Български брандове и бутици -Тема 4

• 69 963
  • 624
  •   1
Отговори
# 195
Бялата е ленен бленд, но бебето спинка и не мога да проверя сега точният състав. Роклята е супер лека, в момента, в който я облякох бях сигурна, че си тръгвам с нея, въпреки абсурдната цена от 320лв.
Аз лично ще имам много възможности да я нося в ежедневието си, особено и като се връщам на работа от юни месец.
Относно сатенената рокля, мислех приложение повече с пуловер отгоре, не знам колко е модерно още, но ще трябва да разгледам малко повече стайлинги или прохладна вечер на морето.
Харесах си още една рокля и еднк като елек-сако, но честно да си призная цените ме спират. За техните искания от около 120-150 евро мога да си купя Maje, Sandro и други от намаления. А не бих казала, че точно с Дика се подкрепя българското производство, та се замислям вече 😀

# 196
  • София
Уау, 320 лв рокля на Дика.
Мисля че сериозно са започнали да прекаляват с цените.
Аз си харесах една изкуствена рокличка в Кенсол за 230 🙄 Нямах време да я пробвам.

# 197
  • София
Още се носят сатенени поли/рокли с пуловер. На мен ми е студено с такъв плат, дори да сложа пуловер мръзна.
Аз имам рокли с лен, пак така разкроени отдолу. И си ми пречат. Аз снова из офиса, помагам някой път за опаковане, като си седна в стола на бюрото и ми се дипли нещо се побърквам Joy
Една на Vintage summer(не е с лен, но е широка долу) я настъпвам по 80 пъти, всеки път като в облека на работа. Аз много ставам, ходя, сядам пак, въртя се Grinning Може би ако само си седях на стола…но и тогава само я подмествам и загъвам около краката си.

# 198
Да, определено цените са скандални и според мен. Миналата година като си идвах до Бг не съм влизала по магазини за дрехи, тъй като бях бременна и не знаех в каква изходна позиция ще се върна после 😀 Та и не знам какви са били цените тогава, мога да сравнявам с 2023г.
Сега нещата малко по малко се нареждат и започнах да се оглеждам за нови попълнения в гардероба.
Разгледах сайта на Веричи, но нищо не ме грабна. Има ли към момента някъде класически, непреходни рокли от естествени материи?

# 199
Да оставя и аз нещичко в групата.

https://www.instagram.com/verne.shop?igsh=MWF2dXlxNDdhcXBtaw==

# 200
Привет от мен,

Търся си елегантна не много официална рокля, даже по-скоро екстравагантно-елегантна, ако мога така да го формулирам, обаче проблема ми е размера. Масово дрехите са в малки размери, а аз си търся XL по възможност! Благодаря предварително!

# 201
Честити рокли! Моделите са много хубави

Бялата на Дика я снимах за съфорумка, ето
 етикета

Вчера не съм била в Дика 😃
Има ли нещо красиво?
Цените са Уау, така е, но качеството им е добро.

Класически рокли на хубави цени има в русенската EllenMore.com, но имат само онлайн магазин.
Аз имам тази, страхотна е, плата е невероятен, ушита е перфектно

и гледам сега същия модел от памук

и дънкова рокля, 100% памук

и още

Гледам че имат размери EU46 = BG52.

# 202
Благодаря!
Според мен има симпатични неща, но не за текущата ми фигура, та ще почакам 😀
Ех, не знам защо си помислих, че другата дама там си ти 😀

# 203
  • FRANCE
Честити рокли! Моделите са много хубави

Бялата на Дика я снимах за съфорумка, ето
 етикета

Вчера не съм била в Дика 😃
Има ли нещо красиво?
Цените са Уау, така е, но качеството им е добро.

Класически рокли на хубави цени има в русенската EllenMore.com, но имат само онлайн магазин.
Аз имам тази, страхотна е, плата е невероятен, ушита е перфектно

и гледам сега същия модел от памук

и дънкова рокля, 100% памук

и още

Гледам че имат размери EU46 = BG52.

Дали може едно линкче към роклите на цветя? Не мога да ги намеря. Благодаря

# 204
# 205
  • FRANCE
Много благодаря Flowers Cherry Blossom

# 206
Благодаря за инфото за бялата ленена рокля на Дика.  Харесвам този модел, ходи ми на 180 см.ръст. Купих си подобна от Манго преди години, в  пастелно жълто, но ленът им е тежък и я нося само в прохладни дни.

На предните страници имаше негативни отзиви за чорапите на Пирин Хил, сега добавям Афект пижами и домашно облекло към черния списък. От много години купувам за цялото семейство само Афект въпреки, че има доста по-евтини бг и други. Пижама, купена преди няколко месеца, носена няколко пъти, долницата започна да се деформира, това както и да е, но се появиха малки дупчици и бримки. Същото мога да кажа и за чорапи, бг производство, но не им пазя етикетите да видя производител. Примирихме се с цени, доста по-високи от вносните, за да купуваме българско. Ако не си оправят качеството и малко да се усетят с ценообразуването, няма скоро да има с какво да се хваля в темата.

Последна редакция: сб, 03 май 2025, 16:51 от Reni93

# 207
Бих искала да Ви попитам за български сайт, където продават летни ботуши. Нещо такова си търся или подобно. Благодаря!

# 208
Като любител на българското мога да дам мнение за следните:
За хубави и качествени дрехи - Zoë. Да, малко са по-скъпи, но имам риза на четири години и не е мръднала.
Дънките на Стоян Радичев също много ми харесват.
За бельо- маги-м. Достъпни и качествени.
За козметика- от няколко месеца я преоткривам и намерих бгбокс. Кутия с различни български марки-доволна съм.
За всякакви хавлии - Яна Панагюрище.
Старая се да подкрепям българския бизнес, когато мога. Предпочитам сами да си стимулираме икономиката, а не да караме само на внос. Simple Smile

# 209
на Zoë имам страхотна тениска 🙂
Набелязала съм си жилетка и пуловер с поло яка за есента.

Утре очаквам пратка с роклята на жълти цветя на Елън Мор и ще дам отзив 🙂

Общи условия

Активация на акаунт