Чувствате ли се женствена жена?

• 20 422
  • 774
  •   1
Отговори
# 450
  • France
След като алгоритмите на Интернет ме взимат за мъж, сега и форумът ме категоризира 🤣
А хормоналните ми нива са нормални. Или поне бяха преди 18 месеца. Тц, тц, тц... събудих се като жена, ще си легна като мъж. Добре, че не вярвам в тези клишета и си живея живота.

# 451
Фил, не са клишета, това са си медицински факти. Иначе, всеки може да се чувства и си живее, както реши, разбира се.
И моята директност и откритост често обърква мъжете и я приемат за невъзпитаност, агресивност, защото очакват от мен чисто женски реакции. Но ако могат да разчупят калъпа, започват да виждат отвъд клишето.
Така че – тук само си говорим, не заклеймяваме никого.

# 452
Скрит текст:
Фил, не са клишета, това са си медицински факти. Иначе, всеки може да се чувства и си живее, както реши, разбира се.
И моята директност и откритост често обърква мъжете и я приемат за невъзпитаност, агресивност, защото очакват от мен чисто женски реакции. Но ако могат да разчупят калъпа, започват да виждат отвъд клишето.
Така че – тук само си говорим, не заклеймяваме никого.

Айде бе !?
Сериозно ли това?
Ама съвсем никого ли?

# 453
  • По света и у нас
Аз пък съм чувала, че на войниците им давали бром, да не се побъркат. Сигурно сега е масово и за цивилните, защото на днешните мъже не им се прави секс.

Съседа ми от миналата година - за една година - здрав прав хубав мъж, с хубава кола и доктор, из*** само една за цялата година.
Можеш ли да си представиш… мъж без деца, с приятели и всичко, прави секс в 1 ден от 365 дни в годината. Положението е мн зле.

# 454
Ма и ти па си една съседка...
Толко ли не можа да му влезеш в положението на човека, ми го остави да се мъчи цяла година?
Или те влече само да водиш статистика отстрани?

# 455
  • София
Примадона, той ли ти сподели?

# 456
  • По света и у нас
Моята спалня е до неговата спалня, то се чу.
През другото време все приятелите му бяха у тях.

Джеймсе, верно е че съм лоша съседка, но ти представяш ли си да му бях дала едно рамо после щях да съм по- зле от омъжена жена.

# 457
Моята спалня е до неговата спалня, то се чу.
През другото време все приятелите му бяха у тях.

Джеймсе, верно е че съм лоша съседка, но ти представяш ли си да му бях дала едно рамо после щях да съм по- зле от омъжена жена.
Важното е, че нищо не е правил с приятелите си. Или поне са били тихи Trollface

# 458
Може да е ходил на друго място, защо у тях задължително 😂

# 459
  • София
Какво е женствено и мъжествено до голяма степен е и социален конструкт. Тоест, обществото го определя, въпреки че не всички представители на съответния пол отговарят на тези характеристики. В света е пълно с "женствени" мъже и "мъжествени" жени. Повечето хора са някаква комбинация от двете. Разбира се, обществото стимулира едни черти и подтиска други в зависимост от пола.

Колкото до мен, ами аз съм си женствена. Във външния ми вид няма нищо мъжествено, поведението ми да кажем е 70-80% женствено. Обаче притежавам черти като амбициозност, упоритост, твърдост, отстоявам се, не отстъпвам от позициите си, отгоре на всичко съм доста рационална и имам силно развита техническа мисъл, та предполагам тези ми черти ме правят "мъжествена", особено в очите на някои мъже Joy А лично аз, въпреки че имам и "мъжки" проявления, си се чувствам женствена през повечето време, особено в приятна мъжка компания.

# 460
Замислям се колко е секситко това женствено-мъжествено... Дадоха се примери за осанка, енергичност, поддържаност. Общо взето виталност, която ако по стечение на обстоятелства като болести и тревоги липсва и при жени, и при мъже, какво? Не са жени вече (респективно мъже)?
Има мъжкарани, които са мъжкарани по походка, прическа, физика и говор, в повечето случаи са лесбийки. Всички останали жени, които познавам, са си женствени жени. Космати, несресани, женствени са. Не по-малко от гримираните, наджукените и стъпващите по облаци да не се оцапат обувките. И това, на какви жени се възхищават, в какви жени се влюбват и с кои  изневеряват мъжете, го потвърждава.

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 12:44 от Mandy Bo

# 461
  • Обран бостан ;)
Аз пък съм чувала, че на войниците им давали бром, да не се побъркат. Сигурно сега е масово и за цивилните, защото на днешните мъже не им се прави секс.

Съседа ми от миналата година - за една година - здрав прав хубав мъж, с хубава кола и доктор, из*** само една за цялата година.
Можеш ли да си представиш… мъж без деца, с приятели и всичко, прави секс в 1 ден от 365 дни в годината. Положението е мн зле.
Доколкото си спомням ти живееш в USA.
Там монетаризирането на интимните отношения е достигнало невиждани висоти. Това е по зле и от бром.

Апропо: В казармата редовно имах сутрешна ерекция. Та, или не са давали бром или не ми е действал. Wink

# 462
Има мъжкарани, които са мъжкарани по походка, прическа, физика и говор, в повечето случаи са лесбийки. Всички останали жени, които познавам, са си женствени жени. Космати, несресани, женствени са. Не по-малко от гримираните, наджукените и стъпващите по облаци да не се оцапат обувките. И това, на какви жени се възхищават, в какви жени се влюбват и с кои  изневеряват мъжете, го потвърждава.
На тоя фон влиза някой невъзпитан мъж и ти казва: жена е само ако е привлекателна

И като се знае на бг мъжа (често без възможности човека, но вместо да го впрегне в амбициозни планове, вкарва се в комплексарщина) представата за "привлекателна" и - женствеността се свежда до селски очаквания за таз, бюст и окосмяване.

Не е слугувал на малка дъщеря често такъв ограничен субект от мъжки пол, нито се е възхищавал на майка си, нито е отстъпвал пред меката усмивка на някоя възрастна и напълняла съседка.
Като расъл в гората и възпитаван от маймуни...

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 12:09 от .Hazel.

# 463
Al_Bundy, професионален войник ли си бил? Rolling Eyes

# 464
Женствена съм откакто придобих всички външни белези за това, но женствена започнах да се усещам когато харесах истински себе си.

Telesilla, някога имаше казарма за всички. Вярно, че беше отдавна, но не пък чак толкова, че да не се помни.

Общи условия

Активация на акаунт