Алп Навруз - Пазар - Проекти и колеги -Тема 9

• 7 267
  • 153
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Здравейте, Момичета!
В момента гледам "Не пускай ръката ми " ,на финалната права съм и моля да ми кажете, колко серии са? Изгледах 51-ва с бг субтитри и не намирам други, има само бг аудио, а така се губи чара и превода е ужасен.
Какво се е случило?

# 121
Здравейте , сериала не съм го гледала и не мога да ви отговоря и помогна.

Когато Светлето влезе в темата ще пише по въпроса. 

Иначе новини около патрона няма засега и си почива активно.
Ако има нещо договорено и сигурно ще се разбере от сигурните източници.

Последна редакция: ср, 13 авг 2025, 22:07 от femmi2

# 122
Здравейте, Момичета!
В момента гледам "Не пускай ръката ми " ,на финалната права съм и моля да ми кажете, колко серии са? Изгледах 51-ва с бг субтитри и не намирам други, има само бг аудио, а така се губи чара и превода е ужасен.
Какво се е случило?
Не съм Светлето но ще я заместя ,че съм гледала сериала.

Сериала се състои от 2 сезона и започва като летен сериал по
ТРТ 1 от 59 серий се състои целия сериал.Страхотно партньорство на АлПина Heart

# 123
  • Варна
Благодаря, Дами.
За съжаление с бг субтитри не намерих и си го доглеждам с превод, отврат е. 😁

# 124
Благодаря, Дами.
За съжаление с бг субтитри не намерих и си го доглеждам с превод, отврат е. 😁

Не може да го няма с руски субки някъде.😌
Новината за Алп в Ешреф не ми се вярва да си кажа и тук Алп който следя от Фазилет съм категорична че не би приел роля която да е подпорка и да не е главна роля.😗

# 125
  • Варна
Ешреф го почнах и се измъчих до 6-та серия, обаче ако се появи Алп ще го гледам. Може би съм единствената, която не харесва Чатай. 🤣

# 126
Не сте единствената и не е задължително всеки да го харесва. И аз мисля ,като Диди ако наистина му търсят брат едва ли ще е Алп. Напоследък не му върви в проектите по ТВ , а Ешреф е ХИТ така че защо да не приеме но може и да имат други планове с мениджърската агенция.

# 127
Ешреф го почнах и се измъчих до 6-та серия, обаче ако се появи Алп ще го гледам. Може би съм единствената, която не харесва Чатай. 🤣

Не си ама все го гледам 🤣 но тоя път чакам финала да видя че дизита та на Етем ми стигат за цял живот после

# 128
Приветттттттттт....

Току що влизам у фейсо и хоп....Алпчи и Чачко ,насреща ми....и веднага бързам да пиша...дали е вярно... Thinking
Според мен няма да е лошо,но знае ли човек,както и Дидка е писала второстепенна роля...малко под въпрос... Thinking

ЛЮБИМИ СЕРИАЛИ С ПРЕВОД
Сабина Христова  · 4 ч  ·
Török színészek - rajongói oldal добави нова снимка към албума: Vegyes album 2.
6 ч  ·

Според журналист се водят преговори с Алп Навруз за присъединяване към втория сезон на сериала „Мечтата на Есреф“ като брат на Есреф...

Според журналиста Нурлан Залиев се водят преговори с Алп Навруз за присъединяване към втория сезон на сериала „Сънят Ешреф“ (Сънят на Ешреф) като брат на Ешреф. Бих се радвал, защото той идва като резервен за сезон 2. Аз щях да съм главният актьор, с Демет и Ça aatay.
ДАНО .... МОЖЕМ ДА ВИДИМ НАШИЯТ ТАЛАНТЛИВИ АКТЬОР АЛП НАВРУЗ ОТНОВО ДА ДЕЙ ❤️
СКОРО ПОЗИБНО.... ЛИПСВА НА ВСИЧКИ НИ ❤️...

Относно Ръчичката ,имам спомен ,че останаха няколко серии непреведени....но съм сигурна ,че ги има на руски...
Ето линк на руски...с озвучка и субки... Аз предпочитам да гледам със субки,за да чувам гласовете на артистите...

https://1plus1tv.com/20286-ne-otpuskay-moyu-ruku-elimi-birakma-v … sskom-yazyke.html

Сетих се,Алпчи, нали е с нова визия Grinning ...с мустак,като Чачо...тъй ,че всичко е възможно... Stuck Out Tongue Winking EyeJoyJoyJoy

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 02:48 от Svet_sz

# 129
Докато не го напише кака ви Бирса не вярвам аз.

Последна редакция: чт, 14 авг 2025, 21:20 от x BlackRose x the guardian team :)

# 130
Докато не го напише кака ви Бирса не вярвам аз.

И аз ,Диде.

# 131
Приветттт... Heart

Бирсенката се обади.... Grinning

# 132
Както и предполагахме няма такова нещо.

# 133

Това момче се "опече" това лято... Open MouthHeart EyesJoyJoyJoy

# 134
А така Алпи почивай да събираш сили... Heart

Общи условия

Активация на акаунт