! При нас и тази нощ мина УЖАСОООО!Толкова се изнервих,че ми идеше да убия някого-я мъжо,я детето
Направо не издържам вече.Започнах да чакам през ноща с нетърпение да стане 7 часа и да станеме,че поне нещо да правя съществено,а не само да лягам и ставам .Това си е жив фитнес-коремни преси!
и шампанско,а който не обича и с по едно Мартини
.Днес май няма да е много подходящо за разходки,като слушах прогнозата за времето.Поне се надявам да не вали,че да направим едно кръгче на градинките в Люлин за 2-3 часа.Ами аз отивам да чистя,пера,мия чинии и т.н.
.Лек и успешен ден от мен на всички ви!

,
. Моят овреме се отказа - като се зачудя нещо, ме пита "А във форума какво пише?" 
За карането Мечо Пух е прав - "Колкото повече, толкова повече"
Леко и безаварийно и много приятни моменти на пътя 

.Относно кисела,ние също го правим по тази рецепта,само,че аз като смеся размитото нишесте с преварената вода,варя малко на котлона после го отнемам слагам AM и накрая плодовото пюре(хем така поизстива).Не добавям захар,малкото ми търтейче(тъй като още спи)много го яде.

.ПРеди малко закарах свеки на гарата и я изпратихме.ДАри заспа в колата и сега продължава да спи в стол4ето.Ина4е сме добре.Все още ми е притеснено за евентуалната алергия.Ве4е няма обрив-мазилото си свърши работата.Давам й от гадното ХА мляко
като прибавям бисквитки Плазмин за подобряване на вкуса.МИслех да я водя на алерголог днес, но няма какво да покажа като признаци за алергия
.Дари 4аовник не познава и вместо в 8, спа до 9ч
.ДНес времето май няма да става за разходки, и мисля да се завеем до Сторийкото , 4е срамота
-под носа ми е , а не можах от работа тия дни да разгледам.
КОга, къде.......
....
...Както с Найа не ми беше грам лошо,то сега ми е отвратително...
.
,толкова зле се чувствам,толкова ме е страх,толкова ми е виновно...
!
?Ако,някой продава да

И така от 4 до 7ч.
Толкова спомени ми навя...за една почти толкова разрушителна любов... Догледа ми се пак и този

Препоръчани теми