Deichmann или sport depot

• 323
  • 4
  •   1
Отговори
Кой от двата магазина предпочитате?

# 1
Не мисля, че предлагат сравними и/или заместими стоки, за да получиш адекватен отговор на въпроса си.

# 2
И от двата пазарувам, но предпочитам Декатлон за спортни обувки.

# 3
Кой от двата магазина предпочитате?
|
Sport depot твърдо, Дейхаман никога не мога да намеря нещо -или номер нямат или някакъв друг проблем (при онлайн пазаруването предимно)

# 4
Аз също бих препоръчала "Sport Depot" - асортиментът им е изключително богат и в магазините си имат мостри на почти всичко, т.е. можеш да видиш и пробваш на място.

Но ще разкажа една интересна история, от която всеки може да си извади изводи за това, как е най-удачно да се пазарува от тази верига. Wink

Към края на миналата година мъжът ми искаше да си вземе ново зимно яке и след като посетихме един от обектите на веригата, много си хареса един модел на "Adidas". Якето по принцип му трябваше спешно, поради предстоящо пътуване в чужбина, та макар да споменах, че никак не е добра идея да го купуваме на full price една седмица преди Черния Петък, мъжът ми настоя, защото не искаше да рискува с чакане или евентуално моделът да бъде изкупен (малко вероятно). Та, закупихме якето, като цената към онзи момент беше около 300 лв.

Както прогнозирах, обаче, и като резултат - генериране на определено количество ядове, близо десетина дни по-късно, моделът - едно на ръка, че беше намален на 180 лв., и второ - имаше код за допълнителни -5% покрай Black Friday. Stuck Out Tongue Winking Eye

Като за капак, мисля, че точно по онова време за пръв път бяха раздадени многото точки накуп от Лоялната програма на "Bg-mamma"; съответно - имах предостатъчно, за да си взема от най-големите ваучери за "Sport Depot". Обаче, тъй като беше в самото начало на кампанията, не се бях ориентирала съвсем или все още не знаех, че ваучерите могат да се ползват и на място, в магазина, та и това остана неоползотворено, когато му беше времето. Сега пак имам точки за ваучери, та ще гледам този път да ги използвам целево. Wink

#BGMлоялнапрограма

Та, изводът е - пазарувайте от "Sport Depot", само когато артикулът, който ви интересува, е намален. Flowers Four Leaf Clover
Естествено, нашите ценови неволи можеха да бъдат избегнати, ако от веригата приемаха връщането и на продукти, закупени от физическите им магазини. Така просто можехме да върнем първото яке, което си беше с етикетите, и да вземем ново, на близо половината от оригиналната цена.

Общи условия

Активация на акаунт