Български брандове и бутици -Тема 4

• 93 820
  • 786
  •   1
Отговори
# 750
Аз идвам с питане за банските на NL4YOU, не зная всъщност нали са български, но нали такова беше внушението. На картинка ми харесват някои модели, но не зная как са като качество.
Имам с бели ленти и висока талия с прашки.От 2 части.Горнището без подплънки.Доста е тънка материята ,но пък седи добре. Опитай с модел наличен във Фешън  дейс.Лесно  връщат парите до 48ч

# 751
  • FRANCE
Vera не са български чанти, доколкото аз знам.
Иначе имат много успешни модели, и други не толкова според споделеното в темата за чантите.

Да никак не са български. На теория италиански. Даже има и френска версия на вера. И аз ги уважавам.

# 752
  • На зелено
Здравейте! Аз се включвам с въпрос относно кърпи за баня. Преди в някоя от темите бяхте коментирали българска марка, които шият за известен бранд, но имат и тяхна колекция. Бяха доста изчистени като дизайн, но забравих фирмата. Някой може ли да я напише? Не беше от най-известните.

И последен въпрос пак в тази насока. Български бранд за спалньо бельо, които шият за немските Estella. Имаха преди години в София магазин на Графа. Тогава имаха налични калъфки за възглавници 80*80, които в немският сайт на Естелла вървяха по над 30 евро/бр.,  а в магазина в София по 15 лв.

# 753
  • Sofia
Havlia.com  е главния сайт, по-луксозните неща са с марката Сухо. Качествени са им много нещата. Освен онлайн се предлагат и в различни магазини.

# 754
  • Варна
Vera не са български чанти, доколкото аз знам.
Иначе имат много успешни модели, и други не толкова според споделеното в темата за чантите.

Определено не са.. италиански чанти внасят.

# 755
От форума, преди година научих за Стилна жена, Пловдивска модна къща.
Копче беше похвалила едни ленени сетове, но аз така и не успях да се зарадвам, че моя размер все липсваше. Следя за тях

Сега успях да си взима от магазина в Мола на Цариградско, дамата която продава е страхотна, Рускините винаги са разбирали от мода и хубави неща 🙂

Този комплект, с друг колан ще го нося.

и тази рокля, стои очарователно 💙

# 756
  • София
Харесва ми горнището от комплекта в ленен вариант, видях че го има в бяло и в черно. Копчетата хубави ли са, май ще трябва да ги сменя, ако го взема, много съм капризна за копчета.
Моите покупки са от Дика, две бели блузки и елече:

Последна редакция: пн, 13 юли 2026, 22:45 от Lizzy_Crow

# 757
  • Шоплука
Стилна жена ми хареса - интересни модели

# 758
Стилна жена имат и друга серия, която им се води по-премиум качество, на етикетите пише Fе - les femmes elegantes.

# 759
  • София
Ще ги видя довечера. Една рокля от лен съм си поръчала,  колан, и имаше подарък бански (цял).
Давам отзив за двете рокли от Sempre (памучни) - според мен са скъпи за това, което са. Ще ги върна, защото не ме грабнаха и като начин как ми стоят. Ако бяха да речем 50 евро двете общо, щях да си ги оставя, но за 132 евро искам да съм по-впечатлена Simple Smile
Към Семпре върнах един панталон и оттогава ни вопъл, ни стон. Нито ми връщат парите, нито ми отговарят на мейл/телефон. А не беше евтин....Яд ме е много.

# 760
Стилна жена имат и друга серия, която им се води по-премиум качество, на етикетите пише Fе - les femmes elegantes.
Благодаря! 🌷😘
Разгледах, няколко неща много ми харесаха.

Лизи, копчетата са добре подбрани

малко Сафари стил е комплекта и тези копчета му отиват.
Много ми харесва  😎

Утре съм на едно тържество и ще сложа роклята с перлите.
Много е красива 💙

# 761
  • тук-там
Ще ги видя довечера. Една рокля от лен съм си поръчала,  колан, и имаше подарък бански (цял).
Давам отзив за двете рокли от Sempre (памучни) - според мен са скъпи за това, което са. Ще ги върна, защото не ме грабнаха и като начин как ми стоят. Ако бяха да речем 50 евро двете общо, щях да си ги оставя, но за 132 евро искам да съм по-впечатлена Simple Smile
Към Семпре върнах един панталон и оттогава ни вопъл, ни стон. Нито ми връщат парите, нито ми отговарят на мейл/телефон. А не беше евтин....Яд ме е много.
Търсете си правата! Те на това разчитат - да се откажете.

# 762
Дидка, пиши на КЗП.

# 763
Щом не вдигат и не отговарят на мейли, значи не е добре работата 🫤
Малко на измама отива работата

# 764
Ако си платила с карта, може да оспорваш транзакцията в банката издател на картата.
Аз при съмнения в сайта плащам с revolut и wise, веднага реагират при проблем.

Общи условия

Активация на акаунт