Български брандове и бутици -Тема 4

• 68 892
  • 614
  •   2
Отговори
# 540
Черното кашмирено палто на Verychi е разкош ❤️
Честито!

Минах през Aurelline, харесах си плетивата им

# 541
  • София
Благодаря. ❤
Аз отдавна заглеждам Aurelline. Харесват ми палтата и плетивата, но никога не съм взимала нещо от тях.

# 542
.
Аз сега си взех на Verychi черното дълго кашмирено палто и една жилетка в бордо. Много ми харесват, особено палтото. Не ми е останало време да ги снимам. Но ако успея, ще ги кача тук.
Честито. Изглежда много добре. Аз докато чаках намаление на синьото късо палто и то изчезна.

# 543
Честито да ти е черното палто на Веричи и от мен, имам го от миналата зима и мисля, че им е една от най-добрите връхни дрехи.

Видях, че са качили нови жилетки, но не ми се взимат без намаление, ще чакам да им разрешат някаква отстъпка.

# 544
  • В морето
... Аз докато чаках намаление на синьото късо палто и то изчезна.

И при мен точно така се случи... А толкова красиво беше представено на сайта и в крайна сметка не баснословно скъпо, обаче...

# 545
Синьото палто го видях, хубаво беше.
Бройката беше поръчка и чакаше дамата да мине и си я вземе.
Днес следобяд имам път покрай тях и ще влезна да видя новите им неща.

# 546
Ooo, Al! Чакам те да разкажеш за новите жилетки и за джинските, много ги заглеждам, ама сякаш е по-добре да се разходи човек да ги види, все пак ще се радвам да споделиш.

# 547
Новата ми придобивка от бг брандовете е тази пола на Кристин фешън. Много ни хареса и на живо, стои супер. Имам блуза в същото зелено като камъните и мисля, че добре ще се получи.

# 548
  • На зелено
Здравейте! Някой знае ли българска фирма, която произвежда мъжки качествени пуловери? Подобна на Ino, но те нямат мъжки модели.

# 549
# 550
# 551
# 552
Малко от едни отминали времена, но мисля мястото е точно в тази тема Simple Smile

Пелагия Видинска, българска дизайнерка от преди сто години, която шие колекции, прави ревюта, дрехите ѝ се представят на клиентите на подуим в ателието ѝ.
Имала е и колекция интерпретации на носии - модел „Македония“, „Ловеч“, „Шоп“, „Болярка“ и др.

При нея са си шили тоалетите царица Йоана и дамите ѝ, Мими Балканска, Леа Иванова, облича първата мис България и т.н. и т.н.

повече тук https://buditelkite.bg/bg/pelagiya-vidinska-1

# 553
  • В морето
Al, благодаря за интересния материал! Но липсваш в темата... Hug

# 554
Страхотно, Ал! Блаходаря ти Heart

Общи условия

Активация на акаунт