Български брандове и бутици -Тема 4

• 70 284
  • 625
  •   1
Отговори
# 300
Сутринта пих кафе с разкошните сладки на Банана Анна в Саса Бьорг и чакайте да ви покажа какви красоти има

има мини леопарди сред листата 🐆

и още леопард, страхотна плътна вискоза, цвета е по-скоро пепел от рози (е, пепелта от рози мисля ще е сива, но нали така се нарича цвета)

И памучна рокля, много изчистен модел, с този десен е Уау според мен

Едни красиви маслини

и чудна лятна рокличка

# 301
  • София
Памучната рокля ми харесва. Нещо от деним нямаше ли?

# 302
Не, деним нямаше.

Харесвам деним, но не купувам рокли от такъв плат, че пранетата променят вида им (особено по-тъмен плат), а на хим.чистене да давам ежедневни рокли не искам

# 303
Уау, памучната рокля е уникална! Възможно ли е да се поръча онлайн или само в магазин?
В тази връзка, отчаяно търся памучна или ленена рокля, подходяща за елегантно градинско събитие, т.е. нещо средно между ежедневна и елегантна рокля.
Имам доста рокли от Луси фешън, Нелита фешън, обаче или не са подходящи за случая, или материята е спарваща....вече се отчаях, не знам откъде да си купувам дрехи от естествени материи! 😔

# 304
  • София
Sassa Bjorg имат сайт с онлайн магазин, но не мисля, че всичко е показано там. По-добре да се отиде на място. Иначе памучни по "така" рокли и поли взимам от Дафне.

# 305
Казаха, че ще качат новите модели, но няма да е веднага.

# 306
  • София
Здравейте. Дали някоя дама от тук пишещите е имала нещо от Zoe by Zornitsa? Отдавна се чудя на една ленена рокля в синьо, но малко ме притеснява, че на някои снимки платът не ми изглежда много качествен, а самите дрехи са доста скъпи. Ще ме е яд ужасно да дам толкова пари за нещо некачествено. Благодаря предварително!

# 307
  • Бургас/Пз
Ал, това на маслините рокля ли е или пола??

# 308
Ехаа, Ал, могат да те вземат за модел там! Страхотна си и ти, и роклите!
На Zoe нямам нищо аз.

# 309
На маслините е пола от плътна вискоза, малко като жоржет и към нея има четири модела горна част - с презрамки, вталена блузка с леко изрязан гръб и две тениски.
Много красив принт, техен си е.

Аз си взех първата рокля

а за другите ще почакам малко, вкл за памучната рокля.

# 310
  • Бургас/Пз
Дано да ги пуснат и онлайн за тези, които не сме в София

# 311
Ще ги качат 🙂
Пропуснах че полата с маслините я има две дължини - къса и дълга.

Сега във ФБ ми излезна късата рокля облечена от тяхна клиентка, чудно стои.

# 312
  • София
Открих темата вчера, дочетох я днес и се радвам, че попаднах сред вас. От миналата година пизарувам дрехи от бг марки, основно Kensol и съм много доволна. Благодарение на вас забелязах и други производители!

# 313
Бих искала да попитам доставките им на evisstyle винаги ли са по 10 дни и повече?

# 314
Здравейте. Дали някоя дама от тук пишещите е имала нещо от Zoe by Zornitsa? Отдавна се чудя на една ленена рокля в синьо, но малко ме притеснява, че на някои снимки платът не ми изглежда много качествен, а самите дрехи са доста скъпи. Ще ме е яд ужасно да дам толкова пари за нещо некачествено. Благодаря предварително!

И аз се интересувам. Бях харесала един ленен сет, но 700 лв ме спират . Other theory и те прекалиха , колкото и да са качествени.

Общи условия

Активация на акаунт