Алп Навруз - Пазар - Проекти и колеги -Тема 9

• 9 267
  • 199
  •   2
Отговори
# 165
Спокойно тя отказа този Лийяр лично Бирсен писа по този хабер.

# 166
Офффф....добре.
Сега обаче попаднах на нещо друго и ми хареса много.Бахарката си я харесвам от край време....имаше един сериал с нея и Юсуф Чим,бяха чудесна двойка....Дни стане работата ...Ще са супер двойка с Алпчи.

# 167
Яран не мисля че ще приеме да играе подпорка тъй че го пиша бегал този слух.

# 168
Дитка ,доколкото разбрах това е младока,третия на снимката...Аз  ,айде да не е за пръв път ,но досега не съм го гледала никъде.Толкова ли е добър,че не би приел да е втора ръка... хм.... Тез по младите май са доста нахакани,а дали си заслужават ?

Вчера у фейса имаше снимка на Илайджа  с нова визия...не ми хареса...изглеждаше доста "по голяма "...

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 05:45 от Svet_sz

# 169
Добре играе детето и е красавец много е упорит научи испански и си отвори заведение мисля ,че там.
То ще се види обаче ми е интересно след предаването Алп и Баръш какво са си говорили ,че на бившата ще i са и се запалили ушите 10/10. ;д
ПП:Не само нейните... :д Алтунорак няма остаряване обаче много симпатичен мъж. Heart

https://x.com/alaabubble/status/1991591435205062831?s=20

# 170
Приветтттттт... Hug

Преди време бях чела ,че имали проблеми и...ето... Cry

Ирем Халванджиоглу се развежда 1 м. след като роди.
Отдавна се говори за това, тоя бил много шантав.

# 171
Не беше този за нея още от ден едно като го видях
Дано се съвземе и да се справи с всичко харесвам я като актриса и поведение.

# 172
Привет по нощите.  Heart

КАКЪВ ПОВОД! ОБИЧАМ 💖
Долунай: Ти не прощаваш, познавам те.
Алп: Познавате ме добре, но аз съм по-мълчалив, нямам омраза и отмъщение, махам се мълчаливо.
Долунай: това е най-голямото наказание, можеш да говориш много, но нищо не работи така, както наказанието за мълчание.
Алп: Омразата е бреме за нас.
Долунай: Има ли някой сред нас по-малко заинтересован от социалния натиск?
Барис: Знам, че Серкан е много заинтересован, мисля, че Алп най-малко се тревожи за това. Знам, че нито Серкан, нито аз, нито ти сме способни, нямаме друг избор. По-млад, има много толерантност, най-накрая може да кара нещата, какво ли още не.
Долунай: Как се решава тогава? Чувствали ли сте се някога повлияни?
Алп: Преди беше в мен и благодарение на известен опит го преодолявам с толерантност.
Долунай: Новината ще се появява и в списанията. Тези неща предизвикват ли ви натиск? Каква е вашата реакция на натиска върху нас чрез социалните медии?
Алп: създадена е един вид "линч култура", която преди много ме е страдала, сега изобщо не е, над това съм.
Долунай: Кой от нас преодолява по време на боледуването си, казвайки, че този път ситуацията вероятно е сериозна/тежка? Алп не е най-добрият в това, малко тече носа и после започва да кашля.
Алп: Аз съм обратното, семейството и приятелите ми ме принуждават да отида в болница, а аз само казвам, че ще мине.
Долунай: Кой от нас винаги държи пулса на околната среда ръка за ръка с тихата сила на заснемането?
Серкан: Няма да се меся в делата на две жени при стрелбата.
Алпите: Опасно място.
Долунай: Често се намесвам и се хващам по средата на нещата.
Алп: В крайна сметка ще си най-лошият.
Долунай: Интересна си, говориш от опит.
Алп: Познаваш ме
Долунай: Той например знае всичко на снимачната площадка.
Алп: Следя нещата до директора.
Долунай: Знае лични връзки, караници, всичко, но предпочита само да гледа.
Алп: защото както каза, намесиш ли се, ще сбъркаш.
Долунай: Кой от нас би се преместил сляпо за страхотна възможност за работа в Холивуд?
Алп: Мисля, че всички сме.
Барис: Имам деца.
Долунай: Но мисля, че децата ви могат да се движат.
Барис: Разбира се, че мога да отида, но не е приоритет, мисля, че Алп ще избяга, ще му е добре.
Алп: Няма съмнение за това
Долунай: Кое може да е единственото нещо, което се случва тук?
Алп: Тук ли си?
Барис: Квалификациите. (Гледам данни) 😃
Долунай: Какво може да бъде фактор в Турция, любовта, котката, дома, семейството?
Алп: Няма нищо подобно в мен, най-малко съм привързан към хора или места, подхождам това, което ме вълнува, дори и да съм в Китай.
Долунай: Какво като не си върнеш нещата, които си оставил след себе си?
Алп: Може ли музика за фон? 😃 Не бих напуснал Долунай.
Долунай: Почти те пуснах. Има ли силна любов, когато си с някой, който работи от 9 до 5?
Алп:Ако имаше любов,тя щеше да ни последва.
Долунай: Моят спътник с храна Алп.
Алп: Понякога не мога да реша какво да ям за един час. Когато съм гладен, има моменти, в които не обичам да ям, само за да си напълня стомаха и не ми се иска нищо. Понякога не мога да реша, затова не ям, вместо това показвам някакъв вид отношение към храната.
Долунай: Кой ще си вземе 10-минутна почивка, за да нагласи светлините?
Барис: Искам да съм бърз, за да не си вземам почивки.
Алп: Да отида ли да запаля лампата сам?
Долунай: Кой ще напусне комплекта възможно най-скоро?
Барис: Колко време отнема, за да се подготвиш?
Алп: тридесет секунди и дори не си свалям грима.
Барис: Питахте ли за напускане?
Долунай: Сега питам, колко минути са нужни, за да слезеш от снимачната площадка?
Барис: Веднага ще отида на фотосесията по анцуг или шорти, нищо сложно.
Алп: Имаше времена, когато си обличах костюма и питах дали ще носим същите дрехи на следващия ден.
Снимаха ни в Кападокия, имах кола в стил пикап, отзад имаше ковчег. Използвах тази кола между комплектите, тъй като беше кола с характер. Отидох в хотела преди втория сет, не ме забеляза, затова се качих нагоре-надолу пълен с полицаи, опитващи се да се движат.
Долунай: Не си влюбен, нали?
Алп: Не, минах бързо.
Долунай: Алп, имам чувството, че те е страх от любовта.
Алп: Не се страхувай от мен! 😃
Барис: Какво има в това, което пиеш?. 😃
Алп: какво предстои пред мен.
Долунай: Защо имам това впечатление? Винаги съм те смятал за предпазлив човек.
Алп: Имам предпазлива самодисциплина, но не планирам много.
Долунай: Можете ли да си позволите да тече от любов? Ела при мен, както той идва
Алп: Не, няма да го позволя.
Въпрос за научната професия:
Алпите: Моят турски... Очевидно мога да говоря турски.
Серкан: Благодаря, че ни информирахте на какъв език говорите, сега напълно се изненадах.
Алп: Имам голям контрол над турския си език.
Долунай: Много добър читател, който привлече вниманието ми, когато го срещнах на снимачната площадка. Една от онези хора, които винаги държат книга в ръцете си, затова научих интереса й.
Алп: За ежедневието, както знаете, пиша стихове от детството си, сега пиша сценарии.
Долунай: А когато ги играеш, е и пълно с любов.
Алп: Разбира се, когато научите техниките, от фиксиране до рязане, по отношение на етапите ще е по-лесно, тези етапи вече са готови.
Долунай: Щастлив ли си?
Алп: И аз нямам очаквания за щастието, мога да кажа, че съм спокойна. Щастлив си навсякъде, където можеш да бъдеш себе си, аз съм щастлив сега, защото мога да живея собствения си живот. Не искам нищо повече, нито по-малко.
#AlpNavruz
  ·

· Оценете този превод

# 173
Здравейтеееееееее... Blush
Още снощи щях да пиша ,но малко позаспах Joy ,а предния ми пост беше пуснат в 23.11 ,така ,че го пускам сега....
Незнам дали е истина или мечта на някой фен.... Thinking Heart Eyes

Alp Navruz y Alina Boz estan siendo las principales opciones para el proyecto Lilyar la novia extranjera, que comenzara a producirse el proximo ano. Ya vimos antes esta pareja  trabajar junta en "Toma mi Mano" hace 6 anos, tambien modelaron juntos y nos dejaron con los ganas de verlos juntos otra vez. Se nos cumplira ese deseo? Siiiii ???????????? ojala
#AlpNavruz te amooooo

Алп Навруз и Алина Боз са основните избори за проекта "Лиляр чуждестранната булка", който ще започне производство догодина. Вече видяхме тази двойка да работи заедно в "Хвани ръката ми" преди 6 години, те също моделираха заедно и ни оставиха да искаме да ги видим отново заедно. Ще се сбъдне ли нашето желание? Дааа ???????????? дано
    #AlpNavruz обичам те

# 174
Благодаря Светле Hug за всичко споделено. Ще поживеем и ще видим какви ще са му творческите планове след НГ.
Бирсен ще пише ако има нещо достоверно.

# 175
Приветттттт,къзлар ! Kissing Heart

Нещо не разбирам... Thinking Взех го от фейса....

📺 Най-накрая 🎉- Новият сериал току-що падна!
🍿▷watchnow.site/Justdrop

HeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeartHeart

Допълвам...мнение на фен...

Лично мнение - мисля, че Алп не се справя добре по отношение на кариерата си. Все по-рядко споделя за себе си в Instagram и X. Вероятно ефектът от това е непрекъснато намаляване на последователите му и от двете страни. Той смени агенцията преди повече от година, Симге му стана мениджър, но откакто напусна агенциите на Угур и Сефкат, почти няма успех. Няма друг бранд освен Yves Rocher, който да е лицето на рекламата например. беше DeFacto. От Yürek Cikmazi няма успешен сериал, само два изтрити сериала и един не твърде успешен филм (Her Seyin Basi Mercür). Изглежда, че няма да има нищо от главната роля на сериала "Лилияр", тъй като "1-2 дни", споменати от журналиста Бирсен, свършиха и все още не са обявени главни герои. Днес пък написа на въпрос, че преговарят с Бурак Тозкопаран за ролята на Лилияр.
За съжаление на Алп винаги му е твърде трудно да реши и приеме роля, дори и да му харесва ролята. Няма нов сериал, филм, телевизия, дигитален, дори нов договор за реклама, това е лошо за кариерата му. Освен това изглежда, че и той няма да присъства на филмовия фестивал в Баку. Не знам защо, дали това е тяхно решение или не са го поканили 🤷. Щом тя зависи от решението, може да е заради Ayca, тъй като филмът ѝ ще бъде премиерна там, но един ден по-късно. Щом не е поканен просто, значи е срам за организаторите, защото в статии и постове за филмовия фестивал като главен герой се споменава само Синем Кобал.
Алп се появява на много малко събития, дори не е сред номинираните на наградите, но това не е изненада, защото Юрек Чикмази беше последната успешна серия, която не беше вчера.
#AlpNavruz

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 20:26 от Svet_sz

# 176

Нищо ново под слънцето...опс...и облаците.... JoyJoyJoy

Thinking  Hushed  Disappointed Relieved

Последна редакция: ср, 10 дек 2025, 01:08 от Svet_sz

# 177
Приветттттттттттт...

Албум Idővonalra feltöltött képek
Alp Navruz Hungarian Fan добави нова снимка.  · Последване
3 ч  ·

Хабертюрк - Алп Навруз: Чакам да мине 2025 г.
    Остават само дни до края на годината, актьорът Алп Навруз каза: "Чакам да дойде 2026, искам 2025 да мине. Това е моето очакване. "
    Според доклад, написан от Habertürk Nazif láttahin Karpuz, Алп Навруз е бил видян в Чихангир предната вечер. За кратка изненада на мигащите камери, Алп се пошегува с журналистите: „Ослепихте ме, останах шокиран. Те все още имат блясък в очите ми. "
    Актьорът добави: „Имах среща тази сутрин. Не е изненадващо, но преговорите ми продължават. Често ме питат дали има сценарий, който харесвам, но има ли се връщам към него. Правилният сценарий е това, което пленява публиката и ме вълнува. "
    Алп Навруз подчерта, че спортът е съществена част от живота му и каза: „За мен спортът означава всичко. "След като спортувам от дете, не виждам никаква трудност. И аз тренирам, така минават дните. "
    Остават само дни до края на годината и Алп завърши речта си така: "Чакам да дойде 2026, искам 2025 да мине. Това е моето очакване. "
    #AlpNavruz

# 178
Феникса след 19 еп май го няма на БГ субки.
Впрочем много хубав Алп на новите снимки.

# 179

Общи условия

Активация на акаунт