Пролетно слънце пече малкото АВГУСТинско мече!

• 10 318
  • 284
  •   1
Отговори
# 270
  • София
dani777k какво ще кажеш, ако не са лъвчета, ами таласъмчета, например, защото не сме само лъвчета?  Rolling Eyes

# 271
  • софия
Аз овесени ядки,още не съм давала.А,тях мога да ги редувам с кашата ли?Как се приготвят?
Ходих да оглеждам и поредния апартамент...Не знам,как хората могат да предлагат,такива кимазарници  Tired!Казват 140 квадрата и като отидеш и се оказва,че всъщност чиста площ е не повече от 100,а цените са -нЕмам думи  #2gunfire!
Търся апартамент-хол с кух.бокс,две спални,баня и тоал.,тоал.,мокро помещение,да е южен,и най-важното,като седна на терасата да не гледан на комшията от отсрещния блок пъпките му по лицето...да има простор и въздух,демек-както му казват брокерите-ап. с панорама  Mr. Green!Много изисквания,ама,като си дава човек парите да има,за к'во!!!!
Дриймсче,честита кола,мацка   car003!

# 272
  • София
А нещо свързано с предстоящите празници? Thinking
Примерно - Цветница, Великден се задават, АВГУСТИНЧЕТАТА майките си подлудяват или все по-щури стават

# 273
  • у дома
dani, нашият апартамент е почти такъв - изгрева огрява спалните и откритата тераса, на която мога да се усамотя без никакъв проблем  Laughing хола с камината, трапезарията с кухненския бокс и двата остъклени балкона гледат към залеза, има тоал, мокро, баня + тоал.  Mr. Green ама най-важното, не си го даваме  Mr. Green в коя ОК търсите? ако нещо разберем, може да сме от полза Wink

Цветница отново се задава, АВГСТинчетата, не в корема, а на яве все по-щури стават!  Mr. Green

# 274
  • София
Elwing хайде като се оправи това пусто мартенско време можем да се видиме!
Бубчемоя син е захранен с овесени ядки от едномесечен  Embarassed-ами много ми се запичаше и аз му бърках млякото с водата от сварени овесени ядки.Е,нищо му няма-сега му правя плодови пюрета с овесени ядки.Сварявам 1с.л.,прецеждам и слагам в плодовото.Това е супер,особенно в комбинация с банан и ябълка!

# 275
  • София
Elwing хайде като се оправи това пусто мартенско време можем да се видиме!
[
ОК! Peace
Ние отиваме да се повозим с колата на дядо, разходка няма да има...
До скоро! Heart Eyes

# 276
  • София
  Блу и аз искам такъв апартамент  Sad Засега може да си мечтая само някой ден изобщо да си вземем апартамент, че това на квартира не си е работа. Най-важното обаче е малките да са живи и здрави  Simple Smile

# 277
  • София
Ами опитах се да съчиня нещо за нова темичка ама то като не си ме бива.............. Rolling Eyes
Днес бяхме на разходка-е,голям студ и малкия не пожела да поспи та сега ще му извадя душата до 20 часа Twisted Evil

# 278
  • София
Мерси за отговорите,аз също сварих ядките и ще ги разредя с кърма и плодово пюре и това ще папаме Peace
Блу,обличаме се и ви идваме на гости,палете камината Twisted Evil Mr. Green
Дани,голям зор ще видиш с апартамента,просто са ужасяващи Crazy

Цветница отново се задава, АВГСТинчетата, не в корема, а на яве все по-щури стават!  Mr. Green
И понеже съм Цвети(скрита лимонка,а??? Laughing)Давайте все предложения в този дух,иначе като гледам,че е мой ред да пускам темата,ще взема да се превърна в диктатор и еднолично да си го избера това за заглавие Crossing Arms
Шегувам се естествено,ще се съобразя с резултатите от бъдещата анкета Stop
Ужас,след днешния ден,съвсем съм изтрещяла Whistling

