Пролетно слънце пече малкото АВГУСТинско мече!

• 10 352
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
 Добър вечер!!!
Аз днес следобеда бях изпаднала  ''следродилна депресия'' Simple Smile Едни мисли за предишния живот,за предишната връзка ,за живота ми в момента ,за мъжа....естествено вината за това е негова  Wink напоследък само ми вика,не обръща внимание на малката и съвсем е забравил за семейния бюджет...прави си едни сметки от днес за утре.
 За щастие ходихме на театър - Мариус -''Сътресение'' тъкмо на време ми дойде.Нямам думи за постановката  Peace
Прибирам се да си взема дтето от майка ми и я гледам как става и вика''опа'',после пак пада,хили се,щуреее и всичко изведнъж ми просветна.Не знам какво щях да правя ако нямаше на кой да я оставя,особено в такива моменти .Направо да се хвърлиш от бордюра  #Crazy
 Не знам как се справяте без свекита и мами.И то не толкова   физически ами психически.
blueeye®напълно се радвам с теб,обаче да знаеш,че спирка наистина няма като пощуреят веднъж.Йоана се спира максимум за 5 минути,останалото е непрекъснато изправяне,придвижване,падане,пълзене,дърпане и най-накрая сън...после пак така.Кротък момент няма. Laughing #CrazyМакар че е по-добре отколкото да са по-отпуснати.
julianaпростотията не е само качество на простаците,заразна е и дори професорите нямат ваксина.Всичко е до имунитет  Laughing
 Ох,омръзнах ви и на себе си днес си омръзнах,ама няма на кой да се оплача  Embarassed Sad Simple Smile

# 151
  • по света
Аз не се ядосвам толкова,колкото си мисля че дори един ден да се обади няма да я пусна да се доближи до детето.Преживяхме такъв ад и първото ни дете,сега си имаме и здраво тя пък видиш ли се сърди Twisted Evil,за такова нещо прошка няма според мен.
Незнам защо ви занимавам ама се отвори тема за свекървитееее Confused

# 152
  • у дома
За срещата може да включим и НДК..А кой беше парк Оборище  newsm78

парк Оборище   Mr. Green

# 153
  • София
elen@ , кашата от морков и ябълка на Милупа е  Peace (ако помня правилно, че ти я похвали) Чудя се къде съм бляла - явно млечните са по-вкусни, а ние така и така сме на АМ Crazy

Много съм доволна от всички каши на Милупа, но тази е на първо място!
Сега взех с ябълка, круша, портокал и банан. И тя е много вкусна  Peace

bebon, ужасна работа. Нямам думи  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

4е съм много боса по кулинарните неща
Според това, което пишеш, че готвиш, май се справяш много добре  Wink
А за положението у вас  ooooh! Не се ядосвай, кажи директно какво мислиш и точка. Ти си майката на Дари  Twisted Evil

juliana Shocked  Hug

Аз гласувах за Борисовата градина, но там събота и неделя е лудница. А в парк Оборище е още по-голяма, но пък и двата са ми удобни.

# 154
  • София
Я да ви питам нещо! Аз малко се вманиачвам на тема непознати хора, който пипат Лъчо! Днес заведох Мишо да поиграе в дъждовния ден в кварталния Мики Маус, и там грижещите се за децата, като нападнаха Лъчо, едната го хваща за ръцете (а те са му непрестанно в устата) другата го гали по лицето, а аз ще припадна от напиращо чувство да се развикам, абе стига сте го пипали, това е все пак малко бебе, на всичкото отгоре Лъчо няма нито една ваксина все още! Вие как процедирате при такива случаи, аз хем незнам как да не им давам да го пипат, хем направо ще се пръсна от тревога, че го правят...Ама съм патица неземнааааааааааааааа

