Български брандове и бутици -Тема 4

• 69 818
  • 623
  •   2
Отговори
# 180
  • София
Това ми е най-неприятното при бг марките.
Летните колеции ги пускат юни, някои даже началото на юли 🙄
Веричи пускаха две колекции лятото, ако помня правилно.

# 181
  • Варна
И аз нищо не харесах от Денина, но и никога не съм поръчвала от колекциите й. Разглеждам ги и винаги установявам, че роклите са ми инфалтилни и надценени.

Повече се разочаровах, че нищо не харесах на Kensol. Бях убедена, че ще се влюбя в ленените предложения, обаче всички панталони са с ластик на талията. За мен това значи евтино изпълнение и желание да се угоди на всички. Имам тънка талия и изразен ханш, всички модели ми стоят като крадени на тъмно, нито един не ляга на извивките.

Чакам Веричи и аз, само там ми е надеждата. От пролетната колекция поръчах дънки, двете нови тениски, двете ризи. Всичко е прекрасно.

# 182
Кенсол тази година нищо. Ленените им неща са много нещастни.
Миналата си купих един суперски розов панталон от лен и вискоза, перфектна кройка.

И аз чакам да видя Веричи

# 183
Минавам да кажа на тези, които бяха харесали тъмносинята памучна рокля на Денина, че са качили бройки от всички размери Simple Smile Аз обаче се отказах от нея, че имам доста къси рокли вече, ще следя дългата в черно и бяло... евентуално.

# 184
  • София
За тъмно синята само да кажа, че този ластик на талията е много стегнат. Аз взех един номер по-голяма и ми е добре

# 185
На Денина всички рокли и топове са с някакви къдрички в раменете или изцяло изрязани или с ръкави тип "капачка". Такива детайли подчертават дори леко по-пълни ръце. Аз не мога да нося такива, защото нямам перфектни рамене и ръце според моите критерии. Иначе от раменете надолу ми харесват повечето й дрехи.

# 186
Но то и нейните ръце не са перфектни, ама ги носи Simple Smile Но ви разбирам. Аз например пък не се харесвам с този тип деколте дето се завързва за врата, прави ме да изглеждам дебела, а съм слаба в горната част на тялото. Но то и десена на тези нейните не ми харесва, бие ми на перде. Баба ми имаше подобни на тази кафявата. Иначе изглежда роклята с много приятен на допир плат. Другото, което аз не харесвам на себе си, е поли или рокли до средата на прасеца, защото съм с много големи прасци. За мен роклята трябва да е или къса, или до коляното, или дълга до земята Simple Smile поръчах си от така обсъжданата преди време  Boho Lolita, един ленен кафяв панталон, и един сет пола и бюстие с рози, но не плата, който е на снимката в сайта. И точно ще ми модифицира полата да е дълга, защото показаната е до средата на прасеца.

# 187
Рокля с ластик на кръста не ви ли си качва като шавнете?
С тези рокли не се разбирам аз, по-висока съм и ластика ми идва под бюста.

Плетена шапка от български бранд, 100% рафия, купих я от базара на пл. Славейков на Великден.

и чанти плете дамата

# 188
Здравейте! Някой купувал ли е кожени изделия от Натали Leather shop? Имате ли отзиви?

# 189
  • Бургас/Пз
Ал, благодаря 🥰

# 190
Минах и аз през Дика най-накрая 😀
И там са се олели с цените, особено за шиене в Сърбия, но на две рокли неустоях.

*втората снимка е от ИГ на Мадмоазел Ели, тъй като я няма качена на сайта на Дика.

ПС: не знам защо, но имам усещането, че съфорумка, може би Ал, беше в пробната срещу мен днес😀

# 191
Минах и аз през Дика най-накрая 😀
И там са се олели с цените, особено за шиене в Сърбия, но на две рокли неустоях.

*втората снимка е от ИГ на Мадмоазел Ели, тъй като я няма качена на сайта на Дика.

ПС: не знам защо, но имам усещането, че съфорумка, може би Ал, беше в пробната срещу мен днес😀
Каква е материята на първата рокля и цената? Flowers Hibiscus

# 192
Полиестер, 120лв. Има хубава, плътна подплата и пада красиво по тялото. Обикновено на мен не ми седят добре такива рокли, но тази ми заспа и си затворих очите за полиестера

# 193
Втората (бяла) рокля на Дика ми изглежда от доста лека, прохладна материя, може би памук? Или лен? Харесва ми класическия модел, може ли малко повече за нея?

# 194
  • София
Първата е много красива. Нямам особено много официални поводи, иначе бих си взела такава.
Втората е приятна, но такъв тип ми идват едри и тежки. Поне за ежедневието, иначе за повод ще се изтрае.
Аз имам рокля от Reserved , която е с такова гръцко деколте, като сатенената. Дълга, съвсем леко се разкроява от талията, не е права. Много добре ми стои, въпреки че съм с по-женствен ханш(и като съм 49кг, пак си стои широк, имам кокали) и обикновено роклите ми опъват там. Та ако си намеря още някоя такава, ще съм много щастлива. Тази е изцяло леопардова Laughing Обожавам я, но и нещо по-едноцветно бих си взела.

Общи условия

Активация на акаунт