, се пресичат.

Родовата музика на Сертач Йозгюмюш играе водеща роля. Музиката, която обединява ритмите на миналото и настоящето, е в унисон със зловещата атмосфера на сериала. Синхронизирано със стъпките на героите, които бавно си забиват нож в гърба. Това, което ме свързва със сериала, който започва с песента на Taркан "Şeytan Azapta“, е музиката на Йозгюмюш.

Въпреки че виждаме Босфорския мост и Момината кула в сериала, социалната и икономическа пропаст между героите не е уникална за Истанбул от 90-те години. Паралелният разказ на историите на жени, които имат сексуална и икономическа свобода, и сестрата на Фади, която е била принудена да се омъжи, е представяне на Турция от миналото до настоящето.

Историята за измамата, която виждаме, всъщност е любов към господството. Кенан изневерява на Хандан с най-добрата й приятелка Йозлем (Нилпери Шахинкая) и е достатъчно арогантен, за да каже: "Ти я доведе в къщата ни, грешиш“. . Шефът, който никога не търси вината в себе си, разполага с колегите си. Репресивният баща на Фади е крал сам по себе си. Въпреки че сериалът ни показва как се прекланяме пред така наречените сили, той не държи Кенан високо, за разлика от героите.

Според разказвачката Фади Кенан е "ловец, който преследва плячката си“. Пътят на загубата на Кенан започва, когато той подценява Фади, която изпуска и счупва вазата преди интервюто за работа в клуба. Фактът, че разказвачката е дъщеря на бедно семейство, а не Кенан, е сигнал, че балансът на силите ще се промени.

Важна ли е възрастта на Мерве Диздар, която играе Фадиме, в сериала, в който клюкарските елитни герои си играят ролите? Актрисата, носителка на наградата в Кан, би могла да изиграе и студентка в средно училище, дори и да не иска. Първо, тя вярва, че е на тази възраст.

Въпреки че драматичната структура на епизодите, режисирани от Яамур Тайлан, Дурул Тайлан и Джем Толуай, си приличат, аз съм любопитна за историята на възхода на една бедна жена, израснала без любов. Въпреки че отмъщението и динамиката на властта присъстват в почти всяка поредица, "Ако кралят загуби", където влюбените се превръщат в покер играчи, го прави различен с клубната си обстановка и основната си музика -  кратките музикални поредици в началото и края на сериала.

https://t24.com.tr/yazarlar/ayse-naz-bulamur/kral-kaybederse-kul … k-kumarlari,49512

Много хора подкрепиха Айше - актьори, журналисти, от приятелите на Берг. Снощи, малко след като публикувах поста си и го редактирах, се появи туит от журналиста Джандаш Толга Ъшък: "Току - що говорих с министъра на правосъдието Йълмаз Тунч, който каза: "Новината, че Айше Баръм има аневризма и е била откарана в болницата, не е вярна. Вечерта, по време на среща с адвоката й, а също и с брат ѝ, тя получи новина и беше много разстроена от това и каза, че кръвното й налягане се е повишило. Тя каза, че това е лична новина и не иска да я споделя с никого. През това време кръвното й налягане беше измерено и беше нормално. Персоналът на затвора все пак предложи да се обади линейка за допълнителни изследвания и преместване в болница. Казаха, че тя иска да почива в стаята си. Последният резултат от измерването на кръвното налягане беше: 14/7"

https://x.com/ctisik/status/1913690425355022429

https://www.instagram.com/kralkaybederseresmi/reel/DIqu8nbtnhg/

От Налан

Зад кадър

Общи условия

Активация на акаунт