Пролетно слънце пече малкото АВГУСТинско мече!

• 10 327
  • 284
  •   1
Отговори
# 255
  • у дома
dani, velmar, много ли е неясна анкетата  newsm78  Joy срещата ще е на 15-ти април, неделя. най-вероятно Борисовата, но ще оставя анкетата да стои до края на тази тема Simple Smile в следващата ще решим по кое време  Joy

dani да не би OC да е Овча Купел  Laughing  Mr. Green
ако имаш нужда от нещо, насреща съм  Peace всичко ще бъде наред, нормално е да те е страх!  Peace   Hug  Hug  Hug

Dreams
, аз няма да ти честитя  Joy а само ще кажа - безаварийно  Peace

после пак  Mr. Green

# 256
  • София
Elwingние сме си от Люлин.В 8-ми съм!Ти в коя част си?Ние излизаме на разходка след малко към 13.30
аз съм във 2ри Party близко сме значи
днес не знам дали ще излизаме, че нали е молко болен, но друг път може да си заформим групичка - ако и Нори, и Бланк, и Пепър се включат Hug
Дани, мила, ти си знаеш най-добре!  Heart Eyes

# 257
Дани, и ние ще живеем в Овча КУпел HugХайде- да си ставаме съседки Party.И Блу е там
Кажи сега какво търсиш ,ако мога да съдействам.Доста пообикалях квартала и проу4ваХ ЗА ЖИЛИЩАта там.
Блу, аз забравих коя беше датата- фаворит Embarassed.Само дето избързах и гласувах за Южния парк,а пък НДК беше добавено после.Ккато и да е .Най-вероятно няма да мога да дойда, защото ще съм на работа Cry

# 258
  • София
Elli78 и аз забелязах, че от около 10ина дни на Яна главичката се поти. Тя няма голяма коса, та не е от нея.

Реших, че й е топло, защото спеше с вълнено одеалце и за това й чаршафосах едно памучно. Ще се консултирам с педи другия път.

Яна спи на една малка възглавничка

Dreems да не ти е честита новата придобивка тогава  Wink

dani777k много те гушвам, жалко че си ми толкова далече

# 259
Здравейте бебочета и мами, благодаря ви на всички за отговорите, ами май и ние все още няма да ползваме възглавничка.
Aila много се радвам че татето ви си е намерил нова работа, дано да е доволен от нея, желая му много успех и удовлетворение!!! А иначе за среща може да се резберем да се видим с количките само да се пооправи малко времето..че аз хич не държа на студ, на децата в количките ще им е добре...ама на нааас, ама малко остана де.
Dreams честита ти кола - леко и безавариийно!!!!!!!Със здраве да си я караш.
Dani777k една прегръдка и от нас !!!
А за киселите защо казвате че плодовете трябва да са термично обработени? На мен педката ми каза че кисел е нишесте със суров плод или сок от плод. Аз го правя със царевично нишесте, малко захар, като го махна от котлона му сложа и малко АМ или кърма, и после прясно настъргана ябълка най-често защото си имам домашни.
Иначе аз въведох глутена без да искам...ама добре че стана така, защото ако знаех щях да се пръсна от напрежение, дадох му на малечко пюре зеленчуково със овесени ядки и се обадих да се похваля на майка ми и нещо и споменах че много се притеснявам как и кога ще въвеждам глутена...та тя ми каза че в овесените ядки го има, и аз после прочетох - и да, права беше...ама от тогава(това беше преди около 3 седмици) си му давам вече по-спокойно.
Виждам че има доста мами от Люлин, ние често ходим там, защото и двете ни лели живеят там...дори и вчера бяхме ....във Куба Либре Simple Smile))))))))))
Чаао за сега от нас и цунки

