Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 27

• 48 103
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Утре ми е ден за шопинг, надявам се да пуснат хубави талони, количката ми е дълга😃

# 391
Аз харесвам напитката с кашу- не е подсладена и в дните на пости е чудесен заместител.
https://dm-drogeriemarkt.bg/dmbio-bio-napitka-ot-kashu-natur-p4058172963421.html
От този балсам за устни взех 2 цвята- разкошен е:
https://dm-drogeriemarkt.bg/catrice-balsam-za-ustni-care-in-colo … 059729445414.html
Изпуснах и аз лайфа, нямам талон, но май не ми и трябва.
Утрешните талони нали не са обвързани с днешния лайф?

# 392
Не са. Утрешните са си редовни и за всички. Не знаем какви са.

# 393
Няма да ползвам талона от лайфа. Ако някой иска да пише и утре сутринта ще го изпратя.

# 394
Новите купони са налични вече - инофарм, молфикс, палмолив душ гелове, garnier витамин С

# 395
Разочарована съм и от тези купони 😃 Пестим пари още 2 седмици 😃

# 396
Те си въртят един и същи...

# 397
  • Под Слънцето
Е.. няма за Хималая, няма за Микса. Няма да вляза у ДМ скоро..

# 398
И аз към разочарованите от талоните 😒
А така ми се иска да пуснат на Микса и Maybelline. Ще има да чакам.

# 399
Аз пък чакам купон за бебешки стоки.
Напоследък нищо интересно откъм талони не предлагат

# 400
И аз бих се радвала на бебешки неща, ама тия Молфикс са даже от 4 номер нагоре.

# 401
Оо на мен супер ми идва талона за Гарниер точно щях да взимам околоочния и серума им с 10% вит С. Сигурно и Палмолив ще взема въпреки, че предишната им оферта 2 за цената на 1 беше топ.

# 402
И аз ще пестя. Не са ми интересни купоните.

# 403
  • Бургас
Да ви се оплача от праха за цветно на дм, за пореден път в чекмеджето има останал прах, направо като камък. Това се случва всеки път. Друг с този проблем?

# 404
Аз го взех този прах за сефте, не съм го пробвала.
От години съм с Ариел, слагам го направо в барабана, че и от него ми оставаше неразтворен в чекмеджето .
За сефте си свалих приложението, имам някакви три лв. бонус от онлайн поръчката.
Не съм тествала всичко поръчано, но останах доволна от ББ Миша, пяната за тоалетна и зелените гъби за съдове. Три вида кухненска хартия пиръчах, добра е.
На Балеа околочния ми е твърде лек, оставям го за лятото. Взех и техни шампоани и балсми, харесват ми.

Общи условия

Активация на акаунт