Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 27

• 47 952
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Скрит текст:
Дм имат ли матираща слънцезащита за лице ? Само лоши отзиви чета за продуктите в приложението им.  Падна ми се талон и бих искала да си взема слънцезащита за лице.
[/spoiler]
Тези две си купих миналото лято, не ми харесаха, матиращата грам не матира, другата и тя стоеше по-мазна. За плаж ги ползвах, но за градски условия се придържам към Юсерин матиращ флуид, също и някои корейски, които харесвам.

# 601
  • София
Да сега не съм връщала продукт закупен от ДМ,но знам,че има такава опция. Дъщеря
Ми вчера си е купила някакъв балсам за уста, теставала го е и не и харесва. Пази бележката,ще има ми проблем връщането?

# 602
Може да се върне, но само във филиала, от който е закупен. То и на самата бележка го пише.

Аз днес съм с втори Сънденс, вчера бях с втори ДМ био. Подарявам ги, заедно с парсата, великденските бои и двуседмичните купони за Молфикс, Инофарм, Гарние и Палмолив. Ако някои ги иска, да пише на лично.

# 603
  • Сливен
няма ДМ -ска слънцезащита ,която да матира.

# 604
Има, тонираната.
Аз съм с мазна кожа и дори лятото не лъсвам, зимата доста изсушава без крем отдолу.
Тествах праха за цветно, то пяна, то чудо , едва изплакнах. Беше сбит на буци, та го разтроших и оставих един следобед на слънце да се попече.
Доволна съм от изпирането.

# 605
  • София
Дидичка, мерси за отговора! 🌸
Утре ще отида да го върна въпреки,че е 10 лв. , но в крайна сметка щом няма да се използва и има такава възможност ще се възползвам.

# 606
Има, тонираната.
Аз съм с мазна кожа и дори лятото не лъсвам, зимата доста изсушава без крем отдолу.
Тествах праха за цветно, то пяна, то чудо , едва изплакнах. Беше сбит на буци, та го разтроших и оставих един следобед на слънце да се попече.
Доволна съм от изпирането.
Не използвам тонирани продукти, така че ще пропусна. Преди годи имаше една нивея матираща. Беше страхотна. Не знам защо я спряха.

# 607
Сподели да кажеш дали са ти приели връщането. Според мен не е редно да приемат връщане на ползван продукт, защото не ти допада.

# 608
И аз мисля така.
Върнах се в магазин да заменя спирала, но беше половин час след покупката, не бях догледала, че е водоустойчива, а са няколко вида в еднакви опаковки.
Но ползван продукт едва ли ще заменят.
В замяна вземат касовата бележка.

# 609
Приемат разопаковани продукти, политиката им е такава.

# 610
  • оттам, откъдето започва България
Връщат се ползвани продукти, то иначе как ще разбереш дали ти харесва, или не.
Връщат парите и въобще не питат защо. Касов бон задължително и отиваш в магазина, от който си купил продукта.

Последна редакция: пн, 14 апр 2025, 19:59 от Ранобудна

# 611
Сподели да кажеш дали са ти приели връщането. Според мен не е редно да приемат връщане на ползван продукт, защото не ти допада.

Не е. Но тук в темата е споделяно, че го правят. Не знам после какво става с върнатите неща? Дали ги унищожават?

# 612
  • София
Днес нямах възможност да отида. Утре ще споделя.

# 613
Щом това им е политиката, ясно, но просто не ми се вижда редно. То така човек може да си пробва и да си връща, колкото иска. Не казвам, че случая е такъв, но знаете, че има много хора, които злоупотребят, а един отворен козметичен продукт вече си е брак.

# 614
. Не знам после какво става с върнатите неща? Дали ги унищожават?
Дано, защото ( с риск да издразня някого в темата) , но да ми продадат гланц за 10 лв , който вече е ползвам е просто обидно спрямо мен като клиент. Отделно, ако пробвалия е имал херпес и после върне гланца е кофти идея да се продава пак.
Ползвам пример с гланца, защото се спомена тук.
Бях също толкова смаяна като чух, че може да се връща гребен за коса след ползване .

Общи условия

Активация на акаунт