Пролетно слънце пече малкото АВГУСТинско мече!

• 10 324
  • 284
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Здравейте и от мен  Simple Smile ! При нас и тази нощ мина УЖАСОООО!Толкова се изнервих,че ми идеше да убия някого-я мъжо,я детето  Embarassed.Събуждахме се на всеки 20-30мин. Tired  Направо не издържам вече.Започнах да чакам през ноща с нетърпение да стане 7 часа и да станеме,че поне нещо да правя съществено,а не само да лягам и ставам .Това си е жив фитнес-коремни преси!
Иначе днес Дейвид-сладкото ми терористче навършва 8 месеца и черпя всички ви с торта   party023 и шампанско,а който не обича и с по едно Мартини cheers .Днес май няма да е много подходящо за разходки,като слушах прогнозата за времето.Поне се надявам да не вали,че да направим едно кръгче на градинките в Люлин за 2-3 часа.Ами аз отивам да чистя,пера,мия чинии и т.н.  1dishes wash hang newsm75.Лек и успешен ден от мен на всички ви! Peace

# 241
Ехееееййй, Dreams, честита придобивка! Ето кой сте ни идва вече на гости, а може и една кръгче да намажа. Mr. Green А сега кажи с какво се е издънил таткото ви? Mr. Green

marulka_s, а как правиш пюрето от кайсии?

Eliona,  честито ново зъбче и дано днес да мине много бързо първият работен ден! Hug

А възглавничка аз също не слагам.

Последна редакция: пн, 26 мар 2007, 10:20 от AndyB

# 242
Добро утро!  Hug

Първо да напиша рецептата
Млечен кисел:
60-70 гр пресни плодове или
60-70 гр готово плодово пюре
2 пълни ч.л. царевично или картофено нишесте (аз ползвам царевично)
1 ч.л. захар (аз не слагам - плодовете са достатъчно сладки)
30 мл. кърма или АМ
От плодовете се прави плодове пюре - т.е. сваряват се и се пасират. Размитото нишесте се излива във врящата плодова смес. Вари се 5-6 мин до получаване на гъста каша. Когато изстине се прибавя млякото.

Vasia честити!  Laughing Нищо не ми говори като марка - какви екстри има?
Хайде до после че пиша с една ръка!  Laughing

# 243
  • варненка от София
AndyB  пюрето ми е готово, правихме го лятото за бебка, тогава си направих от кайсии и праскови и сега имам домашни пюренца за шушелия, та ползвам от това пюре, иначе рецептата Дриймсчето вече я е написала. Аз действам по същата. И понеже в пюретата няма захар, аз добавям съвсем малко кафява, защото иначе Стефаначето се мръщи. Аз също го правя с царевично нишесте, защото не съм въвела все още глутена.

# 244
Dreams, немска е. Има система от водни филтри, която събира и най-малките частици, плюс НЕРА филтър, който е капан за всички причинители на алергии. Казват че отходния въздух е почистен до 99.99%. Това са екстрите, почиства и тапицирани мебели. Вчера е пробвах, след това като видях какво има във водата, при положение че килима във всекидневната е пран преди 1 седмица направо ме хвана срам. Много й се кефя. Вярно че не чисти сама, но пък наистина чисти качествено.

Аз приготвям кисела по същия начин. Вчера дори му направих грис и много му хареса. Пак прибавих малко плодово пюре, за да е по сладко.

# 245
Привет  Hug,

Брей, тия ваште мъже много компетентни го раздават newsm78. Моят овреме се отказа  - като се зачудя нещо, ме пита "А във форума какво пише?" hahaha

Дриймс, честито МПС!  bouquet  За карането Мечо Пух е прав - "Колкото повече, толкова повече"  Peace Леко и безаварийно и много приятни моменти на пътя Wink

Ирма спи на една тънка възглавничка, когато я взема при мен на спалнята - това се случва между 3 и 4, за да се кротне до 6-7 ч. Но в нейното легло - само една калъфка съм сложила....

# 246
  • Бургас
Здравейте и от нас.
ronkis да ти е жив и здрав месечника. smile3525  party006
Dreamsчестита нова придобивка,да си я караш със здраве  car003 newsm01.Относно кисела,ние също го правим по тази рецепта,само,че аз като смеся размитото нишесте с преварената вода,варя малко на котлона после го отнемам слагам AM и накрая плодовото пюре(хем така поизстива).Не добавям захар,малкото ми търтейче(тъй като още спи)много го яде.
Tony_M
ние също не слагаме възглавничка,нашето педи каза,че не хубаво да се слага до 1 год.,че можело да се получи някакви изкривявания на вратлето или нещо подобно.Имам едно въпросче моята шушонка отскоро я слагаме на проходилка (po10-15 мин на ден) знам,че трябва да се слагат обувчици с твърда подметка,които да обхващат глезена.Дали да и слагам още сега  или да изчакам? newsm78 newsm78 newsm78

