Български брандове и бутици -Тема 4

• 70 204
  • 625
  •   2
Отговори
# 210
  • Варна
Аз ще се радвам на отзив. Моделът много ми харесва, но не ми се носят цветя, бих поръчала роклята, ако е едноцветна.

От намаленията на Verychi чакам три тениски и един топ.

# 211
  • Варна
Здравейте! Искам да поръчам спално бельо на сина ми с щампа на футболен отбор. Може ли препоръка за фирма, от която сте доволни.

# 212
Здравейте,
Ако въпросът ми се окаже, че не е за тук се извинявам.
Попадна ми този сайт https://egoteprovoco.eu/za-nas/
В информация пише, че марката е създадена от Глория Бутева. Някои от моделите тениски ми допаднаха, та ако някой е поръчвал ще се радвам на мнение.

# 213
# 214
  • София
Ни едно нещо не ми хареса

# 215
С леко закъснение, но да дам отзив за дрехите на Денина, които поръчах.
Върнах дантелената пола. Колкото и да е красива, тази кройка е за много, много слаби жени, защото доста разширява силуета. Върнах и тъмно синята рокля. Хареса ми, но някак нито ми е официална за повод, нито ежедневна. Направо не знам как бих я носила.
Запазих си зелената рокля, ризата и късите панталони. Както бях писала имам този модел рокля, но в дълъг вариант и знаех, че ще ми хареса. Цветът е много свеж. Приятна ежедневна рокля за мен. Ризата и панталонките са супер комбинация - вталяват и са много добре ушити. Рядко ми се случва да нацеля черен деним, който да не мирише на химикали.

# 216
Моля препоръчайте ми някой "творец" на дрехи, по-интересни и разчупени, но все пак да стават за носене. Бохо Лолита канселира неочаквано поръчката ми 3 седмици след като се разбрахме, дори я очаквах скоро....преустановявала дейността си... Бях си поръчала кафяв ленен панталон и един сет с рози...Абе яд ме е малко, но здраве да е. Тя ми препоръча нейна колежка с подобни дрехи, наистина бродериите й са уникални, но няма да облека такива рокли хаха Simple Smile  Ето ги:
https://jennembroidery.com/damska-kolekcziya-obleklo-gorska-feya/

# 217
Може да погледнете Zoë
https://flco-gallery.com/zo%C3%AB

# 218
Друг вариант мога да предложа на theropedressess , така се изписва в инстаграм. Прави бродерии на ръка, според мен интересни и хубави, има и сетове 🤗

# 219
Благодаря, момичета, ще ги видя Simple Smile

# 220
Здравейте! Искам да поръчам спално бельо на сина ми с щампа на футболен отбор. Може ли препоръка за фирма, от която сте доволни.
Аз купувам спално бельо от Роксима Дрийм. Може да погледнете в сайта им. Често пускат нови десени. Купувалa съм само памучен сатен досега и качеството е страхотно и като плътност и като цветове.

Последна редакция: пн, 19 май 2025, 20:38 от *Ягодка*

# 221
+1 за Роксима. Много качествен памучен сатен.
Разгледах профила на theropedressess и в тази връзка да ви попитам дали знаете ателие или дизайнер, който плете с прежда на клиента? Предложенията в ФБ групите и индивидуалните профили не ми допадат.

# 222
Аз купувам спално бельо от Роксима Дрийм. Може да погледнете в сайта им. Често пускат нови десени. Купувал съм само памучен сатен досега и качеството е страхотно и като плътност и като цветове.
И аз съм изключително
доволна от Роксима Дрийм - купувала съм памучни спални комплекти, олекотени завивки и прекрасни памучни одеяла с красиви десени. Наистина са 100 % памук - много красиви, мекички, комфортни и "дишащи". Цените са леко високи, но за това качество си струва, според мен. 🌺

# 223
  • Варна
Дами, кои са трите сайта за дрехи, които най-често посещавате? (може и повече, разбира се Simple Smile

# 224
Моите топ три са Алеса, Авин и Веручи. След тях са Зарена, Бианки а по-рядко Дика и Джианни, но относно последните два, дрехите и обувките мисля че не се произвеждат в България, но аз съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт