Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 27

• 48 092
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
По съвет на техник за перални слагам прах директно в барабана. От години.

# 406
  • София
Аз ще се възползвам от купона за 2,3 продукта въпреки, че не са скъпи и не са ми на зор😄

Праха за цветно не съм купувала никога на Denkmit,но от този за бяло съм доволна и купувам само него.За цветно Ариел пак от DM.

# 407
Ползвам праха на Денкмит за цветно, не ми е ставал на камък...
Какво ще кажете за душ гела на Палмолив, кой вид е хубав?

# 408
На Палмолив душ геловете  са супер изсушаващи кожата, както и сапуните им.
Ползвам само лятото.
Взех и белия омекотител Коколино, допада ми, но фаворит ми е Сензитив на Тео бебе, който е изчерпан почти постоянно.
Друго нещо, което непрекъснато подновявам , е спиралата на Есенс с лилаво по опаковката.

# 409
Оооооо, добре,че ми каза за душ геловете, че моята кожа е супер суха...

# 410
  • Пазарджик
Има ли някой проблем с таблетките за котлен камък за пералня ? Не се разтварят и всеки път ги вадя почти цели. От години ползвам тези на Лидл и досега не съм имала проблем,но този път взех от ДМ и не се разтварят хубаво.

# 411
Оооооо, добре,че ми каза за душ геловете, че моята кожа е супер суха...
Аз нямам проблем с душ геловете им,по принцип зимата кожата ми е по-суха иначе е нормална.

И при мен таблетките за котлен камък не се разтварят. Кои са тези от Лидл, може ли снимка?

# 412
  • Сливен
Никога не съм имала проблем с таблетките за котлен камък,ползвам ги поне от 10години.Първо имах пералня Канди,сега съм с Бош.
На Лидл таблетките са в подобна кутия,някъде около праховете и омекотителите.Цена над 10лв?

# 413
Нямам проблем с таблетките. Винаги се разтварят.

# 414
  • пустинята Гоби
И аз от години слагам прах директно в пералнята, проблеми нямам.

От талоните ще ползвам точно за душ геловете на Палмолив. По спомен има и хидратиращи, абе все ще намеря нещо прилично. Набелязах и няколко вида перли за вана за крака, няма да пропусна да профукам някой лев, нищо че са малко странни талоните този път.

# 415
И аз нямам проблем с таблетките, тях също ги слагам директно в барабана.

# 416
  • Пазарджик
И аз нямам проблем с таблетките, тях също ги слагам директно в барабана.
Аз също ги слагам директно  в барабана, но не се разтварят напълно.. Може и да е дефектна партидата нещо.
И при мен таблетките за котлен камък не се разтварят. Кои са тези от Лидл, може ли снимка?

# 417
Какви са сега тези таблетки за пералня - нещо като Калгон ли? То остана ли място в пералнята за дрехи от препарат за пране, омекотител, перли, цветоулавящи кърпички, вениш, дезинфектанти за пране и какво ли още не...

# 418
  • София
И аз да си кажа, че не ми харесват талоните, то вече сигурно 2г въртят едни и същи...

Аз искам на dm bio, че винаги имам какво да си купя, искам пак на корейската козметика, ама на всички марки, на Balea не бих отказала.

# 419
  • Пазарджик
И аз да си кажа, че не ми харесват талоните, то вече сигурно 2г въртят едни и същи...

Аз искам на dm bio, че винаги имам какво да си купя, искам пак на корейската козметика, ама на всички марки, на Balea не бих отказала.
Този петък,събота и неделя има -30% на немалени корийски продукти в Лили.Може да се възползвете ,ако решите.

Общи условия

Активация на акаунт