Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 27

• 48 084
  • 737
  •   2
Отговори
# 420
Искам да кажа, че шампоана с диня се оказа много подходящ за моята коса, те пък са го спрели?!... Thinking

# 421
  • пустинята Гоби
В Лили има доста повече избор на корейска козметика.

# 422
Някой има ли отзиви за пилинга на Инофарм - с гликолова и другия със салицилова киселина?

# 423
И аз искам по-чести талони на Дм Био. Винаги  има какво да си купя, а и си купувам и без отстъпка. Така че бих се радвала и на 10%.

# 424
Аз ще купя с гликоловата киселина, но не знам кога ще се добера до дм. Може би талона ще изтече , докато го купя, ползвам и дам отзив, за да решиш искаш ли да си вземеш и ти.

# 425
От праха на ДМ и аз се отказах точно заради това, че оставаше част от него на камък в чекмеджето на пералнята.

# 426
  • Бургас
Значи проблема не е в пералнята. Прекарах се и купих голяма кутия.

# 427
И при мен denkmit за цветно остава на бучка в отделението за прах. Но сега съм с Персил и пак става бучка. Водата е мека.
Иначе denkmit за цветно реших да го сменя. За разлика от този за бяло и ултра сензитив, той вече не мирише добре при пране. Иначе изпира, но нещо не ми допада.

# 428
Не е в праха проблема. Никога досега не съм пробвала този прах, но имах същия проблем с други прахове, преди време. Техник ми даде съвет за поставяне в барабана. Не за смяна на вида прах. Моята пералня е с горно зареждане, не е с чекмедже, но пак ставаше на буца в отделението за прах.

# 429
Слагай директно в барабана, докато свърши 🙂

Аз днес имах интересна ситуация, имах талон за -15% отстъпка на цялата сметка (бях се жалила за срокове на годност), та касиерката много странна физиономия направи, чак се притесних. Питах всичко наред ли е, тя ми обясни, че ѝ излезнало съобщение, че трябва лично да потвърдя дали ще си ползвам талона или да го маха. 😃 Аз съм си доволна от този обект (Мол София), винаги са коректни работещите.

# 430
Водата на доста от пералните влиза на тънки струйки, по- новите модели перат и с по- малко вода, та не успяват да отмият праха- ето , споменават и Персил, аз - Ариел, та проблемът в точно в пералните, не в праховете. Моята старата не можеше и омекотителя да вземе, а редовно почиствах отворите и чекмеджето .
Слага се в барабана- и гела , и праха.
Аз купих малка опаковка, много сбит ми се стори , даже помислих, че има някакъв картон вътре, толкова беше твърд.

# 431
Да, и течен слагам в барабана.
Омекотител и новата не взема докрай, много ме дразни.

# 432
Искам да кажа, че шампоана с диня се оказа много подходящ за моята коса, те пък са го спрели?!... Thinking

Не ми бъркай в раната! Тъкмо се влюбих в него и хоп- изчезна от ДМ и Била и Лили

# 433
Не знам какво е това чудо, всеки път вадих чекмеджето, за да изливам водата.
Обикновено пусках още едно плакнене, като омекотител слагах в чекмеджето за праха, та да съм сигурна, че ще стигне до долу.
И не зависеше от омекотителя, някакъв бъг на новите перални е.
Едва издирих моята тонирана слънцезащита в магазин , онлайн все я няма.

# 434
Така е. Много страдам и ще страдам по старата пералня. От мания за икономии на вода и ток...
Ех, много жалко, Севда. Disappointed Relieved

Общи условия

Активация на акаунт