Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 27

• 48 002
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Отдавна не купувам течен препарат. Утре ще потърся в още няколко магазина ако има да си купя още. Много ще ме е яд ако изчезне. Има разлика в качеството от други магазини и съм доволна много.

# 451
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/ariel-prah-za-tsvetno-prane-colo … 015400866824.html
За този Ариел ли става въпрос?
Ползвам го от години, точно тази опаковка, преди беше за 18 пранета, без добавка Ленор.
Най- добрият е за мен, сравнен с други опаковки на уж същия прах, дори и донесен ми от чужбина.
По едно време  беше неоткриваем, сега съм взела две  опаковки от един магазин , освен да изкупя и останалите , ако ще изчезва?!😀

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 07:58 от Mateah

# 452
Идвам да похваля сухия шампоан на balea . До сега не заменях Batiste, но някъде видях добър отзив за balea без парфюм който е. Та пробвах го много добре + супер цена. Премахва омазняването и не изсушава корена, има лека формула. Имам си нов фаворит.
Взех и  на balea сухия шампоан за тъмна коса,но там съм на друго мнение. Не ми допада , изсушава корена има и цвят.
А я кажете имате ли мнение за твърд шампоан ?

# 453
  • Deutschland
Твърдите шампоани за мен стават само за мазни корени и сухи краища или за изцяло мазна коса. За суха като моята не. Изсушават я още повече.

# 454
  • София
Mateah, този е да.

# 455
Откъде се купува този сапун на Криспа?

# 456
# 457
В момента го има и намален в Била. Simple Smile Вчера го мярнах, аз не съм го ползвала.

# 458
  • оттам, откъдето започва България
Сапун Криспа го има почти във всеки магазин.

# 459
Мисля,че и в Лили в момента е намален.

# 460
Твърдите шампоани за мен стават само за мазни корени и сухи краища или за изцяло мазна коса. За суха като моята не. Изсушават я още повече.
Точно мазни корени и сухи крайща имам. (на ден и половина след къпането корена ми е мазен) .
Може ли да препоръчате бюджетен такъв?

# 461
  • Deutschland
Ползвала съм на Балеа и Ogx с шеа, но за Балеа конкретно нямам спомени кой точно. Детето е с мазни корени и сухи краища и е много доволна.

# 462
При мен най-добре се отразяват шампоаните за обем - последно на Балеа с маракуя. Също на Doori Златен еликсир.

# 463
Единствено този шампоан на Nature box, с диня, ми запазва косата без омазняване в корените и с обем, но той пък изчезна....

# 464
Единствено този шампоан на Nature box, с диня, ми запазва косата без омазняване в корените и с обем, но той пък изчезна....
Аз съм доволна от шампоана на Гарние с диня и шампоана на Гарние с активен въглен.

Общи условия

Активация на акаунт