Български брандове и бутици -Тема 4

• 70 196
  • 625
  •   1
Отговори
# 465
  • Sofia
А GIDO как са като качество? Имат намаление в сайта, при някои от модели има и доста налични номера. Посетих магазин на Giani, след като три пъти се колебах дали да си пусна онлайн поръчка. Обувките, които бях харесала, само на едно ходене до огледалото в магазина, ужасно се набръчкаха отпред при свиването на ходилото. Отделно лепило по подметките имаше в изобилие.

# 466
  • В полите на Пирин планина
Ами, затова от разни не-български сайтове си купувам на намаление перфектни боти от естествена кожа за до 150-160 лева.

# 467
Gido не съм купувала скоро, преди години имах техен чифт на токчета, страшно удобни ми бяха, направо не усещах височината.

# 468
Благодаря на всички за споделения опит с Gianni. Ще се насоча към друг бранд. Харесах едни на Тамарис, които предстои да бъдат в акция на черен петък съвсем скоро, та ще поразгледам и може и да ги поръчам. Поне връщането във fashion days e безпроблемно.
Ще погледна и другите брандове, за които сте дали отзиви. Трудно е да намериш качествени боти в последно време, а цените никак не са ниски...

# 469
  • Най-красивата страна
Аз купувам обувки,боти,ботуши от Габина и съм много доволна.
Цените не са ниски,но пък са много качествени.

# 470
  • Sofia
На Габина имам, по-точно имах, пет чифта обувки. Два разкарах, защото не отговаряха на посочения размер, но не ми се занимаваше с връщане. Другите три ги оставих, но качеството им е компромисно за цената си и обуване няколко пъти в сезон. Това, което обединяваше и петте различни модели, е ниското качество на подметките. Поръчах и пристигнаха едни обувки на Гидо. Приятно съм изненадана на пръв поглед - добра изработка и приличен външен вид.

# 471
От Габина някои модели са ми тежки,но пък имат хубави модели и засега нямам проблем,но не поръчвам редовно.
Аз съм си по Бианки.Цените ме устройват,даже като гледам са си направо евтини в сравнение с други марки .Поне аз по-евтини с такива модели и качество не съм намерила.Под въпрос е ,дали не ги купуват от Турция някои модели,но мен това не ми пречи.

# 472
Заради едни български обувки да питам редовна практика ли е, когато платиш онлайн, таксата по възстановяването на  парите пак да е за сметка на клиента. Поръчах едни обувки онлайн, за които пишеше,че ако платиш по банков път доставката е безплатна. Те не ми станаха и си платих двете посоки на Еконт почти 13 лв. Разбираемо. После при възстановяването на парите виждам, че имам такса от 0,85 лв. Нямаше да обърна изобщо внимание, ако не беше такава странна сума. Като съм плащала по чужбински сайтове, не е имало такси.
Това  е от банката, не от сайта според мен.

# 473
Бианки имат твърди и неогъващи се подметки, което за спортни модели не ми е ок

на Габина един чифт равни сандали, само за няколко дни ходене из града подметката се поизтри като да са били направени от хартия  и кожата много се отпусна.

# 474

на Габина един чифт равни сандали, само за няколко дни ходене из града подметката се поизтри като да са били направени от хартия  и кожата много се отпусна.
Аз затова пробвам и връщам. От лятното намаление едни сандали така ги обух и се прецаках. Правят ми рани.
Бързо свършиха,не знам при другите дами как е,но за мен са неподходящи.
Проста сгреших,че този път не ги поносих из нас. Иначе съм си доволна от другите.
Даже имам едни 5,6 чифта баби Бианки на по 7,8,9г и още ги нося на вилата и  не са мръднали много.

# 475

на Габина един чифт равни сандали, само за няколко дни ходене из града подметката се поизтри като да са били направени от хартия  и кожата много се отпусна.
Аз също не съм доволна от качеството на Габина. Едни сникърси купих преди 3 години, към 200 лв. бяха - интересни, красиви, различни от масовката - бежово, с няколко нюанса на на синия цяят. След 4-5 обувания велурът около страничните шевове направо се сцепи - нито да го залепиш, нито да зашиеш. Първа и единствена покупка. Няма да "завторя", адски разочарована бях. Neutral Face
За сметка на това, сливенският МАК ме спечелиха с качество, въпреки, че са малко по-скъпи. Имам класически черни, бели и едни бежови сникърси - супер удобни, добра изработка, естествена кожа. Следя си ги периодично.

От Гидо и Готти преди години съм имала боти с много добро качество. Сега Готти май не съществуват, за Гидо нямам впечатления.

# 476
От Габина имам само чифт обувки. Номерата са уголемени, иначе са ми удобни, но токата на едната обувка се отчупи.
От Бианки имах само едни сандали, много бързо се скапаха.

# 477
Аз си купих днес едни боти от Габина. Ще видим колко време ще издържат. От години ги заглеждам моделите им, но за първи път купувам.

# 478
На Габина преди години съм си взимала обувки и ми бяха много твърди и неудобни. Сега не знам как са моделите.

# 479
Имам боти на Габина от преди поне 10 години, да не е и повече, много са ми удобни и топлят.

Общи условия

Активация на акаунт