Български брандове и бутици -Тема 4

• 94 042
  • 786
  •   2
Отговори
# 720
За първи път си поръчах рокля от Денина Мартин. Доволна съм. Материята е хубава, пратката дойде много хубаво опакована, създава усещане, че си купуваш нещо  по- луксозно и качествено.
Преди време си купих от Карпов една рокля за пробвам бранда - ужас, няма да повторя. Първо, че роклята дойде в някаква смачкана торба, нямаше етикет, материята беше гадна, но пък на вътрешния етикет на състава пишеше 100% вълна, което беше абсолютна измислица. Комуникацията със тях също е странна. За мен дрехите им не отговарят на цените си. Същото мога да кажа и за Деница Бутик относно съотношение цена-качество, голямо разминаване.

# 721
На Карпов преди време бяхме споделяли скрийншотове с техни дрехи и дрехи на Тему. Не съм сигурна дали тук във форума или някъде в друга група. Абсолютно съм сигурна и без да поръчвам, че препродават дрехи от подобни сайтове с една 0 отзад... Денина Мартин я харесвам и следя, но само 1 рокля имам от там към момента. Все не мога да се вредя за мой номер, или пък не ми харесват чак до там последните й колекции. Вие какво си взехте?

# 722
Моля кажете за Деница бутик, отдавна заглеждам една рокля, но е доста скъпа и се чудя ако не ми пасне как стои връщането? Четох че предлагат връщане, но ми се искаше реален отзив

Последна редакция: вт, 30 юни 2026, 15:47 от Developer96

# 723
На Карпов преди време бяхме споделяли скрийншотове с техни дрехи и дрехи на Тему. Не съм сигурна дали тук във форума или някъде в друга група. Абсолютно съм сигурна и без да поръчвам, че препродават дрехи от подобни сайтове с една 0 отзад... Денина Мартин я харесвам и следя, но само 1 рокля имам от там към момента. Все не мога да се вредя за мой номер, или пък не ми харесват чак до там последните й колекции. Вие какво си взехте?

Взех си рокля Линда.

# 724
Нищо не ми говори това. Аз да попитам за отзиви за 29desires, от години ги следя, но не съм поръчвала. Качеството как е, къде са произведени?

# 725
Нищо не ми говори това. Аз да попитам за отзиви за 29desires, от години ги следя, но не съм поръчвала. Качеството как е, къде са произведени?

Здравейте,
имам две рокли плетиво- след броени обличания станаха на топчета. Нямам наблюдения върху останалите модели, така и не поръчах повече.

# 726
  • София
Имат и хубави, и не толкова хубави неща. Гледайте да е от естествена материя.

# 727
Благодаря! Да, харесах си една рокля от лен. Това лято съм си набелязала да купувам естествени материи, по възможност от БГ брандове. Не ми харесва това, че поръчката ми от Семпре още не е обработена, за която ви писах по-горе.  Ще им дам шанс още няколко дни и ще я канселирам. В момента има подарък бански към определена сума от 29desires.

# 728
От 29 desires си бях купувала една лятна пола и зимен панталон. Не са лоши, а и ги хванах на промоция, та бива.
От Деница Бутик си бях взимала миналото лято един ленен комплект. Материята ок, хубава е, но след месец ви се разпра ципа на панталоните (и не не е от надебеляване). Изначално видях друг проблем в този цип и им бях писала на вайбър препоръка, но не очаквах, че ще се разпори. От тогава си имам едно наум за този бранд.

# 729
Аз от Деница Бутик имам дънки и летен памучно -ленен комплект, който скъсах от носене и накрая хвърлих. Бях постнала обаче снимки, как са рязани стари етикети и пришити техни етикети. Така че имайте го предвид, че част от дрехите им са препродадени турски (най-вероятно) такива. Не ми направи добро впечатление тогава, но пък бях доволна от самите дрехи и не съм правила рекламация (в сайта тогава, преди. 3 години, пишеше че всичко е произведено в България, дрън-дрън). Дънките иначе са ми едни от любимите.

# 730
На 29 Desires имах парти рокля и пола и им се относих.
Плат като тънък неопрен с щампа на скъпоценни камъни, перли, пера и т.н.

# 731
Ще ги видя довечера. Една рокля от лен съм си поръчала,  колан, и имаше подарък бански (цял).
Давам отзив за двете рокли от Sempre (памучни) - според мен са скъпи за това, което са. Ще ги върна, защото не ме грабнаха и като начин как ми стоят. Ако бяха да речем 50 евро двете общо, щях да си ги оставя, но за 132 евро искам да съм по-впечатлена Simple Smile

# 732
  • София
Те преди години бяха по толкова. Някъде 2024 г купих синя рокля на Sempre от витрина в обикновено магазинче, когато още не бяха толкова популярни, и не помня да съм давала повече от 30 или 40 евро за нея. Досега са същите модели, просто сменят цветовете.
DiKa и те са станали безбожно скъпи, летни блузки по 50-70 евро, елечета над 100, а намаления няма или са някакви мижави.

# 733
Къде се продават рокли на Стела Белчева?
Затъжила съм се за летните им рокли, преди 7-8 години си бях купила няколко страхотни техни рокли, а сега не намирам нищо.

Прочетох във ФБ, че марката Knapp приключва и всяка от дамите тръгва по свой път

# 734
  • София
Мисля, че съм виждала в един магазин на Раковски, срещу градината Кристал, до театъра на армията. Магазинът се казва Лена.
Кредо също ги няма вече.

Последна редакция: нд, 05 юли 2026, 13:55 от Lizzy_Crow

Общи условия

Активация на акаунт