Български брандове и бутици -Тема 4

• 69 194
  • 616
  •   3
Отговори
# 150
Дами, препоръчайте ми моля откъде мога да си взема хубаво, качествено бельо. По-конкретно сутиен. Поръчах от астратекс, за по 100 и кусур лева, два. Един бриджитка, друг стандартен, с презрамки. Чашка С, която изобщо не отговаря, първо… Второ, някви турски боклуци, ама страшни БОКЛУЦИ са. Аз че повече няма да поръчам нищо от тях е ясно, но не искам втори път да се мятам на подобни.

# 151
Аз съм много доволна от магазините за бельо BulBel, но марките там не са български. За български онлайн бранд за бельо честно казано не се сещам, освен на примависта Paramidonna за бански, не знам дали нямат и бельо. Иначе едни малки магазинчета тип гаражчета във Варна, където продават българско бельо и трикотаж...

# 152
Бриджитки си купувам на марка Финес. Имат и много други модели. Мисля, че са Русенска фирма.

# 153
Преди купувах от сайта на Опал и RIM - или от онлайн сигурни магазини - поне качвството е на ниво и зная, че са български. Последно съм поръчвала миналата година.

# 154
Авангард , но от тях не съм купувала сутиени.

# 155
  • София
И аз купувам от BulBel, специално бикини. Имат това, което ми трябва.

# 156
На Авангард сутиените не са български мисля.

Български сутиени онлайн съм купувала съм на марките valea и kia. Доволна съм от качеството на това, което съм си взимала.

# 157
Здравейте отново, минавам да оставя отзив за бранда за бижута на Ваня Щерева, Yagoda. Следя работата й от години, и преди няколко дни пуснах поръчка, хем и за да се възползвам от намаленията в момента. Бижутата са много красиви, дори едното ще отделя за подарък. Това, което ме смути обаче, че за поръчка от 195 лв заплатих куриерска услуга (взех от офис!) от почти 10 лв! Причината след проверка на Спиди - извикала е куриер за вземане от адрес. Това за мен е много възмутително. Хубаво, приемам че си заплащам доставката, не е единствената, която не предлага безплатна такава, но се възмущавам от това, че аз като клиент не съм предупредена, че на нея не й се ходи до куриерски офис. Чувала съм слухове, че бизнесът й не върви добре, ами, с такива тънки номера, нищо чудно. От много години поръчвам онлайн, и от малки творци, и от големи бизнеси, и никога не съм заплащала толкова висока куриерска услуга. Та, ще си помисля мноооого дали пак бих поръчала от нея Triumph

# 158
  • София
Беше ми се случило и на мен с един бг бранд за аксесоари, но не съм 100% сигурна кои бяха. Дадох 12 лв за доставка и също ми направи лошо впечатление. Големи бизнесменки 😏

# 159
И при мен се беше случило и се чудех защо толкова скъпа доставка..

# 160
  • Перник
Здравейте! Поръчвали ли сте нещо от този сайт? https://g-016.com/produkt-kategoriya/za-zheni/
Вчера ми излезе реклама и ми се сториха много симпатични спортните екипчета.

# 161
Здравейте! Поръчвали ли сте нещо от този сайт? https://g-016.com/produkt-kategoriya/za-zheni/
Вчера ми излезе реклама и ми се сториха много симпатични спортните екипчета.
Аз съм си поръчвала точно спортен екип.....ами готин е дизайна им, но дотам с предимствата. Качеството не е особено високо, блузката се раздърпа и стана на парцал след второто пране, а панталона стана на топченца. За тази си цена качеството си отговаря....

# 162
  • Бургас
И аз тъкмо харесах един модел, но няма посочена материя.

# 163
Вчера за първи път от 2г насам влязох в БГ магазин (лични причини).
Останах шокирана от цената 180лв за 100% полиестер риза в Стилна жена. 😬
Не коментирам нивото на консултантката😀
В тази връзка - къде останаха качествени дрехи от естествени материи?

# 164
Аз бях онзи ден в Стилна жена, имат и варианти с естествени материи - лен, памук и коприна. Почти всяка марка вече има и полиестер.

Общи условия

Активация на акаунт