Сирене "Не купувай това"

• 3 414
  • 46
  •   1
Отговори
Здравейте, вчера си купих сирене "Не купувай това". Много ми хареса, странното е обаче, че не намерих информация кой е производител. В нета също няма никаква информация. По радиото върви реклама на въпросната "марка", гласът е на Асен Блатечки, ако не се лъжа... Стана ми любопитно дали някой знае нещо по въпроса.

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 12:56 от Не се сърди, човече

# 1
Здравейте, вчера си купих сирене "Не купувай това". Много ми хареса, странното е обаче, че не намерих информация кой е производител. В нета също няма никаква информация. По радиото върви реклама на въпросната "марка", гласът е на Асен Блатечки, ако не се лъжа... Стана ми любопитно дали някой знае нещо по въпроса.
Не е марка, а много стар подход за реклама. На опаковката няма произход? Насипно от витрина ли е?
Боже какви ли неща се продават заради реклама.

# 2
На опаковката има голям червен триъгълник и надпис "Не купувай това", както се изписва търговска марка. Има част, която се отлепя и отдолу пише от колко литра мляко е произведено сиренето. Не намерих производител на опаковката и не намирам инфо в мрежата. Не се оплаквам от качеството, напротив.

# 3
Аз съм изостанала,не съм чувала тази реклама

# 4
На опаковката има голям червен триъгълник и надпис "Не купувай това", както се изписва търговска марка. Има част, която се отлепя и отдолу пише от колко литра мляко е произведено сиренето. Не намерих производител на опаковката и не намирам инфо в мрежата. Не се оплаквам от качеството, напротив.
Тия вече се подлудиха. Как се продава храна без производител?

# 5
В България може всичко!

# 6
  • София
Явно става въпрос за това

# 7

Не съм срещала този вид сирене,но ако наистина няма етикет със съдържание и производител,бих се обърнала към Бабх. Задължително е да има такъв етикет.

# 8
Задължително трябва да има написано на български език произход, съдържание и т.н. Аз не бих купил такова сирене. Чета много тук във форума какво да не се купува или какво се препоръчва.
 #BGMлоялнапрограма

# 9
Е то наистина мистериозно сирене!
Без производител трябва да е много безрасъден човек, че да го купува!
Не бих!

Не ми допада и търговския трик ...

# 10
Ми щом имаше партия "Няма такъв народ", защо да няма сирене "Не купувай това".
Скоро ще има и болница "Не смей де влезеш тук".

# 11
Продава се много лесно. Идете в Лидл и ще видите, че на почти всички техни марки не пише кой е производителя.

# 12
Много несериозно име на марка.

# 13
Къде се продава?
В големите вериги има ли го?

# 14
Продава се много лесно. Идете в Лидл и ще видите, че на почти всички техни марки не пише кой е производителя.
Е как? Марката им Родна Стряха се знае, че се произвежда от “Млечни продукти” ООД. Те произвеждат и Pilos е изобщо производителите са ясни. Докато за това сирене нищо не е ясно.

Общи условия

Активация на акаунт