# 155
Излязох от "подводницата" Crazy, хапнах, пийнах и сега ми е малко по-добре.
За срещата- ако е на НДК- вие ще дойдете  направо при мен Hug дами разнообразите деня Laughing.АКо е там- ще се котирам( ама без бебка Rolling Eyes).
За свекървите- достатъ4но говорих днес Crazy- предпо4итам да замъл4а ( засега), 4е пак ще полудея,въпреки 4е не мога да  отрека 4е се справяше 4удесно с грижите за Дари  в  първите месеци,когато дойде да помага...
Мамо Иги, аз съм си изработила няколко фрази за такива слу4аи Peace.ПО принцип не държа Дари в стерилна обстановка, но  нагло пипане и несъобразяван- не допускам Naughty.Особено от слу4айни хора. КАзвам  кротко"Предпо4итам да не я пипате" с твърд тон.Действа Peace.А за целуване- и дума да не става- ей там полудявам Close( свекър ми има навика да я целува още от вратата по ръ4и4ките #Cussing out).Изобщо не се 4увствай неловко- още пове4е в ситуацията на Лъ4ето- той е  по-рисков ,особено и заради липсата на ваксини.Бъди категори4на.

# 156
Здравейте и от нас! Лори вече спинка и аз най-сетне се оправих и успях да ви изчета Grinning.
juliana напълно те разбирам, защото и при нас стоят така нещата - моята свекърва е видяла Лори максимум 5 пъти през първите 4 месеца и това е. А от 4 месеца живеем и в една къща като ни разделя само един коридор. Направо нямам думи - нито един път не й трепна сърчицето и не дойде да я види. При нас обаче незнам за какво е сръднята, освен че тя искаше още първите дни след раждането да й водим Лори в къщи, но за мен просто беше по-удобно тя да идва, но ТЦ, не и не. Само едно ще ти кажа - прости хора всякакви, трудно е, но на мен лично ми е по-добре без нея. Дошло ми е до гуша от интригите й.
nana77 наистина това са ужасни и страшно тъжни новини. Аз съм учител по професия и наистина ми е болно когато колеги допускат такива неща. Обожавам професията си, но за съжаление има невероятно много хора, на които трябва да им се забрани да я практикуват. Наистина съжалявам че съм толкова крайна без да знам какво точно се е случило, но пък аз разполагам с достатъчно други примери от които съм си извадила тези заключения.
Mama Igi и при нас положението е същото и аз се чувствам ужасно в такива ситуации, а май наистина не трябва - все пак се отнася за здравето на нашите слънчица.
Е май трябва да спирам, че стана доста дълго. Извинявайте ако съм ви досадила Hug  bouquet

# 157
  • Бургас
Здравейте и от нас.Ние вече се събудихме.Спахме от 9 do23.00 и сега ще си играем поне до един. newsm68blueeye® благодаря за "преводача,който ми прати.Незнам защо не мога да пиша на кирилица.Излизат ми разни цифри и йероглифи.А относно въпроса за свекитата juliana моята свеки вече два месеца и нещо не ни е навестявала,звъняла е 4-5 пъти да пита как сме и това е.Ама така ни е по-добре.Хайде лека и безавaрийна
 luvbed

# 158
  • Бургас
Май сгафих. Blush Sorry
 Sad Sad :

# 159

Добро утро.......още няма никой станал...........Слагам по малкоооооо кафенце и по нещо голямооооо и  сладичко,че тази нощ станах на маймуна......
Включително успях да се скарам с мъжо през нощите........,за пълна глупост ама много се ядосах....Изгоря лампата в кухнятя в 2 ч (той тамън си лягаше,а аз се събудих,че Мартина се размърда) и аз му казах да я смени,че като ставам да правя млякото нищо няма да виждам...Той каза добре,ама фасунгата се запекла и не може да се отвърти -събори полилея и се счупи и нещата се закучиха ,за което естествено аз излязох виновна  #Cussing out #Cussing out #2gunfire Не се сменяла крушка на тъмно,тва било ток и т.н..,абе скарахме се..........Още съм ядосана #2gunfire #2gunfire На всичкото отгоре-Мартина е будна от 5 ч.... и адски ми се спи..
Хайде,оплаках се..........дано деня продължи с усмивки...

