Чувствате ли се женствена жена?

• 20 478
  • 774
  •   1
Отговори
# 375
Не съм много съгласна за това, че се били усещали всички гейове.
Любо Киров е гей, но никак не ми се държи гейски. И други има сред родните и чуждестранни артисти, за които ако не си бяха казали, нямаше и да знаем.

# 376
Много мъжко момиче се чувствам като влезе някой дракон (богомолка, стоножка) вкъщи и го изнеса оттам жив. И у нас, и навсякъде където съм ме съпътстват такива ситуации, в стария офис като влезеше нещо направо си ме викаха да дойда да го махна.

Мъжки момичета сме, явно.
И аз имам подобна история - за паяка в спалнята и как цял час го гоних да го хвана и пусна през прозореца.

# 377
  • Обран бостан ;)
От прочетеното установявам, че има разлика в моето понятие за "женственост" и това на повечето тук.

Женствеността, според мен, е това, което кара мъжете да се обръщат след вас по улицата, да ви канят по срещи, да преглъщат дребните жески капризи, да ви правят подаръци, да искат да ви "видят" даже и когато са мъртво уморени от бачкане, да искат да живеят с вас и т.н..
Женската енергия, според мен, е не да се правите на супер гърл, а да канализирате във ваша полза мъжкото внимание към вас, което е резултат от женствеността.

Изчезне ли тя (женствеността) - добре дошли в мъжкия свят. Няма нужда да се правите на мъже. Вече ще сте такива.

# 378
  • France
Женствеността, според мен, е това, което кара мъжете да се обръщат след вас по улицата, да ви канят по срещи, да преглъщат дребните жески капризи, да ви правят подаръци, да искат да ви "видят" даже и когато са мъртво уморени от бачкане, да искат да живеят с вас и т.н..
Женската енергия, според мен, е не да се правите на супер гърл, а да канализирате във ваша полза мъжкото внимание към вас, което е резултат от женствеността.
Тогава по-малко женственост за мен, плийз. Че аман от лепки, които мечтаят за втора мама.

# 379
Къде тук се вижда желание за “мама”?

# 380
  • София
Не съм много съгласна за това, че се били усещали всички гейове.
Любо Киров е гей, но никак не ми се държи гейски. И други има сред родните и чуждестранни артисти, за които ако не си бяха казали, нямаше и да знаем.
Не визирам "гейско" държане.
Хетеросексуалните мъже отразяват жените. Или някоя жена. Не, не се обръщат, не я оглеждат, това е просташко. Просто ги отразяват. Хомосексуалните - не.

# 381
  • Обран бостан ;)
Къде тук се вижда желание за “мама”?
А, де ?

# 382
  • France
Това е моят опит
Не си падам по слабаци с кравешки поглед, които в замяна искат грижа "щот било женствено". Обичам силните мъже. С които се челенджирам и се чувствам и аз силна и независима. Които събуждат ловните ми инстинкти и които знам, че няма как да опитомя на 100%. Тези мъже нямат вкус към "женствените женки", както ги наричаше един познат

# 383
Т.е. си женствена, докато си привлекателна за мъжете, а това е относително кратък период от живота. А мъжете и те ли са мъжествени, докато са привлекателни за жените?

# 384
Ок, ама постът на Бънди казва съвсем друго.С женска енергия и умения много умело може да се провокират инстинктите на един мъж в посока да иска да опитоми една жена, а жената да успява да го впрегне с леко надмощие на моменти.Това е игра, която не всеки умее.А грижата е двустранна, без да се губи гореописаното.

# 385
  • France
Като цяло привлекателността е твърде субективно понятие, което претърпява промени през целия живот. За едни съм привлекателна, за други - не.

И каква целта да провокираш инстинктите на един мъж?!?! Че и да се опитомявате, че и надмощие да има. За мен това на са здравословни бази. Направо болни

# 386
Женственноста е нещо повече от това да си привлекателна за мъжете. Повечето жени не използват и не свързват своята женственост с мъжете.

# 387
Като цяло привлекателността е твърде субективно понятие, което претърпява промени през целия живот. За едни съм привлекателна, за други - не.

И каква целта да провокираш инстинктите на един мъж?!?! Че и да се опитомявате, че и надмощие да има. За мен това на са здравословни бази. Направо болни
Ти каза, че искаш съревнование и опитомяване.

# 388
  • France
Женственноста е нещо повече от това да си привлекателна за мъжете. Повечето жени не използват и не свързват своята женственост с мъжете.
Амин!

Не, не искам съревнование, искам с него да се чувствам още по-силна и независима. Да ми служи за пример за нови начинания, да ме мотивира.

Интересно, но жените като мен, които просто си гледат живота без да се съобразяват с разни идеи и щения, имаме силни и хармонични връзки, а тези, които говорят за женски енергии и алабализми - не. Хмммм.

# 389
Аз имам разни примери.Мисля, че един силен мъж дава на една жена както грижа, така и място за леко съревнование.Говоря за емоционално силен човек.Тоест няма да иска да убие у жената това, което го кара да е ловец.
И да се чувстваш женствена не значи да си с парцал в ръката цял ден.

Общи условия

Активация на акаунт