Български брандове и бутици -Тема 4

• 68 810
  • 614
  •   2
Отговори
# 600
Не знам за 47 номер точно, но на място във физически магазин има кожени пантофи с косъм на етаж -2 в The Mall, ако сте от София могат да се видят на живо. Мернах ги, пишеше, че са произведени в България, но не обърнах внимание коя е марката. Магазинът е щанд в средата горе долу между два магазина за детски играчки.

# 601
  • FRANCE
Тъкмо пътуваме за бг и ще сме в София. Благодаря,  ще погледна

# 602
  • София
На Милвена са хубави нещата-моите ботуши са с тяхна кожа, но с по-добра подметка от тук https://zeazoo.com/bg/
Вибрам са подметките-6мм, много устойчива и неплъзгаща се или 5мм wave за пантофите. Пантофи съм взимала за подарък и за страхотни. Кожата се взима от Милвена, но в цеха на зизуу се сглобяват с по-лека и гъвкава подметка.
Приятелка искаше пантофи за сина си, но в зизуу бяха изчерпани тогава и взе директно от Милвена-за жалост каза, че тяхната подметка не е удобна. Твърда е и по-дебела, на детето кракът някак се мести наляво и надясно от подметката. Но ако някой си е свикнал и не носи "barefoot" обувки, може и да не му прави впечатление.

# 603
На базара в ArtHall Оборище си харесах чанта на FRKL. Много хубава кожа, минималистичен дизайн, добре изработена.
Имаха черна, а аз съм залетяла за бяла/тебеширена чанта 🤍
И обмислям да си поръчам.

SassaBjorg са пуснали за Коледа два нови десена от любимия ми модел рокля

# 604
На базара в ArtHall Оборище си харесах чанта на FRKL. Много хубава кожа, минималистичен дизайн, добре изработена.

Аз също съм на вълна чанти и погледнах за FRKL. Досега не бях чувала за тях, те нямат и сайт. Каквото видях в инстаграм и фейсбук, не е достатъчно. Изглеждат стилно, хубав материал, ценово не ги знам как са. Красиви са.
Аз също харесвам изчистените модели, но често те са торба с малко портмоне. Имам няколко такива и така си стоят,просто  не ми пасват на начина  на живот. Трябват ми повече отделения, някои с цип, меки, средни или големи.  Тясна и висока чанта никога повече. Т.е. удобни и добре организирани. Опитах да сложа  органайзер отделно, но не се получава. За рамо.
Прегледах сайтовете, но ако може да похвалите някои марки, споделете ги.

Магазин Кредо затваря, но не разбрах дали само той  или фирмата.

# 605
Някой има ли впечатления от сатенените пижами на milfy store?

# 606
  • София
Да, една от предишните фирми, в която работех, ги препродаваше. Много са красиви! Любима ми беше една лятна бяла с шорти, все си мислех да си я взема и да си я нося навън Satisfied
Виждала съм една тъмна на цветя, розова с копчета панделки, някаква бежова имаше...Но това беше  преди година и половина-2 мисля. Красиви са много. Колежка беше комуникирала със създателката на бранда и много я беше харесала, каза, че е много земна и мила. Всъщност добрите впечатления от нея и това, че възгледите и съвпадаха с тези на фирмата, доведоха до това да се продават във физически обект пижамите и.  Но са си скъпи и трудно някой се решава да си ги вземе, макар че се лепват веднага за тях, казаха ми, че която жена влезе, все ги гледа.

# 607
FRKL голямата ми допада много.
Спира ме само, че си е тоте-чанта, а аз пътувам с градския транспорт и ме притеснява да не се затваря
Така че май-май ще си нося наличните и ще чакам пролетта за нещо светло и красиво за работа, с цип и добра организация.

Credo на тази локация трябваше да хвъркат, но те така и не развиха марката.
Една вълнена рокля имам от миналата година, супер е. Като съм с нея, всички дами ме питат откъде е.

В новия брой на Ева има страхотна рокля на Луси Heart
https://lucy.bg/ksa-roklya-s-volan-rkav-v-cherno.html

купих го заради корицата и дизайнера, обожавам всичко което прави Николай Божинов Heart

# 608
Аз последно от новата колекция на Луси си взех тази риза, мнофо е ефектна:
https://lucy.bg/saten-riza-s-grcko-dekolte-v-zeleno.html

# 609
FRKL голямата ми допада много.
Спира ме само, че си е тоте-чанта, а аз пътувам с градския транспорт и ме притеснява да не се затваря
Така че май-май ще си нося наличните и ще чакам пролетта за нещо светло и красиво за работа, с цип и добра организация.
Също не искам чанта, която не се затваря. Колкото и да е хубава.
Поръчах черната ежедневна чанта на Габина. Спешно е, любимата ми черна велурена  чанта ме остави внезапно. Доближава се до изискванията ми, дано се харесаме. Погледнах и в Аквамарин, както и в чужди сайтове,но не открих нищо за мен.

# 610
Здравейте!
Някой скоро да си е купил пухено яке? Трябва ми нещо в земни тонове

# 611
Здравейте!
Български не знам,но има  намаление с пълнеж от ест.пух  за 68лв в Мохито. Цените са им топ,качеството за мен също.Не знам точно какъв модел търсите .Аз постоянно взимам от тях якета. Плюс е ,че връщат парите дори да си го носил над 1 година ,ако има проблем. В Муунстоун също имат,но не знам дали е ест.пух.

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 10:03 от Edelvais123

# 612
И по-назад бях ги публикувала,шият ги в Търговище
https://milolab.com/oblekla/yaketa-i-eletsi/dami/

# 613
Здравейте!
Български не знам,но има  намаление с пълнеж от ест.пух  за 68лв в Мохито. Цените са им топ,качеството за мен също.Не знам точно какъв модел търсите .Аз постоянно взимам от тях якета. Плюс е ,че връщат парите дори да си го носил над 1 година ,ако има проблем. В Муунстоун също имат,но не знам дали е ест.пух.

Благодаря

# 614
И по-назад бях ги публикувала,шият ги в Търговище
https://milolab.com/oblekla/yaketa-i-eletsi/dami/
Качествени ли са? Повечето модели са откровено бабешки.

Общи условия

Активация на акаунт