Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 27

• 47 974
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • оттам, откъдето започва България
Разбира се, не става въпрос да се купува, пробва и постоянно да се връща.
Мисля, че донякъде се следят нещата.

Това е от сайта им:

Гаранция за връщане или замянa 
Ако не сте доволни от предлаганите от нас продукти, можете да ги замените или върнете в рамките на 45 дни от датата на покупката срещу предоставяне на касов бон. dm си запазва правото да не извърши замяна на стока и/или връщане на пари при съмнение за злоупотреба. Връщането или замяната на стоката е възможно само в магазина на първоначалната покупка. Ако искате да върнете стока, която сте закупили от онлайн магазина на dm, в тази статията ще получите информация как може да го направите.

# 616
То да е гребен, поне него можеш да го измиеш... не знам дали аз съм единствената луда дето винаги мие такива неща преди да ги използва Grinning
Но в ДМ и на щанда не се знае ако не е запечатано с някакво фолио дали пак няма да е пробвано... поне филиалите които на мен са ми бивали близо са били все отчайващи в това отношение. Почти винаги има по някоя девойка или цяла групичка която направо си се гримира с продукти от магазина, без много да се вълнува кое е тестер и кое не е.

# 617
Това с гримирането и парфюмирането е от край време. За това бяха сложили охрана от едно време. Сега май са я махнали или не във всички филиали. Иначе като взимам гримове, гледам да са най-отзад и да няма следи от отваряне.

# 618
Аз не съм видяла и един път някой да направи забележка, персоналът си щъка покрай тях и си кара работата, девойките си се мацат и толкова.
В Лили са ми правили забележка ако дори само им се стори че са ме видели да посягам да отворя нещо, но в ДМ всеки прави каквото си иска явно.

# 619
  • пустинята Гоби
Вероятно продукта заминава като брак, как ще го върнат на щанда? Предвид, че това не е масова практика, ДМ сигурно калкулира подобни неща като загуба и толкоз. Именно, че им е такава политиката, което не означава, че връщат разопакования продукт да се продава.

# 620
Според мен ги връщат, веднъж попаднах на омазан лосион за тяло, но чак в къщi го видях.когато го отворих. Отделно съм виждала толкова отворена и омазана козметика, моливи, червила, сенки и още куп неща.

Последна редакция: вт, 15 апр 2025, 09:35 от dani-ela-80

# 621
Те дали връщат не знам, но това което казвах е че в тези магазини поначало вероятността нещо да е отваряно и на място никак не е малка.

# 622
Според мен върнатите стоки отиват на рафта с намаленията.

# 623
  • 1st floor
Този оцет хубав ли е за салати:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/dmbio-bio-yabalkov-otset-estestv … 067796085013.html

Преди време ми носеха домашен ябълков оцет със страхотен вкус. От тогава не мога да си намеря хубав.

# 624
  • Сливен
На мен ми харесва,с уговорката че не съм опитвала домашен.

# 625
Според мен върнатите стоки отиват на рафта с намаленията.

Може, но ми се е случвало да ми съберат в поръчката такива неща. Веднъж с един молив за устни на катрис, когато го отворих и проверих, беше целия омазан и ползван, а те милите го събрали в онлайн поръчката и ме чакат да си я взема.

# 626
Това с повредени/ползвани продукти в онлайн поръчка и на мен ми се е случвало, но аз отказвам да приема поръчката преди да я прегледам и не им мина номера - замениха ми на място всичко, което се опитваха да пробутат и се разминаха със скандала, но не и с оплакването. Не знам как очакват да ползвам разопаковани хигиенни продукти Flushed

# 627
Това е ужасно да ги набутат в онлайн поръчка. Едно е сама да си го взема от рафта за намаления с някаква коригирана цена, ама едно е да ми го набутат. По принцип повечето такива омазани неща са главно грим продукти, а тях винаги си ги избирам на място. С експресно взимане пазарувам хранителни неща, препарати и там няма нещо чак толкова притеснително. Но грим трябва да си го взема аз нов. Не може така да ми ги натресат омазани 🤣

# 628
Бяха ми набутали скъсани картонени кутии на клечки за уши и ежедневни превръзки, което меко казано ме възмути, защото замърсяването им по складове и рафтове е гарантирано...

# 629
Този оцет хубав ли е за салати:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/dmbio-bio-yabalkov-otset-estestv … 067796085013.html

Преди време ми носеха домашен ябълков оцет със страхотен вкус. От тогава не мога да си намеря хубав.
Хубав е, ама като му видя цената в немския dm и направо побеснявам. +100% То хубаво да начислят транспорт, ама една бутилка не пътува сама в камиона, за да е толкова разликата.Smile

Общи условия

Активация на акаунт