Български брандове и бутици -Тема 4

• 69 630
  • 622
  •   7
Отговори
# 615
Предвид това,което са написали за себе си би трябвало да са,а и останах с впечатлението,че шият и по поръчка.

# 616
Lila Style house също е българска. На моя съученичка е.

# 617
  • София
За пухени якета има много добри марки, но не са български. Не мисля че там ни е голямата сила.
Хубави палта, разбирам, но пухени якета бих избрала чужда марка. Сега има и отстъпки.
Иначе за последни покупки- Аз чакам една поръчка от verychi сега дъс синия бомбър с надежда да си го нося пролетта 🙂

# 618
Здравейте, момичета, за много години!
Идвам да се похваля с две чанти. Едната е на Габина - Joanne Finley , черна, едър релеф, голяма, с достатъчно джобове и отделения, закопчава се с цип, за рамо. Харесва ми и ми върши добра работа. Ежедневна, спортно елегантна както и чанта номер две Зарена  Simona крем, приятен отенък, цип, за рамо. Не е толкова голяма, едно отделение и два джоба,  но е удобна, мека и непретенциозна. И двете ми харесват, пък и не ми се търсеше повече. Сякаш или са торби, или мини чантички, а искам и да пасват на начина ми на живот.

# 619
Някой знае ли дали La Bonté имат магазини в София освен в The Mall? Имам спомен няколко да съм виждала, но на сайта има само там и на Солунска. Според продавачката в Дъ Мол те са единствен магазин в България изобщо. Издирвам една бяла рокля от туид, но на сайта я няма.

# 620
  • Пловдив
Цялата стока на La Bonte е турски внос.

# 621
Уау, мислех, че е бг марка под Andrews.

# 622
  • Пловдив
Те са на същия собственик.
Andrews са българска марка, но ако се вгледате в етикетите, ще видите , че всичко им се шие в Турция.

Общи условия

Активация на акаунт