Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 27

• 48 114
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна, Пловдив
Здравейте, направих онлайн поръчка на 25.03, сега получих имейл, че поради забавяне на пратките (общо 3) получавам талон компенсация   -15% при следващото пазаруване, валиден до 25.06.25, няма грешка в срока. Учудих се, някаква нова практика ли е това? Друг получавал ли е такъв купон поради забавяне на доставката?

# 346
Останала съм с впечатлението, че талоните, дадени като компенсация са с по-дълъг срок. Аз два пъти съм получавала такива и винаги са били дълги - 3 месеца май.

# 347
Аз съм получавала за 20%. Стиснали са се нещо с тия 15%.

# 348
  • Русе
Търся талон за продуктите на Profissimo, благодаря
Ако все още търсите мога да Ви изпратя.

# 349
Аз съм получавала за 20%. Стиснали са се нещо с тия 15%.

Глупости говоря. Обърках темите 🤣🤣🤣🤣

# 350
Взех с талона за Миша двата вида ББ и не съм доволна никак!
Някой назад беше писал, че не вижда разлика в тях, освен в цената - е, аз виждам. Слънцезащитният фактор на единия е 40 (в червена тубичка), а на другия 50 (в лилава тубичка) и покривността - единия е много слаба покривност и буквално изчезва на места до края на деня (червена тубичка), другият покрива по- добре (лилава тубичка), но също не се държи добре за по-дълъг период.
От мен имат голямо не, не бих купила и не бих препоръчала.
И аз не съм доволна от ББ на Миша. Върху моята кожа седят някак сиво, но вероятно зависи от индивидуалните тонове

# 351
Аз имам поне десетина BB/CC крема и смесвам този на Миша с тях, най-вече не особено покривните. Иначе самостоятелно ми идва тежък и трябва да съм неимоверно бърза в работата с него, попива скорострелно.

# 352
  • пустинята Гоби
Един от цветовете на Миша е много сивеещ, другите не са.

# 353
Благодаря на отзовалите се, използвах талона за Бутилка от неръждаема стомана, ако и утре реша да отнеса още една ще пиша да проверя дали е активиран талона на писалите ми,благодаря пак

# 354
При мен пък Мишата се оказа мнооого покривен, говоря за 23, червената опаковка.
По принцип съм с топъл подтон, затова избрах да сивее, а не жълтее.
Смесвам го с тонираната им слънцезащита Sun dance , която ми е екстра като цвят, но пък много ми опъва кожата.

# 355
Есента чаках една поръчка мн.дълго от ДМ, накрая писах на ДМ и куриера.Оказа се, е имало разсипани продукти и пратката е върната от Спиди към ДМ, а те не са ме уведомили.Компенсираха ме с -15% също.

# 356
  • Хасково
Някой знае ли какъв е размера на този несесер Profissimo?

# 357
Момичета кой лакове за нокти са най- трайни?
Този молив за френски дали става? Някой пробвал ли го е?
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/s-he-colour-style-byal-moliv-za- … 008348015633.html
И кое лепило да си взема за мигли? Дойдоха ми снопчета от Shein, за първи път ще пробвам да си слагам мигли. Освен лепило какво друго да си взема, някакъв инструмент?
И къде слагате изкуствените мигли? Гледам сега ги слагат под естествените, а на стари клипове над естествените Simple Smile

# 358
Момичета кой лакове за нокти са най- трайни?
Този молив за френски дали става? Някой пробвал ли го е?
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/s-he-colour-style-byal-moliv-za- … 008348015633.html
И кое лепило да си взема за мигли? Дойдоха ми снопчета от Shein, за първи път ще пробвам да си слагам мигли. Освен лепило какво друго да си взема, някакъв инструмент?
И къде слагате изкуствените мигли? Гледам сега ги слагат под естествените, а на стари клипове над естествените Simple Smile

Нона,аз ги слагам под моите мигли. Ползвам лепило на Aura,не ми е създавало проблеми до сега.
Преди да ги сложиш,ги наложи и ги виж на дължина как са,евентуално ще трябва да ги подрежеш малко. Зависи и какви са твоите мигли де.  Слагаш лепилото на мислите,изчакваш малко и ги слагаш до началото на твоите мигли . После с два пръста ги притискаш с твоите мигли и си готова. Като за първи път сложи съвсем малко лепило,докато свикнеш да ги наместваш.

# 359
Снопчета и лепило- не се справих.С пинсета лепях и пак се олепвах.

Общи условия

Активация на акаунт