Повръщане и температура

• 300
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте, трети ден ме мъчи стомашен дискомфорт. Миналия ден имах еднократно повръщане, температура и отпадналост. Вчера пак ми беше отпаднало и ме болеше глава. Днес сутринта много ми се гади, особено след ядене, имам зелени изпражнения. Нямам апетит. Пия само Натриев цитрат и Деган за гаденето. Предполагам, че е стомашен вирус с тези симптоми. Какво още мога да правя, за да се почуствам по-добре?

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 07:34 от Блатно кокиче

# 1
Лекар. Звучи като стомашен вирус, но няма как да бъдем сигурни какво точно ти има. Ако можеше само да си напишем синктомите в бг мама и да ни сложат диагноза и лечение до сега доста пари и ходене напред-назад щях да спестя. Иначе при такъв вирус няма много какво да се направи. Гледай да не вдигнеш много висока температура. Приемай течности.

# 2
При личната ходих преди малко. Каза, че да нея е вирус, тъй като е имало температура. Предписа строга диета и течности.

# 3
  • над кукувичето гнездо
Рекомфорт

# 4
Аз изкарах такъв вирус между Коледа и нова година. Неприятен е, но ще мине, при мен за около седмица имах неразположения. Даже не знам дали нямаше да ми е по- леко, но заради празниците ми беше трудно с диетата и щом се почувствах добре и ядах всичко и пак ми ставаше гадно. Определено диета си трябва. Бързо оздравяване.

# 5
Благодаря на всички! Следобед ми е по-добре. Все още ми става гадно след ядене, но ще си спазвам диетата и се надявам нещата да отшумят. Яд ме, че преди време дълго се борих с рефлукс и тъкмо се бях оправила. Сега ще се влача сума ти време.

Общи условия

Активация на акаунт