# 279
  • София
Някой беше пуснал на скоро един примерен предбрачен договор,ето нещо също от полза което аз приложих върху мъжа ми Twisted Evil защото ми писна да съм гледачка,гардеробиерка и прислужница

Задължения на лицето Антон Хаджииванов
(баща и съпруг на Дейвид и Вероника Хаджииванови)

1)   Делничен ден:от понеделник до петък
Сутрин:
-       оправяне на леглото
-       сгъване на собствените си дрехи и поставяне на мястото им
-       обръщане на необходимото внимание на детето : докато майка му измие посудата на детето
                                                                                           : докато майка му се приведе в преличен вид
Вечер:
-   участие в къпането на детето
-   обръщане на необходимото внимание на детето докато то не заспи
-   съобразяване с нуждите за спане и отдих на останалите членове от семейството

Забележка: Всичко изброено до тук се отнася и за съботния ден когато Антон Хаджииванов е на работа

2)   В почивния ден : неделя
Сутрин:
-       оправяне на леглото
-       сгъване на собствените си дрехи и поставяне на мястото им

+  почистване с прахосмукачка
+  извършване на работа касаеща облика на  дома в който живее лицето Антон Хаджииванов
+  обръщане на необходимото внимание на детето през деня
+  освобождаване от всякакви задължения на майката за 2 часа с цел грижа в/у себе си касаещи                                                                                                майката
+  участие в дневното хранена на детето

Вечер:
-   участие в къпането на детето
       -      съобразяване с нуждите за спане и отдих на останалите членове от семейството
       -      обръщане на необходимото внимание на съпругата

Съгласен съм с посочените условия на съпругата ми касаещи съвместното ни
съжителство и пълноценното ни отглеждане на детето : ДА

(подчертай)

# 280
Dreams аз питах само да не би пак да не съм разбрала правилно....или педката ми пак да ме е подвела....че тя е малко от старата школа....незнам как е прозвучало писаното от мен...ама аз просто питах, и разбрах че така е писано в книжката, то сигурно си има и обяснима причина защо е така...но не съм искала в никакъв случай да прозвучи грубо или осъдително, а просто като въпросче, извинявай ако си ме разбрала така  Heart Eyes
Споко бе, не съм те разбрала критично!  Laughing Аз съм много назад със захранването и съм гола вода. Затова готвя по книжки и слушам Pepper, ама ето на - тя пак се ската някъде и не казва  какво готви на Лора!  Crossing Arms  Laughing

# 281
  • у дома
такаа сбирката остава за 15-ти април, Борисова градина! пускам анкета за заглавие на новата тема, а там бубчето ще пусне такава за часа на срещата Simple Smile

# 282
  • София
ronkis  hahaha  Joy
А изпълнява ли?  Twisted Evil

# 283
ronkis, много ме разсмя! hahaha Аз вече категорично отказах да влизам в стаята, в която спи татето ни, защото дрехите са на купчини навсякъде и го заплаших, че няма да пера нищо. което не е в коша за мръсни дрехи. Laughing

bubcheto15, много ми беше странно, че са ти се разранили зърната след 8 месеца кърмене, а от вчера и при мен започнаха болки...сега се мажа с Авент и дано да се успокоят, че с това кърмене на 3 часа. Shocked

# 284
Ох, аз ще лудна днес CrazyМОйта щерка не иска да спи. Към11ч дремна за 30 ми н и -това е  ooooh!.Е и се спи та две не вижда.ПОнеже времето е гадно днес я метнах в колата и се разходихме в Сити центъра. ПИх кафе с една колежка,от там отско4ихме и до стройкото, а тя още пове4е полудя.Ехтеше цялото НДК от нейните възторжени писъци ooooh!.Аз се отказах да я приспивам Crossing ArmsКато си дойде баща й ( а той каза 4е ще закъснее), да се оправят.
А- щях да забравя да ви се похваля- преди малко полу4ихме прословутия жираф от Памперс.МНого съм щастлива Grinning( аз , де - ДАри само мята куб4етата насам -натам)
Хайде- ставам 4е пак се размрънка Crazy

Общи условия

Активация на акаунт