Сирене "Не купувай това"

• 4 143
  • 54
  •   1
Отговори
# 45
Двете потребителки,защитавайки и аз не знам точно каква теза се опитаха да направят реклама явно,на така тайнственото сирене. Е колко им се получи,ще разберат по продажбите. Твърдяха и ,че на храните от веригите няма посочен производител,което също стана ясно,че не е вярно.
Сега аз дали съм със специални потребности или съм си просто глупава,не е предмет на темата Simple Smile
За всичко останало си има институции,за информация,справки, сигнали и оплаквания.

# 46
Ми сега остава някой да тества сиренето както си трябва, на сухо, при термична обработка, в комбинации и то верно да се окаже зле.
Ще ги дозакопае, да довърши на маркетинга провала.

# 47

Здравейте, малко пояснение за големия надпис „Не купувай това“ – той всъщност продължава с „ако търсиш нещо друго“.
Отзад на опаковката има пълен етикет с всички данни – състав, мазнини, сол, производител, дата… и дори код за проверка, че продуктът е одобрен. Без него нямаше да се появи на пазара!
Аз вече съм на поредната опаковка и съм много доволна – сиренето е истинско овче и много вкусно. Просто някои явно не са разгледали внимателно етикета.

Снимките са тук, за да видите, че всичко е наред и прозрачно. Simple Smile)

# 48
  • София
Благодарим за старанието да се регистрираш за да ни споделиш това.

# 49
Кое точно е наред? Изискване или не, малко хора ще купят храна с толкова подозрителен етикет и без посочен производител. Телефонният номер също е странен на пръв поглед.

# 50
  • София
9 цифри - направих си труда да го набера- и о изненадаа - абонат с такъв номер не съществува.

# 51
9 цифри - направих си труда да го набера- и о изненадаа - абонат с такъв номер не съществува.

Баркодът също не е цял, фалшив е. Трайността е доста висока, максималният срок за вакуумирано сирене го дават 8 месеца. Не бих се доверила на етикета, при толкова лъжи, кой знае дали това просто не е преписано съдържание. Няма даден нито производител, нито дистрибутор, нито търговец, който да носи наказателна отговорност.

# 52
  • София
Определено няма да купя това сирене 🤣
Не се ли проверяват поне тези минимални изисквания преди да влезне продукт в пазарната мрежа.. ? Направо е смешно, има толкова (за мен) умишлени грешки и липси в етикета.

# 53
За жалост в България няма никакъв контрол на храната. Заливат магазините с продукти, а ние ги купуваме и храним децата си. Нямам думи просто...

# 54
Това сирене го видях в хипермаркета "Флор" в билдинга "Флор" в Бургас. Но не го купих и затова не мога да дам мнение...

Общи условия

Активация на акаунт