# 260
dani777k, горе главата злато, с теб сме!  Hug

# 261
  • София
Момичета,моето дете рева истерично в продължение на един час и не знам какво му е #CrazyНе искаше нищо,ама абсолютно нищо SickСега се успокои,но пак е запечена и не знам дали не е от кашата на Хумана ябълка и ориз newsm78И предния път когато направи зверския запек пак бяхме на тази каша Crossing ArmsИначе като се успокои си изяде цялото пюре и сега спи,ама такова чудо не е било при нас Shocked
Дани,знаеш,че те подкрепям във всяко твое решение и ако мога да съм ти от полза с нещо,не се колебай да искаш :hug
:
Дриймс, честито МПС!  bouquet  За карането Мечо Пух е прав - "Колкото повече, толкова повече"  Peace Леко и безаварийно и много приятни моменти на пътя Wink
Абсолютно PeaceА как сте с проходилката,вече почнахте ли белите Twisted Evil
И да питам,някой давал ли е овесени ядки вместо каша примерно?Че се чудя с какво да я храня следобед Thinking
Като гледам скоро ще дойде време а нова тема,така че давайте предложения за заглавие Peace

# 262
 Привет и от нас......
Дани-Всяко зло за добро !!! Hug Всички те подкрепяме. Ще мине и ще замине... Heart Eyes
А аз се прецаках сама, като гледах почти до 1ч  един от любимите си филми - мале, тоя Брад Пит е направо нечовек. И аз ревах, както всеки път като го гледам.
Ох ,гледам Легенди за страстта и усещам как и мене ще ме хване депресията след това..............То рев-рев.........А пък този Брат Пит какъвто е готин тук.............още повече намразвам Анджелина Джоли.........
Абсолютно!  Peace Wink Толкова спомени ми навя...за една почти толкова разрушителна любов..

Ох ,и на мен така ми подейства.........цяла нощ сънувах разни забранени хора....... и сутринта ми беше много гузно......... Sad

# 263
Ама аз този филм затова и никога не съм гледала  Crossing Arms Хич не издържам на драми...

Бубче, още се ориентираме....Засега само се е опитала да си събори ютията на главата Sick

Дани, стискам палци всичко да мине и размине бързо. Hug Ммилена е права. Важното е, че си взела решение /всички Везни знаем, че това е най-труднотоHug Hug Hug

# 264
  • София
mmilena , не мисля, че трябва да ти е гузно - човек не избира какво да сънува.  Peace
Бубче, Ивчо реве така напоследък - н мога да му угодя с нищо. Искрено се надявам да е от зъби. А че носи тежък характер си личи отсега.  ooooh! Confused

# 265
Дани, стискам палци всичко да мине и размине бързо. Hug Ммилена е права. Важното е, че си взела решение /всички Везни знаем, че това е най-труднотоHug Hug Hug
newsm10

Tony_M за кисела такава е рецептата в книжката. Изобщо не твърдя, че трябва да е така.  Laughing

# 266
Бубче, аз давам овесени ядки, днес ще ни е за трети път. Сега съм ги сварила, а преди да го нахраня ще добавя банан. Напоследък обаче забелязвам, че вечер е зверски гладен и става кисел. Следобедната ни закуска е в 17, а вечерята в 21ч. Тези четири часа трудно ги изкарва.

# 267
  • София
Bubche аз не съм давала овесени ядки, все още

аз пак имам предложение за заглавие на новата тема Августинче вечер сън не го лови, уморената му майка над него бди!

Ние си нанкаме вечер, но снощи Яна като че ли се стресна по едно време и много си поплака, погушкахме се, попяхме си и пак заспа.

Киселът и аз го правя с пюренце или с настърган пресен плод. Варя 90мл вода с една лъжица царевично нишесте и половин бурканче готово

пюре.

# 268
Dreams аз питах само да не би пак да не съм разбрала правилно....или педката ми пак да ме е подвела....че тя е малко от старата школа....незнам как е прозвучало писаното от мен...ама аз просто питах, и разбрах че така е писано в книжката, то сигурно си има и обяснима причина защо е така...но не съм искала в никакъв случай да прозвучи грубо или осъдително, а просто като въпросче, извинявай ако си ме разбрала така  Heart Eyes

# 269
  • софия
Нравът,вече си личи!Истински лъвове са АВГУСТовските ни хаймани  Grinning!

Общи условия

Активация на акаунт