Български брандове и бутици -Тема 4

• 70 304
  • 625
  •   1
Отговори
# 330
И при мен една солей пола пепел от рози на Дика стана на топчета след 2 обличания 😳, все едно е носена поне 10 години …

Последна редакция: ср, 30 юли 2025, 11:23 от Фреш

# 331
Аз затова от по-старите марки предпочитам Стилна жена. Не си вдигнаха цените чак толкова рязко и значително от миналата година, колкото Дика, а си запазиха добро качество.

# 332
Аз имах същия опит с Дафне. Купих си много симпатична блуза поло и панталон. Предупредиха ме да пера на 30 градуса и 800 оборота центрофуга и въпреки това много бързо ми се разши ръкава на блузата. Сигурно имат такива оплаквания щом така препоръчват. Много е разочароващо, наистина.

# 333
Здравейте, дами! Flowers Cherry Blossom Влюбих се в тази красота на Sassa Björg https://www.sassabjorg.com/product/deconstructed-gradient-midi-dress/, която Al Georgieva беше показала още при излизането на новата колекция.
Това ще е първата ми дреха на марката и искам да попитам дали мерките, посочени в сайта, си отговарят. По принцип за рокли съм М (38), но според таблицата по-скоро трябва да си взема 40-и номер, а не 38-и. Не съм в София през целия месец и съм решила да си я поръчам (предполагам, че вече нямат и бройки на място в бутика).

# 334
Привет Дрийми,
роклята е прелест 👗
бих им се обадила по телефона, за да уточним размера.

# 335
Аз затова от по-старите марки предпочитам Стилна жена. Не си вдигнаха цените чак толкова рязко и значително от миналата година, колкото Дика, а си запазиха добро качество.
И аз съм на същото мнение

# 336
  • На зелено
Здравейте, повдигам темата с едно питане. Вече сме в края на лятото, но аз търся ленен сет или ленена рокля в бял цвят. Не искам безформен силует и кройка, повечето рокли са тип плажни, безформени...
Виждали ли сте нещо подобно от търсенето по физическите (в София) или онлайн магазини на български бранд?

# 337
  • Пловдив
Знам, че https://maisontangerine.eu/
 Работят основно с лен. Вече дали за вас са безформени или не, не зная, но материалът е лен със сигурност.

# 338
Разглеждам кашмира на Verychi -палта и сака. Някой има ли впечатление? Имам няколко неща на марката са с перфектно качество, и като материи и като изработка, на за кашмира се колебая все още. Най-вече заради цената.

# 339
Имам тяхно кашмирено палто и съм много доволна.

# 340
Харесах си вълнено яке на Verychi и се чудя дали няма да се окаже много тежко и неудобно за носене.

# 341
Благодаря, Мими! Харесала съм дългото черно палто, но може би ще изчакам да видя и новите им модели, защото предпочитам да е със закопчаване поне до коляното.
Имам тъмно синьото сако от вълна, което вече не е налично. Скоро го поръчах и все още не съм го носила, но определено не е тежко.

# 342
Имам палто на марката 90% вълна, 10% кашмир с дължина около 100 см. и не го усещам тежко.

Между другото аз също ще следя какви нови палта ще пуснат. Simple Smile Наумила съм си, че искам кашмирено или вълнено-кашмирено в тъмносиньо.

# 343
Точно черното имам,  на мен ми е любимо - топли и не е много тежко. Аз сега им заглеждам късите кашмирени връхни дрехи, но ще изчакам новата колекция. Знаете ли кога ще я пускат ?

# 344
Mimy8809, обикновено в началото на октомври пускат есенно-зимната колекция, така че ще почакаме.

Общи условия

Активация на акаунт