Повреден регистрационен номер

• 521
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте, 

По темата за възстановяване на повредени табели от фирма БМВ ЕООД, разбрах, че те предлагат такава услуга, но в моя случай отказаха, защото табелата ми е с български флаг. Някой има ли опит как да се оправи този проблем, без да се налага пререгистрация на колата? Бих се радвал за всякакви съвети или предложения!

# 1
На мен някой ми беше забърсал предната табела и така беше изтъркал номера, че чак камерите по паркингите не го разпознаваха Grinning
В крайна сметка си взех черна боя за метал и си минах по цифрите с една четчица и това е, оправих си табелата.

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 09:56 от Змей Горянски

# 2
Здравейте, 

По темата за възстановяване на повредени табели от фирма БМВ ЕООД, разбрах, че те предлагат такава услуга, но в моя случай отказаха, защото табелата ми е с български флаг. Някой има ли опит как да се оправи този проблем, без да се налага пререгистрация на колата? Бих се радвал за всякакви съвети или предложения!

С двата номера - преден и заден в КАТ. Освен ако не докажете , че е станало при катастрофа и друг е виновен, дължите някаква глоба - нищо фрапантно и веднага ви вадят нови номера.

Общи условия

Активация на акаунт