Български брандове и бутици -Тема 4

• 93 941
  • 786
  •   1
Отговори
# 735
Моля кажете за Деница бутик, отдавна заглеждам една рокля, но е доста скъпа и се чудя ако не ми пасне как стои връщането? Четох че предлагат връщане, но ми се искаше реален отзив
Утре ще връщам рокля на дъщеря ми, не стои добре,конци висят отвсякъде и това рокле от нищо и никаква материя струва 160 евро,безобразие 😮. Преди години бях връщала пола и доста се ослушваха да върнат парите,наложи се да звъня да си ги искам,дано и сега да не е така.

# 736
На 29 Desires имах парти рокля и пола и им се относих.
Плат като тънък неопрен с щампа на скъпоценни камъни, перли, пера и т.н.

Имам рокли от подобна материя, брутална е според моите представи.

# 737
  • София
Точно от тези платове не им харесвам нещата, много изкуствени. Харесвах и имах 1-2 рокли от деним, те бяха прилично качество, макар че и двете ми се наложи да ги скъсявам и преправям.

# 738
Мерси Лизи 🌷
Минах и си купих чудна лятна памучна рокля на Данини.
Имаше още и на Стела Белчева, Авеню и ....забравих, но само Данини-то ме грабна.

Неопреновите рокля и пола бяха идеални за нощни заведения 😎
Ефектни, комфортни и впечатляващи.

# 739
  • тук-там
Ал, коя рокля си взе?

# 740
Утре ще връщам рокля на дъщеря ми, не стои добре,конци висят отвсякъде и това рокле от нищо и никаква материя струва 160 евро,безобразие 😮. Преди години бях връщала пола и доста се ослушваха да върнат парите,наложи се да звъня да си ги искам,дано и сега да не е така.
А защо сте купили нещо, което не ви харесва? Материите нали са описани какви са? И цената е била предварително написана. Просто ми е чудно защо купувате нещо, което ясно, че е скъпо и некачествено, та да се притеснявате с връщане.

# 741
Ал, коя рокля си взе?
Потърсих я онлайн, но тц.
Ето две снимки, роклята е фабрично с този колан, но и без него стои много добре.
Супер фин памук, тъмно синя

# 742
А защо сте купили нещо, което не ви харесва? Материите нали са описани какви са? И цената е била предварително написана. Просто ми е чудно защо купувате нещо, което ясно, че е скъпо и некачествено, та да се притеснявате с връщане.
не ми се нрави тона ви и обяснителния режим,в който ме вкарвате. Как разбрахте от написаното,че аз съм купила роклята? Купена е от дъщеря ми,затова не бях запозната с цената. Пробва я,не се хареса как стои и ме помоли да я върна, тъй като отпътува .
Качеството е наистина разочароващо и няма как да бъде преценено он лайн. Ако аз пазарувах не бих платила толкова за тази рокличка.
Цените на българския текстил са станали много високи,което е разбираемо предвид все по-високите разходи за труд и липса на шивачки,но е редно срещу тази цена да получаваш качество,не шир потреба.

# 743
Ясно, не знаех, че роклята е купена от друг и се учудих, че сте дали пари за материя, която на вас не ви харесва. Не съм целяла да съм заядлива, а искрено се учудих. Сега разбрах.

# 744
  • Варна
Някой купувал ли е чанти от Вера? Постоянно ми излизат техни реклами. БГ търговец на италиански чанти, или поне така твърди. Допадна ми един модел, но нямам представа от качеството им.

Честно казано, гледайки сайта на Вера (ако говорим за vera.bg?) и този на lemisa.bg, то част от чантите ми се струват доста общи. Двоумя се дали дори не са с общ собственик, кой знае. Купувала съм чанта за свекървата от Lemisa за Коледа и по спомен остана доволна.

# 745
Аз пазарувам от Вера,  нямам никакви забележки.

# 746
Аз поръчах веднъж от Вера, но чантата беше много различна от снимката, не ми хареса  и я върнах.
Може просто да съм изтеглила късата клечка.
Преди няколко месеца  си купих от Габина, даже се похвалих в темата. Хастарът на единия джоб вече е скъсан.

# 747
Имам една поръчка от Вера, търсех специфичен цвят.
Чантата беше голямо разочарование - ръбовете бяха остри и драскащи, шевовете бяха завършени с нагряване и се беше получила драскаща пластмаса.
Металната верига не беше напълно гладка и щеше да разваля дрехите.

Последна редакция: чт, 09 юли 2026, 14:32 от Al Georgieva

# 748
  • София
Vera не са български чанти, доколкото аз знам.
Иначе имат много успешни модели, и други не толкова според споделеното в темата за чантите.

# 749
  • София
Аз идвам с питане за банските на NL4YOU, не зная всъщност нали са български, но нали такова беше внушението. На картинка ми харесват някои модели, но не зная как са като качество.

Общи условия

Активация на акаунт