Алп Навруз - Пазар - Проекти и колеги -Тема 9

• 7 263
  • 153
  •   1
Отговори
# 150
Привет! Hug Светле, аз не съм спирала да следя темата, но като няма какво да кажа, затова не се обаждам. Joy Щото и Алпи се покри, няма нов проект, яд ме е, че с двата последни нема късмет.  То сега никой не е застрахован, всичко е на късмет от тъпите им рейтинги. Head Band Сега ще снима за платформа, дано там е по добре. Но аз тях сериали ги изглеждам на един дъх и до там. Друго си е сериалите по ТВ, малко по малко, има време за размисъл, очакване. Ама и добре, че този сезон не рискува, че борбата е жестока и много качествени сериали ще отпаднат, просто защото са прекалено много , а и отчитат само турската публика. Тъкмо сега гледам "Непозната в огледалото", много ми харесва, Симай Барлас също, но и тя няма късмет с последните проекти. И Онур Туна и Джанер Топчу не могат да спасят сериала, жалко. Head Band За "Изумрудения феникс" съм писала назад в темите. вече го позабравих, та затова не отговарям на коментарите на Диди. Hands Pray И този сериал беше спрян предсрочно, макар и с бързо скалъпен хепиенд на  26 епизод. Моето мнение, Алп изнесе целия сериал на раменете си, ако не беше той нямаше да стигнат и до 4ти. А и партньорката му Зюмрют не ми хареса, само не ме бийте! Joy Hands Pray

# 151
Пипи не ми пречи Зюзето толкова поне не е някоя ахмачка за сега и не прави диван чапрази.
Не ми напомняй за Незпонатата ,че пуша дим като се сетя 10/10 чакам финал хабера.

# 152
Привет,момичета! Hug

Феновете не спират...творят ! Open Mouth Heart Eyes Joy Joy Joy

Алф Навроуз Фараон 🇪🇬 🫰🏻❤❤

Да ,Диде Heart ,Серхат и Дениз имат момиченце,което тя навремето изоставя...

Пипи Heart ,не мисля ,че са спрели Феникса по принуда ,заради нисък рейт...а що се отнася за Зюмрют и аз в първата серия хич не я харесах,като булка беше ужасна,но после...много ми хареса,а и като булка накрая с този венец от маргаритки,беше супер...но ,въпрос на вкус,всеки има право на мнение....нищо лошо.

# 153
До колкото разбирам май пандемията го е прецакала тоя сериал. Вървя бавно ,че работя седмицата но и аз и баба го гледаме.
Изгледах 13 еп. Много ме изкефи как Хамит изпъди ужасно грозната си жена от конака. И се обнадеждих ,че може да изгладят отношенията със Серхат като разбра ,че не е виновен за нищо и че си е имал доказателства и е мълчал. Детенцето което играе Ъшък на мен лично не ми харесва за Исмаил Х нямам забележка този човек може да изиграе всичко а Селим Байрактар е цветът на този сериал категорично уникален Аббас прави. И понеже се носи слух ,че Пелин идва на мястото на Съла в Шербета за Доукан/ Хамит направо не знам какво да кажа със смесени чувства съм. Зюмрют ме дразни тия епизоди с това ,че е права се показа много остра а алчната и майка обожавам актрисата ама тука ми иде да я убия заедно с баба Азимет която си обожавах в Мечтатели.

Общи условия

Активация на акаунт