# 160
Стахотна закуска ММиленка не се ядосвай миличка, какво да ги правим нали са си нашите мъже, те май нарочно се правят, че да вземем само да си сменяме крушките, да оправяме контакти и т.н, за да не ги закачаме тях. Ама няма да стане, нали ?  Wink Ние ще си мрънкаме и ще ги ядосваме да усещат, че са живи, то иначе не е интересно  Joy Макар, че в твоя случай си си била абсолютно права, а това е имало да става просто е било гадно, че е станало през ноща.
Айде цунки от нас

# 161
 Здравейте Party
  : mmilena както съм гладна добре ми идва закусчицата Laughing
   ох,да се оплача ама се разболях Twisted Evil Дано Наско не прихване,че и без друго още си лекуваме сополите.
 А тъй като сте заговорили за свекърви,на мен много ми липсва помощта и Tired Скоро я оперираха и сега докато се въстанови не може да гледка малкият звяр Mr. Green Иначе живее през няколко блока и като се обадим след 10 минутни е при нас Grinning страхотна работа..Даже и гарнизон ме пуска да се помоткам сама по магазините Wink това най го обичам Joy
Mama Igi аз сякаш не помня така да са нападали Наско Sick явно хората се съобразяват поне при нас де Mr. Green Но при вас трябва да се пазите повече и хич не се притеснявай ами си го казвай Naughty това е за доброто на детенцето.
  Като гледам май пролетта действа и на нервити Mr. Green Мъжете напоследък все сърдити Close Ама май да не им обръщаме много внимание докато им отмине,че и ние нерви хабим Peace То е ясно,че все ние сме вновни...
Имам и едно питане На Наско вечер много му се поти главичката Rolling Eyes Възглавницата е все мокра,а не е облечен мого.Сега го мажа с Пулмекс бебе за хремичката дали може от това да е?Преди нямаше такова нещо това от скоро го забелязах Thinking
  Има ли някой такъв проблем?
      IrrA_78 Добре дошла  bouquet
            Лек ден ,като гледам става за разходки Laughing

# 162
Здравейте и от нас,
На мен не ми се говори за нощта,защото с мъжа сериозно се карахме.Пратих го да турси работа в чужбина-такув навъсен,безотговорен и нелюбвеобвилен към мен и Йоана не го искам. #Cussing out
elli78най-добре го заведи да го види лекар,защото обилното потене на главичката е един от признаците на рахит.Спокойно ние имахме малко мека главичка,но с увеличени дози Вигантол се оправиха нещата.
За свекитата не мога нищо да кажа,мойта е в София.
Ох хайде да се постегна малко,че ми се излиза
 Simple Smile

# 163
  • Бургас
Здравейте и от нас.Аз снощи май пуснах темата наново. newsm78blueeye®   благодаря ти за "преводача,който ми прати. HugНезнам защо ми излизат цифри и йероглифи. newsm78 newsm78juliana  относно за свекитата.Моята не ни е навестявала повече от 2 месеца,обаждала се е е 4-5 пъти,но така ни епо-добре.mmilena   страхотна закуска,добре би ни дошла. newsm10А що се отнася до милите ни половинки.Моят снощи се прибира и ми казва да отивам да топля яденето.На мен главата ми бучеше,защоto от 2-3 дни Ирен по цял ден цирика.Незнам зъби ли излизат?И като му казах да я стопли той такъв скандал,неговите колеги като се прибират от работа им била сложена ракията,салатата и всичко останало. smile3513Хайде да не се оплаквам повече.Времето е страхотно,излизаме на разходка

# 164
  • София
Е, като сме почнали и аз да си кажа - и ние се скарахме сутринта. Дразнела съм го била #Cussing out Защото, докато правя попарата Калоян ревеше с пълна сила, а той си седи и го гледа и не го взима. И като се развиках, аз пак излязох лошата.
Ама като гледам колко от нас са се карали днес, май ще да е от времето hahaha
Хайде продължавам със задачките  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт