Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 27

• 48 016
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Няма проблем ретинол да се ползва лятото, стига човек добре да се пази от слънцето.Иначе прекъсваме натрупаните ползи на ретиноидите като ги спрем.

# 481
Ако човек е свикнал с ретиноиди, няма проблем да продължи през лятото.

Има хора, които преди лятна почивка разреждат или намаляват употребата заради по-голямото излагане на слънце. Единственото за първоначално въвеждане в рутината не е идеален момент лятото, но пак зависи от ежедневието на дадения човек.

# 482
Кои серуми харесвате, че искам да си ползвам купона за намаление

# 483
mavina, нали в другата тема писа, че си го купила - защо просто не го пробваш и не си отговориш сама? Крем като крем, нищо особено, мирише *на крем*, хидратацията му е средна работа.

# 484
mavina, нали в другата тема писа, че си го купила - защо просто не го пробваш и не си отговориш сама? Крем като крем, нищо особено, мирише *на крем*, хидратацията му е средна работа.
Ами бях приготвила един друг да отворя ,но си права. Може първо този да пробвам.

# 485
Ретинолът ми е мазен, витамин С ми лепне. И двата не са ми от любимите. Но серуми имам много и мажа религиозно вечер, барабар с тоник преди това, околоочен и нощен крем накрая. Сутрин не ги ползвам заради кир ефекта и грима. А и нямам време да чакам всичко да попие.

Последна редакция: вт, 08 апр 2025, 16:48 от Adalind

# 486
  • Countryside
Хм, някоий има ли впечатления от продуктите на inoFarm? Изглеждат доста добре, а цената им е доста тънка. Приличат ми на имитация на Ordinary, но дали са толкова добри?

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 10:25 от Г-жа Букет

# 487
Хм, някоий има ли впечатления от продуктите на inoFarm? Изглеждат доста добре, а цената им е доста тънка. Приличат ми на имитация на Ordinary, но дали са толлова добри?
Преди година си бях взела серум някакъв не помня кой може би с вит С, но цялата се опъпчих. Сега взех шампоана им за растеж на косата, нямам впечатление все още.

# 488
Игра в приложението:
Скрит текст:

Падна ми се талон за Миволис днес, надявам се да ми се падне и за ДМ Био. И пак вечното присъствие Парса...

# 489
На мен точно Парса ми се падна днес

# 490
А на мен за сънденс - поне не се пада едно и също на всички Grinning

# 491
  • София
Аз имам талон на ДМ био от колелото днес, който го иска да пише Grinning

# 492
Чорапи и чорапогащници ми се паднаха, подарявам.

# 493
  • София
И на мен за чорапи и чорапогащници. Няма да го използвам.

# 494
  • софия
На мен ми се падна купон за -20% на марката Parsa. Няма да го ползвам, така че ако някой го иска да ми пише.

Общи условия

Активация на акаунт