Български брандове и бутици -Тема 4

• 59 178
  • 533
  •   1
Отговори
# 525
И на мен ми харесват нещата от Луксима.

# 526
Някой имал ли е проблеми с Юнона? Поръчах рокля и дойде с дефект, писах им но отговор не получавам:). Сега не знам за чия сметка да им я връщам...

# 527
В общите условия не пише ли?

# 528
В общите условия не пише ли?
Пише да, би трябвало да поемат куриерски те, но поне да вдигнат тел или да ми отговорят на мейла да се разберем.

# 529
  • София
Мисля, че при повечето фирми е така - ако полученият артикул е с дефект, е редно те да си поемат връщането. Ако е връщане просто защото купувачът не го харесва нещо или не му става като размер, тогава купувачът поема този разход.

# 530
Палта на avenew заслужават ли си парите, според вас? Имат грандиозните 10% намаление

# 531
  • София
Avenew беше преди Радекс, не са лоши нещата им. Наскоро видях една приятелка с тяхно сако от вълна, доста красиво беше.

# 532
Искам да се оплача от качеството под всякаква критика на обувките от gianni, след като пролетта си бях поръчала обувки от тях, които дойдоха полуразлепени, днес мъжа ми се извади ботите от миналата година и след един ден носене днес плюс една зима - миналата, днес обувките вече изглеждат така. Иначе едни боти в сайта им вече са 400 лв, бяха си поръчала ботуши, добре че не ми станаха и ги върнах ….

# 533
  • Тра-ла-ла
Супер намалените обувки на Gianni са доооста стари модели. На фона на тлъстите им цени - офертите изглеждат много изкушаващи.

Общи условия

Активация на акаунт