Български брандове и бутици -Тема 4

• 70 364
  • 625
  •   1
Отговори
# 270
И от мен един глас за Кредо.
Чакам лен от Веричи, но бавенето е доста.

# 271
  • София
Аз имам ленена риза на maison tangerine на 2-3 години, но съм я носила само няколко пъти. Хубав лен е, не е тънка, нито дебела. Ако нещо са променили, може вече да са по-тънки, но моята е хубаво качество. Помня че беше доста скъпа на фона на други брандове тогава, но имаха повече цветове. Вече почти всички марки имат ленени ризи с добро качество.

# 272
От Денита Мартин съм поръчвала само веднъж преди две години. Пристигна без право на преглед с 12 лв доставка. За първи път попадам на дреха риза  ,която ми остава мокри петна. Говорих с една шивачка ,която каза , че ръкавите на ризите се шият така ,че шева да не е съвсем под мишницата.
Прегледах много магазини. Втрещена съм от шарени дрехи на високи цени, на някой рокли за по 300лв идентични флорални мотиви с Тему.
Ами така е ,когато платовете са от Китай.
Мои фаворити за бельо са Valea ,вече 15 години нося само тяхното.
До скоро бях фен на Алеса , сега съм много разочарована. В момента се обличам от Луси, допада ми това ,че има размери за всяка дреха.
Пижами Афект Сливен ,вдигнаха цените и развалиха качеството.
Харесвам Дика .
Преди години намирах интересни дрехи в Карамела Фешън

# 273
И аз така преди 2 години с Денина Мартин - скъпа доставка без право на преглед. И си казах, че ще обмислям много, преди да поръчвам вече. И ето, 2 години по-късно, нищо повече не съм поръчала Simple Smile иначе съм много доволна от роклята - едно букле тъмно-синьо, което нося катър сезон. Но леко се сви, обаче това е нормално за този тип плат де.

# 274
Аз поръчвах преди месец-два, безплатна беше доставката.

Луси не са ли изкуствени материи? Влязох веднъж в един магазин, защото ме привлече дизайна на самия магазин, но нищо не харесах.

# 275
Ако е така, това е много хубаво, и е промяна в положителна посока, браво!

# 276
При Луси се намират и естествени материи, гледах последно едни панталони от лен и вискоза.

# 277
Едно време в Карамела фешън имаше всякакви размери, сега до Л ,имаше о точки ,когато се поръчва и така след петата промерно дреха ,взимах една безплатна. Днес влизам ,от години не бях ,гледам ,че вече не е така. Звънях им ,не вдигат.
Кристина фешън пак преди време. Каквото поръчам ми звъняха да ме питат за точни размери. Да ,но ако не ми хареса ,какво правим. Дойде една рокля с много различна дължина. Щели да я проправят.
Луци имат добро обслужване по телефона
Обаче масово навсякъде цените са двойно вдигнати. Сравнявам старите и новите рокли на Луци, но поне имат размери.
От къде кажете да си купувам хубави дрехи за бюст 115..ХЛ поне размер...

# 278
  • В полите на Пирин планина
Не знам какво ще рече "хубави дрехи". На мен примерно на Луси фешън са ми малко изчанчени моделите.
Аз си купувам най-много от Дафне, ако говорим за бг бранд. Преди пазарувах от Ефреа - там има до доста големи номера, но вече по-рядко купувам от там. Първо - моделите им са все едни и същи (почти) и вдигнаха много цените, а материите преобладаващо са полиестер. Като извадят нещо памук или вискоза, или с вълна за зимата и ми хареса си вземам. Имат добра клиентска програма с точки и отстъпки, а също и предварителни резервации на нови модели.

# 279
  • София
Lucy не са силни в роклите. По-скоро DiKa, Ellen More, вчера минах покрай Credo на Раковски и те също са пуснали летни рокли, но в сайта ги няма, само в магазина. Дафне винаги съм казвала, че са едни по-бюджетни Долче и Габана. Роклите на DiKa са перфектни откъм кройка и структура.

# 280
  • В полите на Пирин планина
Е, обичат си шаренкото Дафнето Simple Smile))
Но има и добри попадения.

# 281
Dika имат много хубави рокли

Ето тази стои фантастично, плата е тежък и пада много красиво.
https://dika.bg/bg/products/roklya-s-flonga-na-gurdite-41669-62224-00000-099-1

а тази е прелест за ежедневието, след няколко пранета плата стана още по-хубав. Памучна е, но изглежда като лен

https://dika.bg/bg/products/svetlosinya-pamuchna-dulga-roklya-s- … 032-603-1?size=38

На Дафне харесах една в сайта и тия дни като мина покрай магазина им ще я пробвам

# 282
  • София
Тази също е много добре, но тъмносиня категорично не е: https://dika.bg/bg/products/tumnosinya-lyatna-roklya-imitaciya-n … 63345-00000-001-1
Гледах и роклите на една бургаска марка, Koshuta, показват ги в Muse shop и онлайн, но не съм купувала още от тях.

# 283
И аз като Ал съм харесала една рокля в Дафне - онази денимовата с флоралите.
Нямах време днес да ходя и да я пипна каква точно е материята.
Иначе от MUSE SHOP съм вземала няколко рокли, но те са на Вяра Бориславова, ще я погледна тази Кошута, че се заинтригувах.

# 284
Хубави ли са роклите на Вяра?

Общи условия

Активация на акаунт