Български брандове и бутици -Тема 4

• 69 444
  • 619
  •   2
Отговори
# 165
Стилна жена, сега погледнах сайта им

# 166
Те напоследък по някаква причина не качват на сайта всички налични модели, в магазина имат доста повече избор.

# 167
И Дика са така

# 168
Успях да поръчам от новата колекция на Денина! То си беше предизвикателство, тъй като докато разглеждах едната рокля се изчерпа в моя размер. Надявам се да се появи пак в наличност.
Взех роклята, полата, ризата и панталонките от снимките:

# 169
  • Перник
Благодаря! Материята по снимките ми се видя като тази на анцузите на flair, но явно съм се заблудила.
Здравейте! Поръчвали ли сте нещо от този сайт? https://g-016.com/produkt-kategoriya/za-zheni/
Вчера ми излезе реклама и ми се сториха много симпатични спортните екипчета.
Аз съм си поръчвала точно спортен екип.....ами готин е дизайна им, но дотам с предимствата. Качеството не е особено високо, блузката се раздърпа и стана на парцал след второто пране, а панталона стана на топченца. За тази си цена качеството си отговаря....

# 170
  • София
Аз си поръчах тъмно синята рокля от колекцията на Денина- видях я наживо в магазина, но нямаше моят размер. Иначе онлайн се изчерпа в 6:59 😏
Тази бялата с шарки в лайм цвят я пробвах на живо, не знам защо не ме грабна кройката или цвета, но се отказах от нея.
Дантелената пола е страхотна също.

# 171
Точно тъмно синята не успях да грабна, ех... 😁.
Имам подобна кройка в червено каре от минала колекция, но в тъмно синьо ми се вижда по-ежедневна и неангажираща.
Относно бяло-зелената, също имам от предишна колекция рокля със същата кройка, но дълга. Много ми е комфортна и си я нося с кеф лятото. Затова като видях къс вариант в този свеж цвят бях сигурна, че ще я поръчам. Дано само да не е прозрачна.
Малко се притеснявам за полата как ще стои, тъй като не нося много поли, но ще видим. Ако трябва ще връщам. Поне са бързи и коректни в това отношение.

# 172
  • София
Въобще не е прозрачна роклята, хубава памучна материя е 🙂
А полата е наистина много готина и е удобна, защото е на ластик

# 173
Аз не можах да се вредя за роклите на Денина, които исках, а влязох рано сутринта... Дългата черно бяла и синята. Колебая се за черната дънкова, но не е нещо уау и май ще я пропусна. Като гледам е налична във всички размери. Подозирам,.че моите размери на роклите, които исках са свършили още в поп-ъп магазина. Дантелената пола много ми харесва също и още я има, но преценявам, че няма да я нося често.

# 174
И.И, благодаря за информацията. Притеснявах се за прозрачността, защото миналата година имаха същата рокля в жълто, много красива, която пробвах на място и се отказах, защото прозираше. Когато пуснаха сайта сутринта всичко беше налично, но за отрицателно време някои неща изчезнаха. Може би е имало по 1-2 бройки останали от размер. Аз пуснах една поръчка, за да не изтърва това, което исках най-много и после пуснах втора след около 15 минути. Направи ми впечатление по номерата, че за това време са влезли 17 поръчки. Така че наистина яко се поръчва и бързо свършват най-желаните модели.
С най-добри чувства го казвам, но колкото и да ми харесват дрехите, ми се иска да има малко повече разнообразие от кройки, защото вече имам по 2 в различни десени от някои.

# 175
Явно в магазина в Бургас не е имало много от тях.
Това, което имах предвид е, че за полиестер е прекалено висока цената. Не може да продават полиестер и коприна на една цена. 😀

# 176
Във Фейсбук ми попадна реклама на бг бранд, които прави пуловери - Ино. Някой да е купувал? https://www.ino-bg.com/
Пише, че преди години са произвеждали и за чужди марки. Ажурените модели ми се видяха симпатични.

# 177
  • София
Нищо не ми харесва на Денина от тази колекция.
Ризата с бродерията, евентуално.
Натруфени, демоде…едни такива кройки, като от магазин с име “БГ мода за дами” на Пиротска.
Тениските са безлични.
Минали години все имаше нещо да отбера.

# 178
И на мен не ми допадна нищо от Денина.
Чудя се Веричи ще имат ли летни модели, изобщо нещо ново.
В края на зимата си взех един техен панталон с вълна. Добре стои, вързва се с всичко, защото рибената кост е много дискретна, почти незабележима. Леко ми боде, както всяко нещо с вълна, но аз съм чувствителна към вълната, така че проблемът е в мен. Стори ми се една идея умален.

# 179
И аз имам панталон Веричи - вълна и вискоза, лееееко ми боцка, но не се мачка, което е супер.
Мааалко умален е сякаш.
Преди десетина дни ги питах, казаха че ще имат лятна колекция.

До момента, за ежедневни рокли, този сезон Дика ми е фаворит.
И една официална взех, стои фантастично (писала съм назад, да не досаждам)

Общи условия

Активация на акаунт