Пролетно слънце пече малкото АВГУСТинско мече!

• 10 330
  • 284
  •   1
Отговори
# 225
mmilena  smile3532 аз се чудя защо толкова време не могат да извадят жената, а тя била два пъти колкото мен. Искрено се надявам на мен да не ми се случи  Laughing, но знае ли човек!

# 226
  • София
Дриймсче, ако купуваш кисел на Биосет не слагай АМ, защото то си има вътре сухо мляко. Просто слагаш 350 мл вода на котлона, разбиваш кисела в 100 гр студена вода, изсипваш във врящата и бъркаш до сгъстяване. Hug
И определено няма никакъв проблем да го направиш сутринта и да го ядете следобед.

Иначе за днес - ние ходихме с мама и Калоян в Борисовата градина. Люляхме го на люлки, пускахме по пързалки, голям кеф беше Laughing
Сега обаче още не спи и вече съм пред нервна криза #Cussing out
Ще ме побърка това дете...
Хайде отивам да се правя на люлеещ стол Sick

# 227
  • София
  И ние сме от неспящите, но по старото време няма още 11 така че не се учудвам  Twisted Evil
  Дриймс честита кола  Simple Smile
  Тони аз не съм сто процента сигурна дали ще успея да дойда на срещата за съжаление. Таткото ни си сменя работата от първи и може да е някъде в командировка по това време, дано да не е тогава. Може да се разберем нещо друго ако тогава не стане. Ние също все още не ползваме възглавнички или по скоро доста често аз съм възглавничката  Simple Smile

# 228
nana77 купих кисел на Биосет, но заради сухото мляко мисля да го правя по нататък. А иначе взех рецепта за млечен кисел от една много готина книжка с бебешки рецепти. Накрая се добава 30 мл. АМ, та затова се чудя - нали по принцип АМ-то трябва да се консумира до 1 час?  newsm78
Aila мерси но още не мога да се осъзная.  Sick

П.П. Не ми честитете, че ми е неудобно.  Embarassed Само исках да споделя - сега ще трябва и да благодаря на мъжо подобаващо!  Laughing

# 229
marulka_s честито - да ти е жив и здрав!
cveta80 ние днес също бяхме на кръщане - на една принцеса на 7 месеца. Тя се държа прекрасно, само малко се размрънка, но почти през цялото време разглеждаше и се усмихваше - беше много сладка. Но при нас церемонията беше ужааааааааасно дълга - 50 мин. Това дете как издържа просто нямам представа, аз останах без кръст и крака, а моята мишанка зяпа, зяпа и най-накрая заспа. Аз си представих Лори на нейното кръщене и ми стана лошо - то голямо пищене ще падне - тя въобще не обича да се обличаме и ще вдигне всичко във въздуха, а камо ли пък като я вземе попа и особено ако е 50 мин.
Тony M ние също спинкаме без възглавница. Слагала съм й 1-2 пъти, но все си мисля че без нея й е по-удобно.
И най-накрая да не забравя да честитя новата придобивка на Dreams - да си я ползваш със здраве  и да ти върши много работа!

# 230
  • варненка от София
nana77 купих кисел на Биосет, но заради сухото мляко мисля да го правя по нататък. А иначе взех рецепта за млечен кисел от една много готина книжка с бебешки рецепти. Накрая се добава 30 мл. АМ, та затова се чудя - нали по принцип АМ-то трябва да се консумира до 1 час? 

Това да не е книжката от списание Моето бебе или нещо подобно - има рецепти от 6  до 24 месечна възраст? Много е полезна, аз я ползвам за вдъхновение, а относно кисела млечния, аз съм го правила и шушата много го одобрява. Правя го с домашно пюре от кайсии, царевично нишесте (още не съм въвела глутена) и добавям кърма.
Относно купешките кисели много съм скептична и не бих купила за шушелия, но всеки има право на избор.
Ако си си харесала спомената рецепта, казвам ти, че е доста добра и сполучлива.

Иначе аз вчера си го направих кисела с кърма и го дадох след повече от час да го хапне.

