Български брандове и бутици -Тема 4

• 70 162
  • 625
  •   1
Отговори
# 225
Аз не бих казала, че имам топ 3 чак, но любими като че ли са ми Christine Fashion,  Vintage Summer и Sara Swuidan (или както там се изписваше). Зарена също. Преди съм пазарувала от Алеса, но вече рядко някой модел е по вкуса ми, или ако е - не си заслужава парите.

# 226
Аз съм фен на Веричи, Дика и Зарена (с леки разочарования от последното понякога, но не се отказвам)

# 227
  • Най-красивата страна
Dika,Kensol ,Daphne.-най-често.
Юнона,Зарена,Луси -по-рядко.

# 228
Shine M Atelier - уникално красиви ръчно изработени шапки
Zeazoo - бранд за боси обувки
Zarena - имам доста чанти от там, една от които я скъсвам от носене, доволна съм
Mama Mate - основно за детски бански/дрехи, но имаме няколко тениски за мама и тате, от много хубав памук са
Maya Made It - ръчно изработени чанти по поръчка, има много яки нестандартни дизайни
Vzaro преди доста поръчвах, но напоследък като че ли няма голямо разнообразие от модели

Последна редакция: пн, 19 май 2025, 12:51 от krasikoleva

# 229
Дами, искам да си купя готина пролетна шапка. Не искам да е с козирка, нито шапка-идиотка, по-скоро си представям нещо тип тюрбан. Бихте ли ме насочили къде да търся?

# 230
Аз също бих искала да добавя Кристин Фешън и Вазаро, чиито сайтове преглеждам веднъж на няколко седмици. От първите имам едно палто с много хубаво качество и изработка. Беше ми дълго, пратих го, буквално за няколко часа ми го скъсиха и на следващия ден беше пак при мен. На Вазаро съм вземала досега само памучни тениски и потници, но също с много хубаво качество. Миналото лято изкарах почти само с тях. И за двата производителя научих от тази тема преди време, супер е да се споделят добрите фирми Flowers Tulip

# 231
Забравих да споделя Silkysleep за шапки - имам вече 2 летни и 1 за студен сезон. От естествена коприна. Но моделите, които предла към момента са само шапки-капели и шапки-идиотки. Дамата е супер точна и бърза, при предварително заплащане има безплатна доставка, дава подаръчета...абе така се печелят клиенти!

# 232
Моля препоръчайте ми някой "творец" на дрехи, по-интересни и разчупени, но все пак да стават за носене. Бохо Лолита канселира неочаквано поръчката ми 3 седмици след като се разбрахме, дори я очаквах скоро....преустановявала дейността си... Бях си поръчала кафяв ленен панталон и един сет с рози...Абе яд ме е малко, но здраве да е. Тя ми препоръча нейна колежка с подобни дрехи, наистина бродериите й са уникални, но няма да облека такива рокли хаха Simple Smile  Ето ги:
https://jennembroidery.com/damska-kolekcziya-obleklo-gorska-feya/

Преди няколко месеца си поръчах от Jenn Embroidery нещо, което го нямаше в сайта – направи ми го по поръчка. Беше един ленен сет, много лек и удобен, точно както си го представях. Изработката беше супер прецизна, а дантелите – толкова красиви и фини! Да, стилът ѝ е малко по-приказен, но има и по-обрани модели, които спокойно стават за носене и в ежедневието.

# 233
Herad, удобно ли е да ми споделите снимки на сета и каква цена ви излезе? Може и на лични Simple Smile Благодаря за обратната връзка.

# 234
Аз май най-често пазарувам от Юнона, Луси и Кристин фешън.
В Юнона сякаш най-често си намирам неща които ми харесват.

# 235
  • София
Напоследък взех да се заглеждам по витрините на Frant, не знам как досега не съм ги забелязала. Страхотни ризи правят на достъпни цени.

# 236
Виждам, че Веричи най-сетне са пуснали лятна колекция. Ако някой мине през магазина, моля за мнение.
Денина също ще пуска на 02.06.

# 237
  • София
Хареса ми показаното от Verychi, поне на снимките. Дънковата пола и дънковата рокля особено. В Дика се влюбих в едни бермуди от деним, но много особен, с лъскави нишки в него. Тук съм облечена с тях, но лъскавото не се вижда:

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 30 май 2025, 16:39 от Lizzy_Crow

# 238
Разгледах колекцията на Verychi и нищо не ми хареса за пореден път. От доста време чета похвали за тях и много искам да си харесам нещо, но уви... явно тотално не са в моя стил. Изглеждат ми или безполови, или някак със соц работарски вид. 🙄

# 239
Нищо не си харесах при Веричи, цветовете са неподходящи за мен.

Ще видя Д.Мартин на 2 юни.

Общи условия

Активация на акаунт