Едни мисли за предишния живот,за предишната връзка ,за живота ми в момента ,за мъжа....естествено вината за това е негова
напоследък само ми вика,не обръща внимание на малката и съвсем е забравил за семейния бюджет...прави си едни сметки от днес за утре.

Макар че е по-добре отколкото да са по-отпуснати.
(ако помня правилно, че ти я похвали) Чудя се къде съм бляла - явно млечните са по-вкусни, а ние така и така сме на АМ

Не се ядосвай, кажи директно какво мислиш и точка. Ти си майката на Дари 
, хапнах, пийнах и сега ми е малко по-добре.
дами разнообразите деня
- предпо4итам да замъл4а ( засега), 4е пак ще полудея,въпреки 4е не мога да отрека 4е се справяше 4удесно с грижите за Дари в първите месеци,когато дойде да помага...
.ПО принцип не държа Дари в стерилна обстановка, но нагло пипане и несъобразяван- не допускам
.Особено от слу4айни хора. КАзвам кротко"Предпо4итам да не я пипате" с твърд тон.Действа
.А за целуване- и дума да не става- ей там полудявам
( свекър ми има навика да я целува още от вратата по ръ4и4ките
).Изобщо не се 4увствай неловко- още пове4е в ситуацията на Лъ4ето- той е по-рисков ,особено и заради липсата на ваксини.Бъди категори4на.
.
blueeye® благодаря за "преводача,който ми прати.Незнам защо не мога да пиша на кирилица.Излизат ми разни цифри и йероглифи.А относно въпроса за свекитата juliana моята свеки вече два месеца и нещо не ни е навестявала,звъняла е 4-5 пъти да пита как сме и това е.Ама така ни е по-добре.Хайде лека и безавaрийна

Не се сменяла крушка на тъмно,тва било ток и т.н..,абе скарахме се..........Още съм ядосана
На всичкото отгоре-Мартина е будна от 5 ч.... и адски ми се спи..
Ние ще си мрънкаме и ще ги ядосваме да усещат, че са живи, то иначе не е интересно
Макар, че в твоя случай си си била абсолютно права, а това е имало да става просто е било гадно, че е станало през ноща.
Скоро я оперираха и сега докато се въстанови не може да гледка малкият звяр
страхотна работа..Даже и гарнизон ме пуска да се помоткам сама по магазините
това най го обичам 
явно хората се съобразяват поне при нас де
това е за доброто на детенцето.
Ама май да не им обръщаме много внимание докато им отмине,че и ние нерви хабим
То е ясно,че все ние сме вновни...

blueeye® благодаря ти за "преводача,който ми прати.
Незнам защо ми излизат цифри и йероглифи.
juliana относно за свекитата.Моята не ни е навестявала повече от 2 месеца,обаждала се е е 4-5 пъти,но така ни епо-добре.mmilena страхотна закуска,добре би ни дошла.
А що се отнася до милите ни половинки.Моят снощи се прибира и ми казва да отивам да топля яденето.На мен главата ми бучеше,защоto от 2-3 дни Ирен по цял ден цирика.Незнам зъби ли излизат?И като му казах да я стопли той такъв скандал,неговите колеги като се прибират от работа им била сложена ракията,салатата и всичко останало.
Хайде да не се оплаквам повече.Времето е страхотно,излизаме на разходка
Защото, докато правя попарата Калоян ревеше с пълна сила, а той си седи и го гледа и не го взима. И като се развиках, аз пак излязох лошата.