Български брандове и бутици -Тема 4

• 69 175
  • 616
  •   3
Отговори
# 135
Копринени шалове от Credo / Ina Assa
www.inaasssa.com
пак от тях съм взимала едноцветни широки и дълги шалове кашмир и вълна

# 136
  • Пловдив
Potomka не правиха ли точно шалове?
https://www.potomka.bg/shal-dionisievi-gradini-90-bordo-zelen-kafyav.html

Ама сега гледам, че пише , че били в творческа пауза, каквото и да значи това… 🫣

# 137
Момичета, да сте виждали лятна ежедневна изчистена и наситено жълта рокля от естествени материали на някоя бг марка? Дика имат модел, който много харесах от новата колекция, но за рециклиран полиестер 240лв не бих дала или носила, много ме разочароват като марка, масово полиестери, не знам къде вече да търся памук/лен.

# 138
От Дика този сезон имам три рокли от естествени материи и съм много доволна 😎
Две вискоза и една памук.
Имат ленени, лен&вискоза, модал, памук.
Страх ме е да влезна в магазина, че сигурно ще излезна с още три 🤣

# 139
Не знам, на сайта две жълти, две тъмносини и една розова/фуксия рокли гледах и 5-те бяха полиестер или рециклиран такъв…от блузите също имат доста полиестерни.

# 140
Здравейте отново и честит Великден! Има ли тук някой,  купувал дрехи от Данини? Интересувам се специално от онлайн покупки, тъй като в сайта им видях, че няма опция за директна поръчка, а първо се изпраща запитване! Доволни ли сте от марката? Благодаря!

# 141
  • София
Аз съм купувала отдавна и бяха качествени дрехите- добре ушити и от хубави материи.

# 142
Здравейте отново и честит Великден! Има ли тук някой,  купувал дрехи от Данини? Интересувам се специално от онлайн покупки, тъй като в сайта им видях, че няма опция за директна поръчка, а първо се изпраща запитване! Доволни ли сте от марката? Благодаря!
Аз съм купувала преди години. Костюм, рокля, палто, много добри.
Не съм поръчвала от сайт, имаме магазин на Данини, не много добре зареден. Угооварях се с продавачката да ми се обади, когато търсеният модел и номер е наличен, пробвам и ако се харесам, купувам.

# 143
С интерес очаквам лятната колекция на Денина Мартин. Дано този път успея да се вредя за нещо, което ми хареса. Обаче роклите, които е показала до сега от тази колекция, не ми харесват- нито десена (напомня ми на едни пердета от къщата на баба ми), нито подобна кройка в горната част стои добре на моята фигура Confused

# 144
Видях няколко рокли, не ми харесват.
Кройката е като за малки момиченца, а десена като за чаршафи.

# 145
Коя е марката на Косара от Ергенът?

# 146
# 147
Съмнявам се да са българско производство, приличат на китайски или турски. Да ме поправят по-запознатите, ако греша.

# 148
  • Бургас
Ето на това бих казала умопомрачителни дрехи. Макар, че тези, които е облякла Люба на нея  изглеждат добре, но не мисля, че са шити тук.

# 149
Всички тези измислени марки са 100% китайски или турски. Взимат ги от там, наснимат се те или познатите им, и ги пльоскат в Инстаграм с голяма надценка.

Да не говорим, че масово тези кифленски онлайн магазини са за кльощи. Нормална жена не виждам как ще се сгизди (и ще излезе някаде) с тези моделчета.

Общи условия

Активация на акаунт