Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 27

• 48 006
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Привет
Търся аналог на https://www.dm-drogeriemarkt.bg/l-oreal-paris-revitalift-serum-z … 600524197711.html
, но да няма алкохол в състава? Дали от сериите на дм има подобен продукт?

# 466

Имат с пептиди и хиалурон Relieved

# 467
  • Перник
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/ariel-prah-za-tsvetno-prane-colo … 015400866824.html
За този Ариел ли става въпрос?
Ползвам го от години, точно тази опаковка, преди беше за 18 пранета, без добавка Ленор.
Най- добрият е за мен, сравнен с други опаковки на уж същия прах, дори и донесен ми от чужбина.
По едно време  беше неоткриваем, сега съм взела две  опаковки от един магазин , освен да изкупя и останалите , ако ще изчезва?!😀

Купих двойно по-голяма опаковка в петък от Лидл за 20,99 лв. Малко на страх го взех, защото съм чела из форума подобни мнения. Сравних написаното на опаковките с този, който имам вкъщи (показаната опаковка, от ДМ) - едно и също пише, идват от един и същ завод. Все още не съм го пробвала, дано да е читав все пак...

# 468
  • оттам, откъдето започва България
Читав е, купувала съм от Лидл. Simple Smile

# 469
  • София
Още ли е на тази цена праха на Ариел?

# 470
Доволни ли сте от серумите на гарниер с витамин ц? Да се чудя да взема ли с талона дневния. Пише , че има спф 25. Предполагам, че за градска среда малко стоене навън и то не в пиковите слънчеви часове ще ми свърши работа?

# 471
Винаги ползвам 50 фактор - зиме, лете, облак, слънце.
И витамин Ц съм ползвала на различни марки, не виждам някакъв ефект при мен. Може би си е до човек и кожа.

# 472
Изпробвала съм само 1 серум на Гарние с витамин С и не знам дали марката има друг продукт с тази съставка. Впечатленията ми са направо ужасни. Серумът ми седеше някак мазно върху кожата и въобще не попиваше. Отделно и неудобството, че трябваше да се съхранява в хладилник след отварянето на опаковката. Шишенцето беше на над 90% пълно, когато ми писна и го изхвърлих.

# 473
Ползвала съм на други марки серуми с вит.С, никой не е бил мазен. Това за хладилника също ми е странно?

# 474
Така е  серумите с вит С се държат на хладно и тъмно(в опаковките си) защото се окисляват от топло и слънчево.
На Гарниер ползвах дневния серума с 3,5 % вит С, да не ми попиваше но то при мен никога нищо не попива и го усещам лепкаво/мазно. Но ми хареса как ми озаряваше лицето. Вчера си взех нощния серум с 10% вит С, снощи се намазах и сутринта лицето ми изглеждаше много добре. Взех и околоочният им.

# 475
  • Русе
A някой да е е ползвал този ? Чудя се дали да си го взема. Тези киселини съм ползвала на The ordinary и бях доволна. Но не съм сигурна, че точно сега,ако почна да ги ползвам е добре,предвид идващото лято и прекаленото слънце. Все си мисля, че е по- подходяща употребата им през зимата.

# 476
Да попитам и тук.
Някой с впечатления от този крем на Нивея?

# 477
  • пустинята Гоби
Аз днес си купих сили за крака, на Балеа два вида и един на Алверде. Пробвах в нас тези на Балеа с Урея, миришат много добре. След този студен, снежен ден ми дойдоха много добре.
Скрит текст:

# 478
Вит Ц се държи в хладилни ако пише на опаковката му.

# 479
A някой да е е ползвал този ? Чудя се дали да си го взема. Тези киселини съм ползвала на The ordinary и бях доволна. Но не съм сигурна, че точно сега,ако почна да ги ползвам е добре,предвид идващото лято и прекаленото слънце. Все си мисля, че е по- подходяща употребата им през зимата.

Ретинол не се препоръчва използването му през лятото. С тези киселини не мисля, че ще имаш проблем. Все пак слагай серума вечер и през деня слънцезащита 50 фактор. Ако можеш я подновявай, примерно ако излизаш навън на обяд.

Общи условия

Активация на акаунт