Български брандове и бутици -Тема 4

• 95 673
  • 810
  •   1
Отговори
# 795
Аз продължих няколко пъти да се свързвам със Семпре без резултат. Вчера сутринта пуснах жалба в КЗП. Не знам съвпадение или не, но 2-3 часа по-късно Семпре ми писаха кратко във Вайбър "Здравейте, днес очаквайте парите". Не съм ги получила все още, така че ще си оставя жалбата. През час си проверявам приложението, но пари още няма.

# 796
  • София
Аз нещо не мога да се справя с подаването на сигнал. Като натисна на Подайте сигнал нищо не се случва.

# 797
  • тук-там
Не е съвпадение. Те реагират веднага, но връщат отговор по-бавно към жалбоподавателя.

# 798
Привет, момичета.

Влизам да споделя разочарованието си от бутик Вили стил. Поръчах си от тях летен сет и дълга лятна рокля, но явно съм имала прекалено големи очаквания. Подведох си по готините снимки с AI обработка и по описанието, че дрехите са 100% памук....роклята буквално я изхвърлих, защото освен гадната на пипане материя, беше и с ужасна кройка, която ми стоеше потресаващо. Оставям настрана факта, че и аз не съм с перфектните мерки, но толкова зле да ми е стояла друга дреха, не ми се беше случвало досега.
Сетчето го запазих, не е чак толкова зле, но за тези пари можеше поне материята да е наистина от памук.
Огромна грешка направих, че махнах етикетите преди да видя реално как ми стоят дрехите, понеже много бързах. Иначе бих ги върнала на секундата.

Не знам дали друг потребител тук е имал такова впечатление от тях, но бих се радвала да прочета ако някой друг е имал подобни негативни (а защо не и положителни) преживявания с тях! Аз лично повече няма да повторя.

Благодаря, че ме изчетохте!

# 799
  • София
Аз си взех обувките от Ингилиз и съм доста разочарована. Самите обувки са много красиви, но миришеха ужасно на лепило. За краткото време на пробата ми стана лошо. Случвало ми се е и с други обувки, но някакви евтини, които съм взимала от разни сайтове. От обувки за 170 евро (с намалението) не го очаквах. Но то аз съм си за бой, винаги съм била малко скептична към марки с толкова агресивна реклама, но сега се подведох, просто много ми харесаха. Дано връщането на сумата мине по-бързо от доставката. По принцип мога и да ги оставя и да се надявам да се отмиришат. Но с един чифт от obuvki.bg нищо не помогна и не ми се рискува.

# 800
  • София
Отмирисват се, като се оставят няколко дни на проветриво.
Ако са ги направили скоро преди изпращането и са затворени в кутия, не са се отмирисали.
Работила съм няколко години за български производител, точно с кожи, лепила, различни подметки. Особено при къстъм продуктите, за които клиентите искаха да им се изпратят възможно най-скоро-някой път нямаше време да се отмиришат-клиентът избира дали да стоят още 2-3 дни в работилницата и да му се пратят отмирисани, или да ги получи. Ако материалите им  отговарят на стандартите за безопасност на ЕС и на разпоредбите на REACH (регистрация, оценка, разрешаване и ограничаване на химикали) https://reach-compliance.eu/, то това, че имат нужда от отмирисване не е кой знае какво.
Възможно е да са прибрани твърде бързо в кутията или да са ги направили преди да ги пратят. В бившата ми фирма първо се правеха в цеха и там съхнеха, след това идваха в офиса, където се вадеха на огромни маси по чифтове и се отмирисваха още няколко дни, след което се редяха в кутии и прибираха в склада. Това редовните бройки, не къстъм нещата...за вторите често клиентите си ги искаха възможно най-скоро.
Пиша го, главно да си знаете, че няма проблем и е нужно време понякога и ако си ви харесват, не е нужно да се отказвате от обувките.

# 801
  • София
Благодаря. Има логика. Чаках ги повече време, защото нямаха наличност, но в мейла беше обяснено, че ще се произведат в най-кратък срок. Ще ги помисля още малко, защото наистина са красиви.

# 802
  • София
Вероятно са току що направени и правят след поръчка, а не предварително. Някои фабрики така работят. Ако иначе ми харесват, не бих ги върнала заради това. Ще ги сложа на терасата и готово.

# 803
  • тук-там
Ще се отмиришат със сигурност. Но точно техните обувки на мен не са ми удобни. Хем си взех равни сандали.

# 804
Един чифт сандали на Ингилиз имам и съм на твърдото мнение, че не си заслужават парите дори на супер-ултра намаление
Предполагам, че имат разлика в качеството на сериите - едни отиват в Холивуд, а други се продават на намаленията в БГ. Един и същи модел, различни материали.
Моите са с подметки от фалшив гьон, много твърди и тракащи  и така и не омекнаха. Модела иначе е Уау.

Силната миризма на лепило не е нормална за обувки от високо качество.
Просто не е нормална. Казвам го като човек обувал сандали направени преди 6-7 часа. От хора спазващи всички разпоредби за лепила, вредни материали и т.н.

# 805
Заради целият хайп по тях, бях си поръчала преди време ботуши от Ингилиз .  Това бяха най-неудобните ботуши, които съм пробвала, върнах ги на същия ден. Не разбирам защо са на такива цени.

# 806
  • Бургас/Пз
Благодаря. Има логика. Чаках ги повече време, защото нямаха наличност, но в мейла беше обяснено, че ще се произведат в най-кратък срок. Ще ги помисля още малко, защото наистина са красиви.
Кой модел поръчахте?? Отговарят ли си на номерата??

# 807
  • Шоплука
Някой да даде един линк на тези Ингилиз за непросветените

# 808
  • София
https://ingiliz.bg/
Това им е сайтът. Аз поръчах мокасини в бежово.
Благодаря, момичета, за отзивите. Реших окончателно да ги върна. Имах едни кецове от obuvki.bg. Проветрявах, носих ги на професионално почистване и миризмата си остана. Тогава не ме беше яд, защото бяха евтинки, но за тези ще се ядосам.

# 809
Банските на lavelabeachwear са топ качество. Имам доста модели. Материята е различна на всеки модел. На телефона винаги може да те консултират.
Весело лято
Здравейте! Какво ви е мнението за la vela beachwear. Харесала съм си бански, но тъй като не са евтини се чудя дали да поръчвам. Четох поддръжката и ми се вижда безумна. Та търся си отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт