Алп Навруз - Пазар - Проекти и колеги -Тема 9

• 9 219
  • 196
  •   1
Отговори
# 150
Привет! Hug Светле, аз не съм спирала да следя темата, но като няма какво да кажа, затова не се обаждам. Joy Щото и Алпи се покри, няма нов проект, яд ме е, че с двата последни нема късмет.  То сега никой не е застрахован, всичко е на късмет от тъпите им рейтинги. Head Band Сега ще снима за платформа, дано там е по добре. Но аз тях сериали ги изглеждам на един дъх и до там. Друго си е сериалите по ТВ, малко по малко, има време за размисъл, очакване. Ама и добре, че този сезон не рискува, че борбата е жестока и много качествени сериали ще отпаднат, просто защото са прекалено много , а и отчитат само турската публика. Тъкмо сега гледам "Непозната в огледалото", много ми харесва, Симай Барлас също, но и тя няма късмет с последните проекти. И Онур Туна и Джанер Топчу не могат да спасят сериала, жалко. Head Band За "Изумрудения феникс" съм писала назад в темите. вече го позабравих, та затова не отговарям на коментарите на Диди. Hands Pray И този сериал беше спрян предсрочно, макар и с бързо скалъпен хепиенд на  26 епизод. Моето мнение, Алп изнесе целия сериал на раменете си, ако не беше той нямаше да стигнат и до 4ти. А и партньорката му Зюмрют не ми хареса, само не ме бийте! Joy Hands Pray

# 151
Пипи не ми пречи Зюзето толкова поне не е някоя ахмачка за сега и не прави диван чапрази.
Не ми напомняй за Незпонатата ,че пуша дим като се сетя 10/10 чакам финал хабера.

# 152
Привет,момичета! Hug

Феновете не спират...творят ! Open Mouth Heart Eyes Joy Joy Joy

Алф Навроуз Фараон 🇪🇬 🫰🏻❤❤

Да ,Диде Heart ,Серхат и Дениз имат момиченце,което тя навремето изоставя...

Пипи Heart ,не мисля ,че са спрели Феникса по принуда ,заради нисък рейт...а що се отнася за Зюмрют и аз в първата серия хич не я харесах,като булка беше ужасна,но после...много ми хареса,а и като булка накрая с този венец от маргаритки,беше супер...но ,въпрос на вкус,всеки има право на мнение....нищо лошо.

# 153
До колкото разбирам май пандемията го е прецакала тоя сериал. Вървя бавно ,че работя седмицата но и аз и баба го гледаме.
Изгледах 13 еп. Много ме изкефи как Хамит изпъди ужасно грозната си жена от конака. И се обнадеждих ,че може да изгладят отношенията със Серхат като разбра ,че не е виновен за нищо и че си е имал доказателства и е мълчал. Детенцето което играе Ъшък на мен лично не ми харесва за Исмаил Х нямам забележка този човек може да изиграе всичко а Селим Байрактар е цветът на този сериал категорично уникален Аббас прави. И понеже се носи слух ,че Пелин идва на мястото на Съла в Шербета за Доукан/ Хамит направо не знам какво да кажа със смесени чувства съм. Зюмрют ме дразни тия епизоди с това ,че е права се показа много остра а алчната и майка обожавам актрисата ама тука ми иде да я убия заедно с баба Азимет която си обожавах в Мечтатели.

# 154
Ново от Алп

С Анката се движа бавно до 16 еп съм в момента го гледаме Зюза както ме кефеше първи сезон и Серхат ме нервеше този сезон е точно обратното.

# 155
Приветтттттттттт,момичета .Hug

Ne Münasebet! Kafa tv (videóból kivágott képek) #AlpNavruz

Какъв повод! Кафа тв (снимки изрязани от видеото) #AlpNavruz

Някой знае ли за какво иде реч? Дидка ... Heart

Бирсен Алтунтас (журналист). Много хора питаха за новия проект на Алп Навруз. Все още не е подписал договор.
Чувам обаче, че води преговори с още два мейнстрийм сериала, включително новия сериал на Баба Япъм, "Yabancı Gelin Liliyar. " Кой проект ще се върне на екрана? Нямаме търпение да се върне. #АлпНавруз

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 22:48 от Svet_sz

# 156
Светле това е интернет предаването на Долунай Сойсерт като пуснат епизода ще дам линк ако не ме изпревариш.
С Долунай се познават много добре от Не пускай ръката ми

# 157

Още снимчици на Алпи...

Явно е тръгнал на пазарлък,опс,грешка на шопинг... Joy

Дидка...мерсаж за информацията. Hug

# 158

До 17ти съм още.

# 159
Още снимчици на Алп...

Аз в момента гледам,опс по петвам Joy ливанския 1001 нощи...Цена...Ал таман... и после мисля да си изгледам отново Феникса...и дай боже от Алпчи да дойде  добра вест... Hands Pray

Алп Навруз води преговори за участие в сериала "Чуждестранната приятелка, Лиляр", продуциран от Баба Япъм за АТВ, в допълнение към още два проекта.

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 21:17 от Svet_sz

# 160
# 161
Диде...мерси... Hug

Излизат тука едни снимки и текстове.... Thinking

Най-накрая открихме героинята на сериала
Преговорите все още са с АЛБ, а също и с Онур.
Чудя се дали са съгласни с предложението и ще видим Алб, Онър и Бахар заедно през новата година
И най важното е сериалът да успее, да видим
С какво завършва темата? Надявам се да се върне със силна история, която заслужава да бъде в нощта.
#Alpnavruz #onursityaran #Baharshahin

Дениз Уур се присъединява към актьорския състав на сериала "Лилияр", за да играе Хюмейра, съпругата на Фаик (Levent Yücel). Все още се водят преговори с Алп Навруз за главната роля. #AlpNavruz приемете моля 🙏🏼😍
    Искаме да ви видим отново на екрана 👏🏼👏🏼👏🏼

НАШИЯТ ИЗВЕСТЕН МОДЕЛ И АКТЬОР АЛП НАВРУЗ ❤️ ИЗГЛЕЖДАТ ТОЛКОВА ЕЛЕГАНТ ПО ВРЕМЕ НА МАГАЗИН BURBERRY СЪБИТИЯ

#Liliyar #AlpNavruz #YabancıGelinLiliyar
Актьорският състав от сериала "Лилияр" (засега), продуциран от Баба Япъм за АТВ...
Текат преговори с Алп Навруз за главната роля. Снимките ще започнат през декември, а сериалът ще бъде премиерна през януари. Режисьор Али Балчи (Червената стая, слушай ме, мило минало)...

Последна редакция: ср, 19 ное 2025, 23:10 от Svet_sz

# 162
Мило нищо официално няма от Бирсен още. Иначе джиджън на Бърбърито.
Нищо особено не казаха и тримата на предаването поговориха си по приятелски буквално. ;д

# 163
Ехаааа , много шик и елегантен Алп.

Светлееее Kissing Heart Дидко Kissing Heart много се активни.

Интересни неща сте споделили.
Дали ще си хареса история и сериал и дано този път наистина нацели проекта и ролята, щото никак не е лесно в тази дизи криза и не е само до финанси , а до творчески идеи. По - добре засега да снима на платформи.

Последна редакция: ср, 19 ное 2025, 23:19 от femmi2

# 164
Сега пък попаднах на това...само не и с тая Съла....

11 ноември в 15:15  ·

Selah Turk Oglu, отец Навруз, в последните дни спомена името им, присъединявайки се към героя на сериала, Тайнствената булка Лилиар, но засега няма нищо, което да потвърди, че те ще се присъединят към работата,
    Какво мислите като стане и се съберат?

Общи условия

Активация на акаунт