Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 27

• 48 015
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Значи проблема не е в пералнята. Прекарах се и купих голяма кутия.
Доволна ли си от изпирането на този прах? Имам и аз голяма кутия, но не съм я започвала.

# 436
Не е проблема в пералнята, при старата и при новата все оставаше на камък. С друг вид прах нямам този проблем.

# 437
  • пустинята Гоби
Повече зеолити има в праха на ДМ, вероятно това е причината.

# 438
Привет! Няколко човека ми препоръчаха тази сол на ДМ за петна, в магазина едната консултантка каза, че това е един от продуктите, които първи свършват в ДМ от всичко в магазина като цяло ... И след такава голяма реклама, купих 3 кутии. Сложих в чекмеджето в отделението за прах както ми казаха, само че след изпиране всичко е вътре пак на бучка.  2 супени лъжици на едно пране. Аз ли не правя нещо както трябва? При вас така ли става?

# 439
  • Сливен
Не,ползвам тази сол,никога не е ставала на сол.

# 440
  • Deutschland
Моята пералня има функция за няколко вида петна, обаче детето изцапа чисто нова рокля с лютеница. Два пъти я прах, петното избеля, но не се маха. Надявам се тази сол да помогне, ще взема веднага щом се добера до ДМ. Благодаря.

# 441
Някой питаше за душ гел палмолив. Този ми е един от любимите за лятото. Заредила съм няколко от предната промоция

# 442
Фрау, за петна и от това съм доволна, иначе и въпросната сол ползвам от време на време. Подобно има и в Росман.
https://www.dm.de/denkmit-fleckenentferner-reisegroesse-p4058172348570.html
ДМ имат и едно друго с четка, като сапунът им за петна, но не съм го пробвала. Показаното от мен обаче не се предлага в България.

# 443
  • Пловдив
В момента ползвам душ гела на Палмолив - Релакс, с аромат на лавандула. Изхабих и с млечни протеини - и двата от предишната промоция. Доволна съм, не съм забелязала да ми пресушават и без това сухата кожа.

# 444
Фрау, аз съм много доволна от този сапун. Гледам, че има няколко различни кутийки, не помня моя какъв е, защото съм я хвърлила, купих го от Лидл. С бебе на 10 месеца съм, голямо мазане пада докато се храни и всичко пада с този сапун.
Скрит текст:

# 445
Аз съм много доволна от този сапун. Няма петно, което да не е махнал.

# 446
+1 за сапунът на Krispa. Ползвам само него и съм изключително доволна.
Премахва не само петната ,но и цветовете стават свежи а бялото става наистина бяло.

Последна редакция: пт, 04 апр 2025, 16:21 от mavina1380

# 447
  • Бургас
Значи проблема не е в пералнята. Прекарах се и купих голяма кутия.
Доволна ли си от изпирането на този прах? Имам и аз голяма кутия, но не съм я започвала.
Нямаме дрехи с петна, пера с него тъмни дрехи и мисля, че всеки прах става.Проблема ми е топката,която остава.Но за тази цена...

# 448
  • София
Сапуна на Криспа е много хубав, препоръчвам го и аз.
Днес обиколих 4 магазина да търся праха за цветно пране в кутия Ариел. Намерих една кутия единствена. Или нямат внос или ще спират да го продават.

# 449
Сапуна на Криспа е много хубав, препоръчвам го и аз.
Днес обиколих 4 магазина да търся праха за цветно пране в кутия Ариел. Намерих една кутия единствена. Или нямат внос или ще спират да го продават.
Да между другото и аз забелязах, че нещо липсва Ариела на прах из магазините в които влизам. Навсякъде само течен. Май ще трябва да се запася от където го намеря.

Общи условия

Активация на акаунт