Диетата на леля Мери

• 2 562
  • 31
  •   1
Отговори
# 15
Днеска съм на трети ден и се чувствам перфектно имам два пъти супа ябълка и портокал А довечера планирам салата зеле с морков и супа кантара е с още 500 гр надолу Така че продължавам

# 16
  • До хладилника, който обичам
Интресувам се от протеиновата версия, ако някой някога я е запазил. Всички вкъщи харесват супата - зелева постна, борш с телешко и т.н., и я ядем просто като супа, но спортувам и протеинова версия повече ми трябва.

# 17
Леле, как забравих днес че щях да си я правя утре сутрин слизам за продуктите и я почвам и аз. Ще докладвам за резултати след седмица

# 18
Най-после подкрепление Давай смело аз съм 4 кила надолу

# 19
4кг аз изобщо не си и въобразявам, че ще сваля. Аз не съм от тези деро свалят ей така, макар че тренирам 5 пъти седмично, но съм с ИР и съм 55кг. Няма да сваля 4 кг, ако изобщо сваля...

# 20
Как са резултатите?

# 21
Ако Въпросът е към мен 7 кила надолу за две седмици което си е наистина добър резултат

# 22
Някой прави ли я в момента?

# 23
Никой не отговори, но аз я започнах. Днес ми е ден 2. Няма глад както при Японското чудо с яйцата. Въпреки че съм в цикъл, след ден 1 коремът ми веднага се прибра. Нямам търпение да ми свърши МЦ, за да се премеря и да видя реалните кг и см. Направих я по рецептата, която сте дали в групата, но имам спомен, че преди години майка ми я правеше с моркови и грах, освен съставките, които са във Вашата рецепта.
Днес си пасирах и носих на работа и я пих като смути - беше сполучливо решение. Странно е малко да няма мазнина (като вкус). Освен супата хапнах моркови, карфиол, броколи и гъби на пара с малко сол.

# 24
Успех ти желая както писах по-нагоре аз приключих и резултата за 14 дни е 7 кг надолу

# 25
Успех ти желая както писах по-нагоре аз приключих и резултата за 14 дни е 7 кг надолу
От вчера до днес съм 0.5 кг надолу. Ако върви по половин килограм на ден, значи 3,5 за седмица и 7 кг за 2 седмици си е напълно реално.
Разсъждавах над нещо друго: реалното отслабване / диета / детокс са първите 3 дни. От 4-тия ден започва едно плавно захранване. Ако правиш втора седмица, след като вече си се захранила, все едно правиш отново диета и след това отново захранване. Интересно ми е от чисто любопитство как го прави организма. От днес включвам и едни добавки за женско здраве, защото ми се струва много ударно това хранене. Имам доста енергия, но в същото време кожата на ръцете ми стана суха, по което познавам, че ми липсват витамини и минерали.
Мимето7474, благодаря за подкрепата!
Задържа ли си свалените килограми и на какво хранене си към момента?
От колко кг свали тези 7?

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 10:19 от eur

# 26
Оо,аз съм доста кг ,и с ЕГН -то съм напред.
Много има да наваксвате.🤣🤣🤣
Бях 85 сега 78.(50г.),но казват,че не ми личат тези кг,дано и годините са в моя полза,висока съм 170см.,фигура едра на кокал.
Нз дали го обясних добре,дано ме разбрахте.

Последна редакция: сб, 05 апр 2025, 10:33 от Mimeto7474

# 27
След ден 3 съм само 300 г надолу и нямам разлика в обиколките от вчера.
Днес ми е ден 4: банани и прясно мляко. Прясно мляко не консумирам, защото съм с Хашимото, но мисля да добавя бадемово мляко в кафето. Банани ще хапна с удоволствие.

# 28
Момичета, на първата седмица свалих 2 кг и мога да кажа, че ги задържах. Пауза 3-4 дни и сега правя втора седмица. Ако сваля още 2 кг ще съм на върха на щастието. Чувствам се много добре от супата и вероятно от това, че ме кара да ям по-големи от обичайното количества плодове и зеленчуци. Имам енергия и се наспивам бързо. Приех я освен като диета, като детокс и витаминна бомба. Разбира се, пия добавка за женско здраве (коса, кожа, нокти).

# 29
Поздравления за резултатите браво.След зелевата супа продължих с чай детокс на Илиян Найденов . Чувствам се перфектно.

Килограмите продължават да падат. Чак не мога да повярвам че е истина.

Общи условия

Активация на акаунт