# 247
ЗДравейте, момичета! Аз тия дни нещо нямам вдъхновение да пиша Rolling Eyes, но реших поне да се обадя 4е сме ОК  Peace.ПРеди малко закарах свеки на гарата и я изпратихме.ДАри заспа в колата и сега продължава да спи в стол4ето.Ина4е сме добре.Все още ми е притеснено за евентуалната алергия.Ве4е няма обрив-мазилото си свърши работата.Давам й от гадното ХА мляко Sick като прибавям бисквитки Плазмин за подобряване на вкуса.МИслех да я водя на алерголог днес, но няма какво да покажа  като признаци за алергия Rolling Eyes,така 4е- оставам за по-нататък.Свеки ме издразни  по време на престоя си, но май аз реагирам прекалено импулсивно...КАкто и да е .ПОне нау4и ДАри да казва Чао Laughing.И тя маха ли маха сега..и после пляска за Бравооо Laughing..ОТ 2-3 нощи ДАри се буди с пла4 сякаш сънува кошмари, та я всимаме при нас и тя заспива на мига, разперила ръце и ни пипа, за д аусеща 4е сме там...ПОне успях да се понаспя малко, заради новото време Party.Дари 4аовник не познава и вместо в 8, спа до 9ч Peace.ДНес времето май няма да става за разходки, и мисля да се завеем  до Сторийкото , 4е срамота ooooh!-под носа ми е , а не можах от работа тия дни да разгледам.
КАкво става със срещата newsm78КОга, къде....... Thinking

# 248
  • софия
Здравейте,мацки!
Няма да ви обяснявам и при нас как мина нощта,а нямаме кьорав зъб  ooooh!....
Аз бях на преглед в петък-100% съм бременна надявах се да има грешка ,няма още сърдечна дейност и лекарят ми каза,че ако искам -здравословно за мен няма проблем....
Направо се чувствам  Tired...Както с Найа не ми беше грам лошо,то сега ми е отвратително...
Много го мислех и стигнах до извода,че не съм готова за второ бебче сега  Cry.
Не знам,как ще го направя този аборт  Cry,толкова зле се чувствам,толкова ме е страх,толкова ми е виновно...

# 249
ДАНи, радвам се 4е си взела правилното за теб решение.НИе сме с теб HugГУшки от нас.Моля те- не унивай Praynig Аз съм минала през това( макар и по друга при4ина), така 4е- ако имаш нужда да споделиш  или ..за каквото и да е друго- насреща сме Heart Eyes

# 250
  • софия
И аз не разбрах,за срещата,но съм с две ръце,за където и да е и за когато и да е  Peace!
Велмар,на мен ми трябват още 6 мечета,за да изпратя най-после,за жирафа !Така,че аз съм насреща,ако имаш желание да се "разтовариш"  Mr. Green!
Сега отивам да се къпя и пак отивам на оглед в О.С  Laughing!
Май не съм ви споменавала,че търся апартамент за покупка  newsm78?Ако,някой продава да  Whistling

# 251
имам то4но 6 излишни останали ме4ета Hug.Кажи само как да ти ги дам Peace
А какво е О.С.? newsm78

# 252
  • София
Привет! Hug
Чесито на месечковците! Heart Eyes
И ние имахме кошмарна нощ - то не беше рев, хилене, пеене, мрънкане, дори и ака през нощта Tired И така от 4 до 7ч. Confused А аз се прецаках сама, като гледах почти до 1ч  един от любимите си филми - мале, тоя Брад Пит е направо нечовек. И аз ревах, както всеки път като го гледам.
Ох ,гледам Легенди за страстта и усещам как и мене ще ме хване депресията след това..............То рев-рев.........А пък този Брат Пит какъвто е готин тук.............още повече намразвам Анджелина Джоли.........
Абсолютно!  Peace Wink Толкова спомени ми навя...за една почти толкова разрушителна любов... Догледа ми се пак и този
Дрииймс, честита кола! Hug
Вася, честита прахосмукачка! Peace
ronkis , ако бяхме здравички бих ти предложила да се видим, щом ще идваш в Люлин. Друг път! Ти всъщност да не си от наше село?  Laughing Wink
Възглавничка не ползваме и ние.
За треперенето - случва се понякога, но като се буди - чудя се и аз от какво. Д-ра каза, че като се изключи болката, която явно я има - от зъби и от ушенце, може да се дължи на висока кръвна захар или нисък калций. Ще направим по-късно изследвания. Tired
Има 5 нови отговора, но ще ви чета след малко Blush

# 253
  • София
Elwingние сме си от Люлин.В 8-ми съм!Ти в коя част си?Ние излизаме на разходка след малко към 13.30

# 254
  • София
Velmar O.C. е Овча Купел Laughing

Общи условия

Активация на акаунт