Български брандове и бутици -Тема 4

• 70 318
  • 625
  •   1
Отговори
# 285
Хубави ли са роклите на Вяра?

Две скъсах от носене, третата ми я изработиха по мои размери, защото наличната беше малка.
От нея именно се разочаровах, защото платът изобщо не беше като на бройката в магазина.

# 286
  • София
Аз не ги харесвам, преди време също така поръчах да ми шият рокля, която харесах в магазина, не беше на Вяра, някаква друга фирма беше, но не получих добра изработка. Вероятността да се удари греда там е огромна, те са самодейци и всичко е пълна импровизация. Трябва си истинско производство, с екип, моделиери, фабрики, както е DiKa.

# 287
  • София
В Muse харесвах само роклите на Райна Косовска, но с времето малко ми мина мерака и ги разпродадох. Последната преди няколко месеца. На Кошута не ми допадат, винаги ме отблъсква и обработката с ai на някои снимки. Позната си беше взимала рокля от Мuse(онлайн поръчка, да и я ушият), реплика на една рокля на Dvete, но по-къса. Каза, че много зле е била ушита, но си я запази, не и се разправяше да е връща.
Повечето бг марки не са в стила, в който се обличам-като за по-възрастни жени са или някак...мадамски, като все едно работя в банка или офис, в който половината жени ходят с рокли до коленете с флорални мотиви. На Денина или пък някои други са ми твърде...фриволни някак, разни къдрички, панделки, къси волани, грозни щампи и камъни.

# 288
Кошута ги разгледах онлайн, нищо не си харесах.

Дизи, Саса Бьорг поглеждала ли си?
Имат и физически магазин.
Някои модели определено са за млади жени, аз ги открих миналата година чрез дама от форума
https://www.sassabjorg.com/

На Д.Мартин ми харесват на снимка късите панталонки и тениските, една от роклите която свърши на мига и това е

# 289
  • София
Днес ходих до магазин на Дафне, че имах работа в мол Парадайс. Силно впечатлена съм от тази рокля риза, стои перфектно, има и пола от този плат:

https://daphne.bg/bg-midi-roklya-ot-elastichen-pamuk-s-krasiv-fl … ni-cvetove-300081

# 290
Днес с пола снежен леопард на Саса Бьорг 🐆❤️
....
имам и блузката

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 08:25 от Al Georgieva

# 291
Моля да препопръчате български производител на копринена официална рокля.
Благодаря!

# 292
Ал, разкошна, както винаги! Отивам да го видя и аз този леопард, нямам нищо на Саса Бьорг..

# 293
Саса Бьорг ще имат нова лятна колекция, която ще излезе на 4 юли.

# 294
  • Бургас/Пз
Саса Бьорг ще имат нова лятна колекция, която ще излезе на 4 юли.
Ооо, ще чакам с нетърпение. Дано да имат нещо свежо.

# 295
Някой поръчвал ли е бански в последната година от Paramidonna, с добро качество ли са все още? Имам 3 комплекта от тях, два все още в чудесно състояние и един, който имаше нужда на смяна на металните халкички, които държат презрамките, но плата е окау. Купувала съм ги може би преди 3-4 години, днес влязох да разгледам какво ново, но ми направи впечатление, че са с доста завишени цени спрямо поръчаните ми първи модели които бяха в порядките на 130-140лв за комплект. Сега 200+. Разбирам, че всяка година всичко поскъпва, ама все пак бански е, нали не рокля в която има доста повече материал и труд.
И по тази тема, имате ли препоръки за други брандове, които предлагат качествени и интересни бански, благодаря!

# 296
Здравейте,
Сега виждам темата и се включвам да ви следя.
Някой поръчвал ли е рокля от Avinonline.com? Доволни ли сте от качеството?

# 297
След доста чакане ми пристигна червената ленена рокля от Веричи. Ленът е качествен, червеното не е доматено. Хубаво малиново червено, което е ефектно, без да е прекалено ярко. В съчетание със семплия модел е точно това, което търсех. Хубава кройка, пада красиво. Една идея ми е по-широка, но не е проблем.
Доста ми допада и жълтата рокля, видях сполучливи комбинации с шал, с колан, но се притеснявам цветът да не е прекалено ярък, а не мога да го видя на живо, за съжаление.
И още една покупка от дрехите, които обсъждахме. Копринената риза от Стилна жена. Хубава кройка, цветовете са точно като на снимката от сайта, 100% ест. коприна, която не е лоша, но съм виждала и по-фино обработена.

# 298
  • София
Харесах на витрина тази рокля от деним на Рени стил (русенска фирма), но в София се предлагат само в едно магазинче на Пиротска под колоните и някъде на Илиянци:

# 299
Поръчах си днес тази дънкова рокля от Dika, бях я пробвала преди месец. Сега е намалена с 50 лв.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт