Уроинфекция при дете на 1 и 5 м, препоръчате ми добър нефролог

• 263
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте, имам дъщеря на 1 г. И 5м. И от близо 5 м. има бактерия(ешерихия коли, псевдомонас, морганела) в урината и сме вземали сумати антибиотици( аугментин, бисептол и производни ), но резултат няма, все излиза бактерия в урината. Като се изчисти ешерихия коли, на нейно място се появяра псевдомонас, след това пак ешерихия коли и се редуват.Лежали сме няколко пъти в болница, последния път с възпаление на десен бъбрек. Моля препоръчайте ми добър нефролог, който ще може да я излекува. Няма значение от кой град е.

# 1
  • Пловдив
Д-Р Николай Гечев гр.Пловдив

# 2
Д-р Кремена Димитрова, гр. София.

# 3
Щом сте лежали в болница правени ли са изследвания цистография ,скенер ,цистоскопия ,рефлукс на пикочен мехур ,обсъждано ли е като диагноза.Според мен първо уролог ние сме много доволни от Емил Атанасов болница Вита в София.Някой поставяли диагноза ,причина за тези чести инфекции.

# 4
Щом сте лежали в болница правени ли са изследвания цистография ,скенер ,цистоскопия ,рефлукс на пикочен мехур ,обсъждано ли е като диагноза.Според мен първо уролог ние сме много доволни от Емил Атанасов болница Вита в София.Някой поставяли диагноза ,причина за тези чести инфекции.
Поставена е диагноза остър тублоинтерстициален нефрит. В болниците където сме лежали единствено са я гледали на ехограф, като са ми казвали,че всичко е нормално, няма аномалии или някакви дефекти. Последно беше с възпаление на десен бъбрек, което се е дължало на наличието на бактерията. Правили са и кръвни изследвания и е вземана урина друго нищо не са правили по време на престоя ни в болница.

# 5
Дъщеря ми се роди с рефлукс на пикочен мехур от лявата страна и засегнат само левия бъбрек той беше причината за много чести уроинфекции и бактерии в урината ,поставиха диагнозата в Пирогов ,но операцията я направиха във Вита доктор Атанасов и доктор Андреев от тях сме много доволни.Ако имате възможност ,не казвам че и вашето дете е така ,но според мен се свържете с тях пък те ще приценят дали има нужда от други изследвания.До 2 години може и самото дете да си израсте проблема ако е рефлукс и да не се наложи хирургична намеса. Вие къде сте лежали в болница?При нас в Бургас казваха че всичко е наред с детето.

# 6
Дъщеря ми се роди с рефлукс на пикочен мехур от лявата страна и засегнат само левия бъбрек той беше причината за много чести уроинфекции и бактерии в урината ,поставиха диагнозата в Пирогов ,но операцията я направиха във Вита доктор Атанасов и доктор Андреев от тях сме много доволни.Ако имате възможност ,не казвам че и вашето дете е така ,но според мен се свържете с тях пък те ще приценят дали има нужда от други изследвания.До 2 години може и самото дете да си израсте проблема ако е рефлукс и да не се наложи хирургична намеса. Вие къде сте лежали в болница?При нас в Бургас казваха че всичко е наред с детето.
Ние сме лежали два пъти в Шуменската болница (на никой не препоръчвам)и веднъж в Майчин дом във Варна. Гледали са я и всички лекари казват,че нищо и няма просто трябва да махнем памперса и уж нямало да се появяват тези бактерии. Ходихме и при още 2 лекари и те я гледаха и пак казаха, че всичко е наред. Аз не мисля,че е нормално да караме само на антибиотици и без резултат, та затова реших да пиша тук ако може да ме насочи някой към добри специалисти

# 7
Точно от памперса са. Пробвайте да го махнете, макар да е малка още. Но с него е безсмислено да се пият постоянно АБ.

# 8
Точно от памперса са. Пробвайте да го махнете, макар да е малка още. Но с него е безсмислено да се пият постоянно АБ.
Пробваме, слагаме я на гърне, но само стои нищо не прави.

Общи условия

Активация на акаунт