# 231
Това да не е книжката от списание Моето бебе или нещо подобно - има рецепти от 6  до 24 месечна възраст? Много е полезна, аз я ползвам за вдъхновение, а относно кисела млечния, аз съм го правила и шушата много го одобрява. Правя го с домашно пюре от кайсии, царевично нишесте (още не съм въвела глутена) и добавям кърма.
Същата е  Laughing - и аз съм го правила няколко пъти - става много вкусен, не добавям захар. Но винаги съм го правила малко преди да хапне, а сега ми се ще да го правя от сутринта, че като излезем след обяд да не се притеснявам. Или може би преди консумацията да добавя АМ-то, а?  newsm78 Дали ще стане?

# 232
Ох ,гледам Легенди за страстта и усещам как и мене ще ме хване депресията след това..............То рев-рев.........А пък този Брат Пит какъвто е готин тук.............още повече намразвам Анджелина Джоли.........

# 233
Ох ,гледам Легенди за страстта и усещам как и мене ще ме хване депресията след това..............То рев-рев.........А пък този Брат Пит какъвто е готин тук.............още повече намразвам Анджелина Джоли.........
Ей, съвсем бях забравила че ще го дават - добре че ме подсети.  Hug И аз като теб - колкото пъти го гледам толова пъти рева. И винаги го гледам така все едно го гледам за първи път. (абе много "гледам' ама ще прощавате  Mr. Green)
хайде лека нощ - отивам да рева с легенди за страстта - mmilena а кърпичка няма ли да ми подадеш?!  Tired

# 234
  • варненка от София
Но винаги съм го правила малко преди да хапне, а сега ми се ще да го правя от сутринта, че като излезем след обяд да не се притеснявам. Или може би преди консумацията да добавя АМ-то, а?  newsm78 Дали ще стане?

Ами аз лично вчера го направих към 12 часа, сложих си и кърмата, а самия кисел го хапна към 15. Но моят беше с кърма. Мисля си, че ако ще го взимаш с теб на разходка, вземи си млекце в багажа, водичка в термос и като дойде време да даваш кисела, забъркай го с АМ-то и така ще ти е спокойна душицата. Предполагам, че няма да ти дотежи малко повечко посуда, съдейки по себе си, нашата количка е като един апартамент, пълна с обитател, посуда, багажи и т.н., да съм жива и здрава да я тикам.

# 235
  • София
Добро утро от нас!
По стара традиция таласъмището стана рано рано и сега си играе в кревата, ама скоро ще викне за ядене. Снощи обаче заспа чак в 23.30 ч. Сам. Игра, бесня, скача върху баща си, дърпа му косата, крещя и накрая легна до него на спалнята и след 10 минути беше заспал Laughing Довечера ще пробваме пак, да видим дали ще се научи да заспива сам Praynig

Dreams - щом е с АМ, ще трябва непосредствено преди да го яде да го правиш, защото както и Марулка е казала с кърма е друго. Лично аз АМ-а го хвърлям щом мине час и не му давам.

# 236
Еее ми добро утро и от нас!!!!
Събудихме се с изгрева,слънцето надничаше над хълма,който се вижда от нашия прозорец.Обеща  ми,че днес ще бъде един много весел ден за всички Flowers Sunflower  party006 #Milti 1swing  animal085
Днес мисля да пробвам четирикратното хранене,дано да пожъна успех и да яде нормално.
И мисля да сме много по разходки Simple Smile
Отново весел и интересен ден.И до после!!!

# 237
  • София
Dreams, честита ти нова кола! не мога да не ти честитя
nana77, много е хубава площадката, нали. Но люлките за най - малките всички са счупени, което е нормално, след като вътре люлеят и големи деца  #2gunfire
Лек и хубав ден, ние отиваме при педито да видим какво ще каже.

# 238
Здравейте Party
  Мамия по подробно ако може рецептичката за кисела че все нещо пропускам педито като ми обяснява Embarassed много ще съм ви благодарна Hug
    После ще пиша по подробноче отивам за мъни  Money днес ни ги дават :lol не че са много ама за памперси и пюрета тамън Grinning:

# 239
Добро утро! Ние с това ново време съвсем си объркашме режима. С храненето сме горе долу добре, ама спането нещо много ни се обърка.

Dreams, леко и  безаварийно шофиране.
Дано тази седмица да няма вече болни дечица.
Сега да ви се похваля, имам си нова прахосмукачка Керхер. Много е готина.

Общи условия

Активация на акаунт